FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 21 apr 2010, 23:31

gogineman je napisao/la:Niste svatili, kazem sa onakvom igrom koju ste danas pokazali nemate sanse da u Evropi uspjete, samo se molite da je ono bio los dan a ne nesto drugo, s obzirom na tabelu moze se reci da je bio "los" dan...svasta se moglo izdesavati...
Igraci su igrali preko neke stvari i to je jasno. Sa ovakvim nezalaganjem imacemo problema i protiv Modrice. Definitvno jedna od najgorih predstava nasih igraca u zadnjih nekoliko sezona.

A naravno da ova ekipa nema sta da trazi u Evropi. Zato i postoji prelazni rok u kom treba ocerupati ekipe koje nece igrati evropska takmicenja! Nasoj Upravi predstoji veliki posao.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 apr 2010, 23:36

Schlager je napisao/la: Nutricionist?!

O boze :cry: :cry: ...imas PP na kojoj sam ti napisao samo jedan primjer kome sam licno prisustvovao,da vidis kakva je organizacija u nasem klubu,a necu namjerno da pisem to ovdje da nam se ne smiju navijaci drugih klubova,sramota me..
$ " ?, ? " "... а " & " $ ? " & се уз & ? $ ' $ на пуно " ",?...

' ' преостаје $ & $, $ то " " & " управе " $ % "
"" ПУТ ""

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 21 apr 2010, 23:43

& ¥, " " , $ ". Па $ " &? " - " у ту Европу, & ' " ? ?, па - се ".

" $ " $ &, & ' " " на $ ?. $ " /, јер & " ¥ $ за " ? у $ ", $ " ' ?... :(
? " ? $($ " & је '), " тренера(" ? га) ? $, " ? $...' " $ & " " $ " $. ? ' ја ", " " " " ? $ $, " " на 14 ' , " " је $ на ово гостовање & " " ".$ ' ? & $ " ' $ ?...Не & га " " за онај %. ? $, & " $, - је његово ' у $, а % " у $, то & " оног $ ".

$ % & " " $ " " $ " $ ". О ? ? се не & % & ". " нас је $ & " $ свој "посао". " је " он $ % је ? на терен, зар је ? & ? " $ " се он "? :(

" $!!! :twisted:
? & ?, & $ " ње...

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 apr 2010, 00:18

" ' је &, " се % '! " $ " $ са & свог ?, " " све!!!
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 00:25

EastStand je napisao/la:" ' је &, " се % '! " $ " $ са & свог ?, " " све!!!
Sta ti je sad milinovic kriv? danas je skinuo jednu sansu dobru rudaru, i nije napravio ni jednu gresku koliko sam ja upraqtio utakmicu.

ja ne znam jesto vi svjesni da mi imamo na raspolaganju 17 igraca, id ojih 12 do 13 igraju, a koji je ovo ritam utakmica srijeda subota , 5 utakmica u 15 ak dana.

Ajde evo ti mi reci sta je takitcki danas pogrijesio maric , jer ja ne znam , sta bi ti drugacije.

Mislim nisam ja njegov advokat ja samo ne volim napade po defaultu.
Mozda on ije motivator ko sto rece simpatizer, al ajd ti motivisi nekog ko ne moze fizicki , i nako iskreno nije bas rudar ekipa zboh koje se motivacijom izvlaci 190 posto sebe, vodis i imas dominaciju osjecas da ga ne mozes primit napdas, al hebiga nece u go
TREĆI PUT ČASTIMO !

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 apr 2010, 00:28

Ај не & " & ", & " " јасно " & $ " $ " $ " $ ' ' $ стварно не ' " ? $.

" $ " borcev_navijac са & $ те ? " & $ " је ". :D
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 00:34

EastStand je napisao/la:Ај не & " & ", & " " јасно " & $ " $ " $ " $ ' ' $ стварно не ' " ? $.

" $ " borcev_navijac са & $ те ? " & $ " је ". :D
1. to nije odgovor nego demagogija

2. nemoj tako nepristojno da mi se obracas!
TREĆI PUT ČASTIMO !

