FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

ZipSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZipSarajevo » 13 feb 2023, 07:55

:kafa:

Vjerujmo u titulu.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 13 feb 2023, 08:11

Kako se zove onaj crnac što je Radoviću djecu pravio u prvom poluvremenu. Treba ga zaganjat :crazy:

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 feb 2023, 08:14

belosevic23 je napisao/la:
13 feb 2023, 08:11
Kako se zove onaj crnac što je Radoviću djecu pravio u prvom poluvremenu. Treba ga zaganjat :crazy:
https://www.transfermarkt.com/ousseynou ... ler/509463

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 feb 2023, 08:22

NazorUso je napisao/la:
01 feb 2023, 00:53
Cajic i Balta bi od petka trebali biti s ekipom.

Dobro istina je da Nazorgaprimio nije specifirao koji petak!
#svakidanjednainsajderska

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 13 feb 2023, 08:31

ne budem dva ,tri dana i onda skontam nisam nista propustio.
gomila gluposti i tekstovi aka Ahmet Hromadzic.
forum postao skup ljudi koji nemaju pametnija posla pa dodju ovdje i izmisljaju gluposti i prosipaju suplje nebil ko sta odgovorio pa tako sami sebi dali elana da su bitni,preko onih sto dodju da procitaju kakvu insajdersku da vidimo gdje je sta kako je i malo se zezati do onih koji misle da ovdje pise Ismir Ajla i sl.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 feb 2023, 08:49

Jesmol spremni? :kafa:
Koševo Zapad

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 feb 2023, 09:03

Jutro bordo braco,

Razumijem kritike na sadrzaj foruma. Vjerujem da bi vasim prisustvom isti popravili. Pa bujrum, sto se krijete.. pisite i vi pa da pametnijih i konkretnijih stvari za procitati bude vise
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 feb 2023, 09:20

Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 feb 2023, 09:28

bordobijeli je napisao/la:
13 feb 2023, 09:20
Treneri, uprava, igraci su prolazni. Fk Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vamos Rajvosa i ABd da izborimo Europu.
DaBogda :salut:
- 1 9 4 6 -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 feb 2023, 09:29

svi zelimo da se izbori evropa ali to znaci ostanak narkomana . Sta onda
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 13 feb 2023, 09:42

FCUM je napisao/la:
13 feb 2023, 09:29
Ja mislim da ćemo jedva izborit evropu sa njim zato će na ljeto doći neko sa dobrim CV-om, nadam se.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 feb 2023, 09:46

Morza je samo prolazno rijesenje do ljeta, na ljeto dolazi drugi i mnogo vece ime kao trener... Nek odradi ovo do kraja i on ide....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 feb 2023, 09:53

FCUM je napisao/la:
Vjeruj nemam pojma, rezultat je mjerilo ako izbori europu dobro je ako ne onda noga kao Vasoskom, Fedji i ostalim.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 13 feb 2023, 09:54

Vrancicu promijenili cifre u ugovoru :kafa:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 feb 2023, 09:57

Bgm ne pljujem ne crnjacim ne prizivam zlo, ali ako nam je ono fkt plan igre, djeca nam se smiju reufe... nadam se da ima neko sposoban sprijeciti ili ukazati onom tvrdoglavom covjeku na klupi.
jedino ako nam je fakat manji prioritet izlazak u evropu ((sa ovim pojacanjima se ne bi reklo) Ako je to taj proces ljetni haj razumjet cu.

PS: Dje je vrancic ili se hadzija pokusava uvaliti u cifre
- 1 9 4 6 -

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 13 feb 2023, 09:59

Ovo je ono što smo manje-više svi očekivali, nažalost. Nikako ne mogu da vjerujem da odradiš ovako perfektan ZIMSKI prijelazni rok, a tu ekipu ti vodi obični ublehaš, narkoman i gad. Doslovno mi ne ide u glavu, svaki dan razmišljam i pokušavam naći logiku u tom Mirvićevom potezu. Što je najtužnije, on je s tim prvim potezom uprskao sve dalje koje je napravio, tj. dovođenje ovih igrača.

Stalno govorim, uz nekoliko ljudi ovdje da je trener pola ekipe doslovno. Evo vam primjera Jakirovića. Došao u Zrinjski, napravio bum. Čovjek ode u Rijeku, koja je u teškim vanago, rastjera nepotrebne igrače, dovede po svojoj mjeri, uigra za veoma kratko vrijeme i evo rezultata. Onaj ko ima znanje, on će to veoma brzo pokazati. Onaj ko veze nema, taj će tražiti izgovora i izgovora sve dok otkaz ne dobije.

Nisam nimalo optimista i mislim da će ova polusezona opet biti puna loših stvari i atmosfere u i oko kluba. Mi nemamo trenera, imamo SŠ pun analfabeta. Svi oni koji i dalje misle da je jedina bitna stvar samo dovesti dobre igrače i da je sve ostvareno, grdno se varaju. Žalosno je da će ovako dobar roster igrača "propasti", jer nemamo čovjeka koji će sve to posložiti. Također, nijedan igrač na svijetu ne može biti dobar ako ne zna šta da radi na terenu, ako ne zna koja mu je uloga, gdje se treba kretati, šta je osnovna ideja i koja je filozofija igre.
Ne može Avram pokazati kvalitet, ako nema pojma šta radi na terenu, ako drugi ne znaju šta rade na terenu, ako ga zavališ na drugu poziciju itd.
Svaka čast na dovođenju Vrančića, ali sve dok ne bude pravog trenera na klupi, sve je to beskorisno. Neće se moći svaka tekma dobiti na individualni kvalitet. Kad nema sistema, nijedan igrač ne može doći do izražaja u većini slučajeva.

