FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sjetim se samo posljednjeg vjecitog derbija kad je igrao Radovac i sve mi bude jasno.blavor je napisao/la:
Ćubara i Gojak su kadeti, rođeni su 1997 godine, ako je tebi normalno da dva dječaka od 16 godina igraju derbi utakmicu, a još četiri su mlađa od 20 godina onda si u pravu, vjerovatno su se nametnuli ispred Kokota, Smajića, Pandže, Duraka i Arežine, koji su na klupi. Baš smiješno.
evo gaaaaaaaaaaa

Ćubara i Gojak su kadeti, rođeni su 1997 godine, ako je tebi normalno da dva dječaka od 16 godina igraju derbi utakmicu, a još četiri su mlađa od 20 godina onda si u pravu, vjerovatno su se nametnuli ispred Kokota, Smajića, Pandže, Duraka i Arežine, koji su na klupi. Baš smiješno.[/quote]
Nije smešno, OFIRNO.
Nije smešno, OFIRNO.

Dobro si, potpuno je normalno da Ćubara i Gojak koji nisu nikada počeli meč, te Zec i Šivšić, zaigraju da pokažu jesul il nisu, a ove Kokote, Smajiće, Durake, Pandže i Arežine su doveli svakako da griju klupu, budućnost je pred Ćubarom, Gojakom, Zecom i Šivšićem, nek osjete slast prvotimskog nadmetanjaHzSM je napisao/la:Sjetim se samo posljednjeg vjecitog derbija kad je igrao Radovac i sve mi bude jasno.blavor je napisao/la:
Ćubara i Gojak su kadeti, rođeni su 1997 godine, ako je tebi normalno da dva dječaka od 16 godina igraju derbi utakmicu, a još četiri su mlađa od 20 godina onda si u pravu, vjerovatno su se nametnuli ispred Kokota, Smajića, Pandže, Duraka i Arežine, koji su na klupi. Baš smiješno.

Kakva lakrdija, meni čovjek danas govori da im je dao Gracić za nekakav dug u hotelu u Čitluku da oni srede s tim Čitlučanima, ja ga ismijem kontam šta lupaš gluposti, kaže on eto vidićeš. Evo vidim

- JosipBukal
- Kontakt:
Imaće Dino Selimović materijala za nepravilnosti u PL BiHAdviser je napisao/la:blavor je napisao/la:Šest juniora u prvom sastavu Olimpica, na klupi ostali Kokot, Pandža, Durak, Smajić, Arežina. Vrlo zanimljiva odluka trenera Faika Kolara.

počinje rat protiv korupcije, svaka čast
spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Ofirno ba..
Kako si ti smijesan lik!Sivsic ni Zec nisu djeca,to su momci od 20 godina.Pandzu smatras igracem?Opet smijesno jarane...blavor je napisao/la:Dobro si, potpuno je normalno da Ćubara i Gojak koji nisu nikada počeli meč, te Zec i Šivšić, zaigraju da pokažu jesul il nisu, a ove Kokote, Smajiće, Durake, Pandže i Arežine su doveli svakako da griju klupu, budućnost je pred Ćubarom, Gojakom, Zecom i Šivšićem, nek osjete slast prvotimskog nadmetanjaHzSM je napisao/la:Sjetim se samo posljednjeg vjecitog derbija kad je igrao Radovac i sve mi bude jasno.blavor je napisao/la:
Kakva lakrdija, meni čovjek danas govori da im je dao Gracić za nekakav dug u hotelu u Čitluku da oni srede s tim Čitlučanima, ja ga ismijem kontam šta lupaš gluposti, kaže on eto vidićeš. Evo vidim
Kazem ti,samo se sjetim posljednjeg derbija kad je Musemic rizikovao i na mjesto zadnjeg veznog stavio Kovacevica i Radovca koji tom zadatku nisu mogli odgovoriti,pogotovo ovaj prvi jer ni on do tada nijednu utakmicu nije igrao od pocetka.Svi znaju da se tada islo na to da je jaka utakmica,oni mladi,mnogo skauta pa vele prodat cemo ih.
Bilbija opet ccc sa 5m glavom opet stativa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Selimovic je odma reko da vise nista nece bit isto
Nego meni je jos smjesnije sto je samo 1-0 protiv obdanista

Nego meni je jos smjesnije sto je samo 1-0 protiv obdanista

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Možda bi se pobijedilo i da Olimpic ne pusti, ali možda, no što je sigurno sigurno je, zamisli otići na derbi u srijedu sa pet bodova iza Želje, to se ne smije dozvoliti. Ok je meni to, jedino mi je bezveze kad ovi licemjeri počnu baljezgat o namještaljkama drugih a namjeste gdje god mogu.
- JosipBukal
- Kontakt:
Istina je, evo sad sam provjerio, jutros plačen dug Olimpika u Čitluku, Rat korupciji u bh fudbalu.
sve je meni jasno da je ovo bitna tekma, mozda i odredjuje nastavak sezone, kad se ne bi pobjedilo bilo bi cao cao, i Dini i Abdulahu ne bi stigli izaci iz loze... Al' zar ne kontas da je Olimpic pobjedjen na Otoci kad su igrali npr. Huseinbasic i Karic, a ovo je ako nista duplo jaca ekipa, tako da nema smisla mi ova prica... Opet ako ima ko kakvu pricu u pozadini ove utakmice bujrum u ppblavor je napisao/la:Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Možda bi se pobijedilo i da Olimpic ne pusti, ali možda, no što je sigurno sigurno je, zamisli otići na derbi u srijedu sa pet bodova iza Želje, to se ne smije dozvoliti. Ok je meni to, jedino mi je bezveze kad ovi licemjeri počnu baljezgat o namještaljkama drugih a namjeste gdje god mogu.
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Iskreno vjerovao bih da smo kupili tekmu da sa druge strane ne stoji Nijaz Gracic.Mislim da bi nasi prije pustili da ga Hotel Brotnjo tuzi i unisti nego da se dogovore da nas pusti da pobijedimo.blavor je napisao/la:Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 09 mar 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Možeš ti vjerovati ili ne, aliti sastav sve govori. Opusti se i STOP namještanju!!HzSM je napisao/la:Iskreno vjerovao bih da smo kupili tekmu da sa druge strane ne stoji Nijaz Gracic.Mislim da bi nasi prije pustili da ga Hotel Brotnjo tuzi i unisti nego da se dogovore da nas pusti da pobjedimo.blavor je napisao/la:Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
para vrti gdje burgija neceHzSM je napisao/la:Iskreno vjerovao bih da smo kupili tekmu da sa druge strane ne stoji Nijaz Gracic.Mislim da bi nasi prije pustili da ga Hotel Brotnjo tuzi i unisti nego da se dogovore da nas pusti da pobjedimo.blavor je napisao/la:Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...

sedmi pokusaj...
mozemo i kiksnuti ali ovo jedemo ih na terenu trebalo je biti bar 3 0 ali treba nastaviti a ako neamnemo srece pa oni iz frljoke dadnu go ne treba ocajavati jer izgleda da igraci igraju kako smo ocekivali od njih samo nemamo srece dosad
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 09 mar 2014, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
Ako se tuzba povuce u narednih nekoliko dana ima se dokaz za tuzilastvo hehe.