Jednu od one 4 majice imam u ormaru, kupio sam je u augustu 2019. u shopu a evo 6 godina kasnije za Europsku utakmicu oni nju i dalje prodaju. Loše baš što jest jest.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grupa iznad svakog pojedinca.
Kriminalne su "nove" majice, umjesto da uzmemo para kad je dijaspora tu, evropske utakmice, fan shop se doslovno bruka.
Tuga onog prostora kad se malo šta lijepo ima kupiti, Manijaci imaju dosta bolju ponudu.
Tuga onog prostora kad se malo šta lijepo ima kupiti, Manijaci imaju dosta bolju ponudu.
FKŽ !
- Riquelme1921
- Kontakt:
Tužno je da Manijaci kao jedno udruženje navijača imaju puno ljepše i kvalitetnije majice od kluba i njihovih diznajnera. One majice iz Symbola za Konferencijsku ligu su meni prelijepe, prije da ću kupiti nju nego ove 4 iz shopa.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Sve dok prihodi rastu fan shopu se nema sta reci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- gegenpressing
- Kontakt:
Prije cu doci u nekoj lijepo crnoj ili plavoj iz TM shopa, nego ovo sto se prodaje vamo. Bilo bi lijepo kada bi sa istoka raja sto prije usla na stadion u cetvrtak zbog koreografije.
Fk Željezničar.
- BiHSportman
- Kontakt:

Meni ovo prvi put u jako dugo vremena da sam u Sarajevu za Evropsku tekmu. Kupio ulaznice jer imam clanarinu I ja i svo troje djece. Odem u shop online reko da vidim da kupim neke majice da nam budu iste da fino navijamo- nakon 2 sata jedva potrefio iste i da imaju sve brojeve. Elem, kupio, otisao u shop I pokupio i spremni smo!!
Nisam htio po carsiiji nista traziti jer mi bas stalo da podrzim i klub i shop al izbor nije neki.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Ima se stosta reci ako je moguce napraviti, karikiram, dva miliona, a vjerujem da to nije daleko da si bio spreman za Europu kao sto nisi.
Caju napenaliti nogom odnosno vec je defradiran, lik je bas nesposobni ublehas.
Tako kazu
Kako je bilo krenulo jansam mislio da ce se rasprodati do ponedeljka.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Izgleda ne znaju za chatGPTRiquelme1921 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 16:51Jednu od one 4 majice imam u ormaru, kupio sam je u augustu 2019. u shopu a evo 6 godina kasnije za Europsku utakmicu oni nju i dalje prodaju. Loše baš što jest jest.
Meni se cini da ove godine u europi malo slabije ide prodaja,ja sam ocekivao u nedjelju da ce sve otici.
Isto sam mislio, ali nema veze rasprodace se svakako. Ono sto se sprema moglo bi lagano nadmasiti dinamo, neftchi.
Fk Željezničar.
Ima kod mene jos 300 ulaznica, slabije ide prodaja i kod mene ali ne dam jug ispod 50 km a istok sjever ispod 80 KM pa makar ih ne prodao.
- gegenpressing
- Kontakt:
Ide sve svojim poslomRatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jul 2025, 18:34Ima se stosta reci ako je moguce napraviti, karikiram, dva miliona, a vjerujem da to nije daleko da si bio spreman za Europu kao sto nisi.
Caju napenaliti nogom odnosno vec je defradiran, lik je bas nesposobni ublehas.

Brohra ribo se...
Ma rasprodat ce se svakako,jer nemamo sad neki aman kapacitet,al mislim da je ovo nama pokazatelj da su karte malo poskupe pogotovo za porodice od kojih ce doci 3-4 clana.Pablo11 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 18:45Isto sam mislio, ali nema veze rasprodace se svakako. Ono sto se sprema moglo bi lagano nadmasiti dinamo, neftchi.
Licno sam govorio da su cijene okej i meni kao pojedincu su okej,al za porodice koji dolaze redovono na ligaskim je poskupo i nije ni cudo sto je jug otisao odma.
Samo se bojim da ne bude pun stadion dijaspore kojima realno nije skupa karta i da atmosfera bude losa.
Ko je bio protiv Borca zadnju vidio je kakva se atmosfera moze napraviti i sa 6000 navijaca al koji svi ucestvuju a ne snimaju mobitelom.
Cak su i Sabljine maje solidnije od ovih.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
To se neće desiti zahvaljujući načinu prodaje, takvih ne može biti više od 20% na stadionu. Ovo je prvi put da su Željovci na prvom mjestu, zato se malo i rastegnula prodaja. Da je sve išlo u slobdonu prodaju puklo bi za dva dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.