FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Invazija na Koper aBd, ne ovisno o rezultatu iz prve al nadamo se pobjedi
pa pa paranoja sanjao sam sva tri boda pa pa parnoja
pa pa paranoja sanjao sam sva tri boda pa pa parnoja
-
- Kontakt:
Raspitao sam se kad sam vidio postove na forumu, cim je objavljeno da ce ici u BiH kontaktirali su ga za neku kolaboraciju, jos se nadaju da bi nekim cudom mogao doci u cetvrtak, ali tesko.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:52Bilo bi top za grad da dodje na utakmicu Sarajeva ili Zelje. Ima li neko informaciju da li je dobio poziv na utakmicu u cetvrtak?tiagofaria25 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:06Speed izgleda dogovorio sa Sarajevom, to je info od jednom momka sto radi za njih, fotograf. Nasi su probali (ili pokusavaju), ali tesko.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Konstatno je po lajvovima u Cileu, Argentini imao oko 400 000 pregleda.. i to u dnevnom terminu streaminga.Azzuri je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:31Ishow speed je na dan tekme u Sarajevu. Pod hitno apelovati na ljude iz kluba da ga ugoste, poklon dres i slicno..danas je bio na Poljudu i u Splitu.
Inace on snima live klipove gdje ga gledaju milioni, snimao je s Ronaldom, Pogbom, Leaom, bio na dodjeli zlatne lopte..
Na sve nacine iskoristiti cinjenicu da mi jedini igramo taj dan u gradu, i natjerati ga da dođe na Grbavicu..
Mislim da nikada nismo bili u prilici za veću reklamu.
-
- Kontakt:
Ja kao navijac Sarajeva prizeljkujem da dodje na Grbavicu i vidi sjajnu atmosferu i reklamira sarajevske klubovetiagofaria25 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:28Raspitao sam se kad sam vidio postove na forumu, cim je objavljeno da ce ici u BiH kontaktirali su ga za neku kolaboraciju, jos se nadaju da bi nekim cudom mogao doci u cetvrtak, ali tesko.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:52Bilo bi top za grad da dodje na utakmicu Sarajeva ili Zelje. Ima li neko informaciju da li je dobio poziv na utakmicu u cetvrtak?tiagofaria25 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:06Speed izgleda dogovorio sa Sarajevom, to je info od jednom momka sto radi za njih, fotograf. Nasi su probali (ili pokusavaju), ali tesko.
-
- Kontakt:
Mora se izganjati da dodje obavezno
Evo za ljude kao argentina izaslo je na oficijalnoj stranici facebooka i instagrama kopera sta se radi povodom gostujucih karata.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otvorena slobodna prodaja online za Koper : https://tickets.fckoper.si/event/2
Kako sam razumio ideja je da se uzima A4 i A5 da smo na okupu . Ja sam uzeo bez problema 2 karte :

Kako sam razumio ideja je da se uzima A4 i A5 da smo na okupu . Ja sam uzeo bez problema 2 karte :

Je li to sigurno za te sektore? Da ne dajem đaba 50 evrića 

-
- Kontakt:
Da sigurno je, ja i dva jarana smo uzeli isto sektor A5 kako bi bili blizi nasim navijacima i kako bismo se svi grupisali na jednom mjestu.
Jedno je sigurno Koper ce biti plavo-bijel, ovo ce biti jedno od jacih euro gostovanja.
Domacini ce se sjebat kada vide koliko ce nasih navijaca biti na stadionu.
Jedno je sigurno Koper ce biti plavo-bijel, ovo ce biti jedno od jacih euro gostovanja.
Idu dvije karte odmah onda.itatabisine je napisao/la: ↑08 jul 2025, 08:56Da sigurno je, ja i dva jarana smo uzeli isto sektor A5 kako bi bili blizi nasim navijacima i kako bismo se svi grupisali na jednom mjestu.
Koper cijeli plavo bijeli 

Kao sto sam rekao prosle sedmice nema karata do sredine ove i nece biti problema uzeti je… svi u Kopar !!!
Zadnja izmjena: b00t, dana/u 08 jul 2025, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Imal ko da me poveze hahahaha
placam karte i sebi i njemu
placam karte i sebi i njemu
Hoće li biti treninga večeras u 19?
-
- Kontakt:
Imal neko da ide za Koper 16 vraca se 17og ili da ide 17 i Vraca se nakon tekme?
Svi u plavom...ili plavo-bijelom
jel moguce da su ljudi iskopirali stare printove majice, nisu bili u stanju nesto novo smisliti...opet isti problem ko 2023., ne znamo uzeti pare i gotovo.