Tako da je meni samo žao što je Mirvić napravio ovaj debilni potez s Mirzom, to će ga koštati svega. Žao mi je igrača i dobre ekipe koja se napravila, sve će ispaštati zbog majmuna. Žao mi je zbog jednog Mulalića koji će trpiti zbog egoističnog, razmaženog i bezobraznog Dala. Na kraju krajeva, žao mi je navijača koji će opet gutati knedle, nervirati se i trošiti živce na sve ovo.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 13 feb 2023, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 feb 2023, 09:59

FCUM je napisao/la:
Da tačno bude 2. na tabeli on leti. Ne vjerujem da bi ijedan solidan trener preuzeo klub nakon najgore polusezone ikad.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 feb 2023, 10:06

bordobijelisampion je napisao/la:
13 feb 2023, 09:59
FCUM je napisao/la:
Da tačno bude 2. na tabeli on leti. Ne vjerujem da bi ijedan solidan trener preuzeo klub nakon najgore polusezone ikad.

najvjerovatnije je to u pitanju. Nije niko htio doci ili je htio doci ali za ogroman kes. Pa mi covjeka otjeramo nije ni preuzeo ekipu radi tamo mozda montirane slike. Ne mogu jos da sebi dodjem da nas vrli strucnjak trazi loptu na volej sinu u 90+. Ne bi se zacrvenila ni kantonalna liga trenaznog proces i priprema.
- 1 9 4 6 -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 feb 2023, 10:09

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
13 feb 2023, 09:42
FCUM je napisao/la:
Ja mislim da ćemo jedva izborit evropu sa njim zato će na ljeto doći neko sa dobrim CV-om, nadam se.
Da je tako ne bi dobio ugovor na godinu i po. Da je tako rekli bi ostat ce do kraja sezone i gotovo. Ako izbori evropu definitivno ostaje jos
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 feb 2023, 10:12

GalileoGalilei je napisao/la:
13 feb 2023, 09:59
Ovo je ono što smo manje-više svi očekivali, nažalost. Nikako ne mogu da vjerujem da odradiš ovako perfektan ZIMSKI prijelazni rok, a tu ekipu ti vodi obični ublehaš, narkoman i gad. Doslovno mi ne ide u glavu, svaki dan razmišljam i pokušavam naći logiku u tom Mirvićevom potezu. Što je najtužnije, on je s tim prvim potezom uprskao sve dalje koje je napravio, tj. dovođenje ovih igrača.

Stalno govorim, uz nekoliko ljudi ovdje da je trener pola ekipe doslovno. Evo vam primjera Jakirovića. Došao u Zrinjski, napravio bum. Čovjek ode u Rijeku, koja je u teškim vanago, rastjera nepotrebne igrače, dovede po svojoj mjeri, uigra za veoma kratko vrijeme i evo rezultata. Onaj ko ima znanje, on će to veoma brzo pokazati. Onaj ko veze nema, taj će tražiti izgovora i izgovora sve dok otkaz ne dobije.

Nisam nimalo optimista i mislim da će ova polusezona opet biti puna loših stvari i atmosfere u i oko kluba. Mi nemamo trenera, imamo SŠ pun analfabeta. Svi oni koji i dalje misle da je jedina bitna stvar samo dovesti dobre igrače i da je sve ostvareno, grdno se varaju. Žalosno je da će ovako dobar roster igrača "propasti", jer nemamo čovjeka koji će sve to posložiti. Također, nijedan igrač na svijetu ne može biti dobar ako ne zna šta da radi na terenu, ako ne zna koja mu je uloga, gdje se treba kretati, šta je osnovna ideja i koja je filozofija igre.
Ne može Avram pokazati kvalitet, ako nema pojma šta radi na terenu, ako drugi ne znaju šta rade na terenu, ako ga zavališ na drugu poziciju itd.
Svaka čast na dovođenju Vrančića, ali sve dok ne bude pravog trenera na klupi, sve je to beskorisno. Neće se moći svaka tekma dobiti na individualni kvalitet. Kad nema sistema, nijedan igrač ne može doći do izražaja u većini slučajeva.

Tako da je meni samo žao što je Mirvić napravio ovaj debilni potez s Mirzom, to će ga koštati svega. Žao mi je igrača i dobre ekipe koja se napravila, sve će ispaštati zbog majmuna. Žao mi je zbog jednog Mulalića koji će trpiti zbog egoističnog, razmaženog i bezobraznog Dala. Na kraju krajeva, žao mi je navijača koji će opet gutati knedle, nervirati se i trošiti živce na sve ovo.

1/1

i taj Dal ne bi bio problem da je on neki lik izgradjen, karakteran, mangup, voli klub vise od svega, zreo.. Zna lopte da svi kazu majstor pa hajde halalio bi i 10ku i slobodu kretanja.. ali sta vidis ustvari... neko ko se vuce ko prebijena macka i neko kome je najveci uspjeh nekome prodati tunel. A i to nisam vidio da je uspio.. i na to sve babo suti aminuje s klupe. Pa Husref je za njega pencilin ako nista radi tih mahalskih sibicarskih poteza..
- 1 9 4 6 -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, boki86, Google Adsense [Bot], plisek, rimljanin90, tuitamo, Vanja8 i 71 gost.