Vjerujmo u titulu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.transfermarkt.com/ousseynou ... ler/509463belosevic23 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 08:11Kako se zove onaj crnac što je Radoviću djecu pravio u prvom poluvremenu. Treba ga zaganjat![]()
DaBogdabordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:20Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
svi zelimo da se izbori evropa ali to znaci ostanak narkomana . Sta ondabordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:20Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
Ja mislim da ćemo jedva izborit evropu sa njim zato će na ljeto doći neko sa dobrim CV-om, nadam se.FCUM je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:29svi zelimo da se izbori evropa ali to znaci ostanak narkomana . Sta ondabordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:20Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
Vjeruj nemam pojma, rezultat je mjerilo ako izbori europu dobro je ako ne onda noga kao Vasoskom, Fedji i ostalim.FCUM je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:29svi zelimo da se izbori evropa ali to znaci ostanak narkomana . Sta ondabordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:20Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
Da tačno bude 2. na tabeli on leti. Ne vjerujem da bi ijedan solidan trener preuzeo klub nakon najgore polusezone ikad.FCUM je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:29svi zelimo da se izbori evropa ali to znaci ostanak narkomana . Sta ondabordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:20Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:59Da tačno bude 2. na tabeli on leti. Ne vjerujem da bi ijedan solidan trener preuzeo klub nakon najgore polusezone ikad.FCUM je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:29svi zelimo da se izbori evropa ali to znaci ostanak narkomana . Sta ondabordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:20Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
Da je tako ne bi dobio ugovor na godinu i po. Da je tako rekli bi ostat ce do kraja sezone i gotovo. Ako izbori evropu definitivno ostaje josSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:42Ja mislim da ćemo jedva izborit evropu sa njim zato će na ljeto doći neko sa dobrim CV-om, nadam se.FCUM je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:29svi zelimo da se izbori evropa ali to znaci ostanak narkomana . Sta ondabordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:20Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 feb 2023, 09:59Ovo je ono što smo manje-više svi očekivali, nažalost. Nikako ne mogu da vjerujem da odradiš ovako perfektan ZIMSKI prijelazni rok, a tu ekipu ti vodi obični ublehaš, narkoman i gad. Doslovno mi ne ide u glavu, svaki dan razmišljam i pokušavam naći logiku u tom Mirvićevom potezu. Što je najtužnije, on je s tim prvim potezom uprskao sve dalje koje je napravio, tj. dovođenje ovih igrača.
Stalno govorim, uz nekoliko ljudi ovdje da je trener pola ekipe doslovno. Evo vam primjera Jakirovića. Došao u Zrinjski, napravio bum. Čovjek ode u Rijeku, koja je u teškim vanago, rastjera nepotrebne igrače, dovede po svojoj mjeri, uigra za veoma kratko vrijeme i evo rezultata. Onaj ko ima znanje, on će to veoma brzo pokazati. Onaj ko veze nema, taj će tražiti izgovora i izgovora sve dok otkaz ne dobije.
Nisam nimalo optimista i mislim da će ova polusezona opet biti puna loših stvari i atmosfere u i oko kluba. Mi nemamo trenera, imamo SŠ pun analfabeta. Svi oni koji i dalje misle da je jedina bitna stvar samo dovesti dobre igrače i da je sve ostvareno, grdno se varaju. Žalosno je da će ovako dobar roster igrača "propasti", jer nemamo čovjeka koji će sve to posložiti. Također, nijedan igrač na svijetu ne može biti dobar ako ne zna šta da radi na terenu, ako ne zna koja mu je uloga, gdje se treba kretati, šta je osnovna ideja i koja je filozofija igre.
Ne može Avram pokazati kvalitet, ako nema pojma šta radi na terenu, ako drugi ne znaju šta rade na terenu, ako ga zavališ na drugu poziciju itd.
Svaka čast na dovođenju Vrančića, ali sve dok ne bude pravog trenera na klupi, sve je to beskorisno. Neće se moći svaka tekma dobiti na individualni kvalitet. Kad nema sistema, nijedan igrač ne može doći do izražaja u većini slučajeva.
Tako da je meni samo žao što je Mirvić napravio ovaj debilni potez s Mirzom, to će ga koštati svega. Žao mi je igrača i dobre ekipe koja se napravila, sve će ispaštati zbog majmuna. Žao mi je zbog jednog Mulalića koji će trpiti zbog egoističnog, razmaženog i bezobraznog Dala. Na kraju krajeva, žao mi je navijača koji će opet gutati knedle, nervirati se i trošiti živce na sve ovo.