FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Adnel
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Adnel » 02 sep 2011, 23:03

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma Inter je jedini strani klub kojeg iskljucivo pratim tamo nekad od 96e 97e i nerviram se oko i o cijem mi raspolozenje ovisi, na cijem sam stadionu i bio i otisao bi opet cim mognem, jedini od ''stranaca'' da mi pobudjuje nesto, pa eto, moze se onda reci tako. Preferiram domaci nogomet, gdje pri domaci opet mislim na BH nogomet, ostalo se cisto prati.
Nece proci ako ce Gasperini forsirati arhaicne zamisli, to malo ekipa u svijetu moze igrati. A da nisu iz Cirinog doba.
Isto ko i ja od 97 poslje Veleza jedini klub kojeg pratim :) .
Samo jedan klub Velež Mostar

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 sep 2011, 23:09

Adnel je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma Inter je jedini strani klub kojeg iskljucivo pratim tamo nekad od 96e 97e i nerviram se oko i o cijem mi raspolozenje ovisi, na cijem sam stadionu i bio i otisao bi opet cim mognem, jedini od ''stranaca'' da mi pobudjuje nesto, pa eto, moze se onda reci tako. Preferiram domaci nogomet, gdje pri domaci opet mislim na BH nogomet, ostalo se cisto prati.
Nece proci ako ce Gasperini forsirati arhaicne zamisli, to malo ekipa u svijetu moze igrati. A da nisu iz Cirinog doba.
Auu :P
dobro dosao i ti 8-)
da nije pred sudnji dan ovo ,svaki dan novi clan :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 23:13

prvi gol Sneijpera 8-)
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 sep 2011, 00:09

warden je napisao/la:
Adnel je napisao/la:
Auu :P
dobro dosao i ti 8-)
da nije pred sudnji dan ovo ,svaki dan novi clan :lol:
Bola ja jos malo pa penzija odavno sam ja ovde vidis kad sam pridruzen :mrgreen: ,nego ima previse ovi debilski postova ko onaj sivlio i jos par pa mi se neda svadjati :D .
Samo jedan klub Velež Mostar

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 sep 2011, 02:44

Samo da pozdravim sve nove clanove, dođite i pisite nam pa makat besmislice, uvik ste dobrodosli :)

Sto nas vise to bolje
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 sep 2011, 11:23

warden je napisao/la:
adointer je napisao/la:kazu da je igrao dobro i zamalo zabio gol,,ja nisam gledao,nije mi ni na kraj pameti bilo,, :(
zamalo da, gledao sam i ja ,zabi onaj ispred njeg :lol: :lol: :lol:
Evo iz Turske javljaju da je Muntari - Galata gotovo :shock: 8-)
Ako ovo bude tacno imas pivu od mene :D
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 03 sep 2011, 11:30

Sta je sa onim Coutinhom,meni stvarno drag igrac :roll: Imal kakvih naznaka da ce dobijat vise sanse ove sezone bar i u pola kao sto je to dobijao kod rumenog :)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 sep 2011, 12:04

trenutno igraju protiv Primavere i vode 4-0,,zabio milito,jonathan(kazu najbolji do sad),zàrate i coutinho(kazu izbacio 4 igraca i golmana i dao gol) a usao umjesto forlàna 8-)
dobio je on i sa leonardom,zveknuo fiorentini iz slobodnog :D
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 sep 2011, 12:38

patriota_90 je napisao/la:Sta je sa onim Coutinhom,meni stvarno drag igrac :roll: Imal kakvih naznaka da ce dobijat vise sanse ove sezone bar i u pola kao sto je to dobijao kod rumenog :)
M Cou je strasan ,sad se pravo nabildo lik sa Brazilom ,to je i onaj trener brazila izjavio ,kaze :"dosta je napredovao " sve u svemu je predobar a tek mu 18 god ako i toliko ima :roll:
Evo upravo naleti na ovu tekmu vs totenhama sto smo igrali ,strasan :o
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA

theWalll
Kontakt:

Post Postao/la theWalll » 03 sep 2011, 13:46

primavera je nastradala 11-1,milito 5 komada,coutinho 2,forlan,zarate,jonathan,yuto,al jbte i j***na primavera nam je uspijela zabit go,stvarno zabrinjavajuce....

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 03 sep 2011, 14:08

MILANO - Diego Forlan giocherà da gennaio in Europa con l'Inter. L'attaccante non potrà partecipare alla prima fase della Uefa Champions League 2011-2012 avendo disputato, con la maglia dell'Atletico Madrid, il terzo turno di qualificazione all'Europa League contro la formazione norvegese del Strømsgodset, il 28 luglio e il 4 agosto, e l'Atletico Madrid ha poi ottenuto la qualificazione alla fase a gironi nel quarto turno eliminatorio (18 agosto e 25 agosto), contro i portoghesi del Vitoria Guimaraes, gare nelle quali Forlan non è stato utilizzato essendo in trattativa con l'Inter
Forlan tek od januara 2011 ima pravo igranja za Inter u LP.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 sep 2011, 14:11

Mislim da je tako najbolje, bit ce 100% skoncetriran na ligu a grupu cemo proci i bez njega
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 sep 2011, 14:15

theWalll je napisao/la:primavera je nastradala 11-1,milito 5 komada,coutinho 2,forlan,zarate,jonathan,yuto,al jbte i j***na primavera nam je uspijela zabit go,stvarno zabrinjavajuce....
Ma de igrmao protiv nasih ,sta je jedan gol , nisata ..pa mi s foruma kad bi sastavili ekipu u onakoj prijateljskoj atmosferi ,+ deru nas postigli bi jedan gol :mrgreen: .NIsta opasno ali je cinjenica da smo kriticni u odbrani a sve to zbog ove
3-4-3 :roll:
IO SONO INTERISTA

JZ4
Kontakt:

Post Postao/la JZ4 » 03 sep 2011, 15:20

Inter unable to register Diego Forlan for Champions League group stage
The Uruguayan striker will not be allowed to take part in Inter's Champions League group stage fixtures after taking part in the Europa League for Atletico in the summer.
Inter have been hit with the news that new signing, Diego Forlan cannot be registered for the club's Champions League group stage campaign.
The Serie A giants attempted to include the Uruguayan striker in their 25-man squad for Europe's elite competition, after he completed a deal on Wednesday shortly before the close of the transfer window.

Inter's official website, however, reveals that Forlan will be ineligible, after playing for Atletico Madrid in their Europa League third qualifying round tie against Stromsgodset.

Forlan will be eligible to be registered for the competition if the side qualify from the group stage to the round of 16, which is due to take place in February 2012.

With the 32-year-old due to be absent for the group stage of the Champions League, Gian Piero Gasperini will rely on the strikeforce of Giampaolo Pazzini, Diego Milito, Luc Castaignos and Mauro Zarate

Forlan officially joined the 2011 Coppa Italia winners for an undisclosed figure after spending four seasons at Atletico.

Mozda cak i jos bolje, tako da ce na tom lijevom krilu moc dobit priliku Coutinho i Castaignos... pa cemo vidimo :D
Kao navijaci intera zelim da se ovaj Cou pocne gurat u vatru jer ovaj igrac moze do slijedece sezone postat kljucni, samo ako bude pametno doziran :)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 03 sep 2011, 15:55

Molim lijepo :D imam ja informacije iz prve ruke :D jesam vam rek'o da nece moci igrati grupnu fazu 8-) :D

Enzzo
Kontakt:

Post Postao/la Enzzo » 03 sep 2011, 18:48

Forza INTER !!! Diego-Diego kakav ce to tandem biti ufffffffff
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 sep 2011, 18:55

Huska je napisao/la:Molim lijepo :D imam ja informacije iz prve ruke :D jesam vam rek'o da nece moci igrati grupnu fazu 8-) :D
Lutka moja pametna :lol:

Ma hajde nije sramota ni ispast u grupi :mrgreen:

Ajde cujemo se nekad poslije 2,3 sata :oops:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 sep 2011, 19:12

Žiku @Enzza š'o je perverzan! :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Enzzo
Kontakt:

Post Postao/la Enzzo » 03 sep 2011, 19:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Žiku @Enzza š'o je perverzan! :mrgreen: :lol:
Gledo one slike sto postavljate pa....a Milito i ekipa vole da se igraju sa trebama juventusa i milana kako na terenu tako i van njega ...
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 sep 2011, 19:32

Enzzo je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Žiku @Enzza š'o je perverzan! :mrgreen: :lol:
Gledo one slike sto postavljate pa....a Milito i ekipa vole da se igraju sa trebama juventusa i milana kako na terenu tako i van njega ...
Da se primjetit da si pametniji brat :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.