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 apr 2010, 00:40

$ " " у & % $ ? "$" $...
"" ПУТ ""

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 22 apr 2010, 01:44

Ovaj Marić i ne zna drugačije nego bunker. Posjećivao je samo seminare na kojima se obrađivala jaka defanziva jer je vjerovatno mislio da će početi karijeru u nekom klubu iz druge ili treće lige a tamo je bunker na cijeni... Čim smo spustili gard u Mostaru primišmo 3, u Sarajevu 4...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 01:50

ako fakat igrate bunker, onda ce biti zanimljivo protiv travnika. bice udario junak na junaka :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 01:54

zlaya_tm87 je napisao/la:ako fakat igrate bunker, onda ce biti zanimljivo protiv travnika. bice udario junak na junaka :mrgreen:
ma pusti nebuloze kakav bunker danas, cak ni kod vas nije bio bunker u gostima na grbavici :) to ljudi cuju da se nesto cesto ponavlja pa oda misle da i oni trebaju tako ne razmislajuci i cak ne znajuci sta govore :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 apr 2010, 02:09

Dvije strvari bih želio da spomenem.

1. čestitam vam na (ponovnom) preuzimanju prvog mjesta(Kajkut, pih)
2. upoznavanje sa Travnikom u gostima :roll: :lol: Kakvi su to likovi, nevjerovatno. Ako mislite da je valjanje u prvom poluvremenu iritantno :mrgreen: varate se. U drugom počinju da iritiraju. Lopta pogodi igrača Travnika u ruku, valjanje ko da je ranjen. Sudare se dva igrača Travnika, ista priča :lol: Naravno, pod uslovom da im ne zabijete gol u prvom. Onda se raspadaju. Naime, Nurković, njihov golman ima zanimljivu osobinu da ove "jače" utakmice brani dobro. Ko hobotnica je, barem je uvijek takav bio protiv Želje. Onda gledam pregled i vidim kakve golove levat prima protiv Laktaša, Leotara, Olimpika i ne znam ni ja koga više :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 22 apr 2010, 02:25

nikad_izvini je napisao/la:Dvije strvari bih želio da spomenem.

1. čestitam vam na (ponovnom) preuzimanju prvog mjesta(Kajkut, pih)
2. upoznavanje sa Travnikom u gostima :roll: :lol: Kakvi su to likovi, nevjerovatno. Ako mislite da je valjanje u prvom poluvremenu iritantno :mrgreen: varate se. U drugom počinju da iritiraju. Lopta pogodi igrača Travnika u ruku, valjanje ko da je ranjen. Sudare se dva igrača Travnika, ista priča :lol: Naravno, pod uslovom da im ne zabijete gol u prvom. Onda se raspadaju. Naime, Nurković, njihov golman ima zanimljivu osobinu da ove "jače" utakmice brani dobro. Ko hobotnica je, barem je uvijek takav bio protiv Želje. Onda gledam pregled i vidim kakve golove levat prima protiv Laktaša, Leotara, Olimpika i ne znam ni ja koga više :roll:
Takvi nama nisu problem za njih imamo recept, valjali se ne valjali isto im se "vata" - primiće gol u 92. min. pa će biti još bolnije.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 apr 2010, 10:08

Sinoc nisam bio raspolozen za neku detaljniju analizu,pa cu sad nesto vise napisati.Prvo da kazem za Milinovica,da je dobro odigrao juce,ali da to meni ne mjenja misljenje o njemu da je tarabetina,da vece ne moze biti!Lako je protiv Rudara,i Zvijezde i to kod kuce,kad gosti vecinom dolaze da se brane,kad odbrana odradi veci dio posla,a eto ako prodje neki sut on ga skine,i kao heroj je,a sta je protiv Zrinjskog i Zeljeznicara?Njegova je krivica za 4 gola sigurno,od tih 7!Ne treba nama takav golman...Ako hoce da igra za Borac ne smije imati tolike oscijacije u igri.Nek ide u Modricu.

Bili smo mi dominantiji i sve to,nema tu sta,vidjelo se to i uzivo,vidjelo se i na pregledu sinoc da smo imali 5 prilika i to dobrih prilika,pogotovo onaj zicer Vuleta,ali oprastam mu jer nije njegovo da daje golove.Dobro je jos Rudar i prosao.Ali nekako sve je to meni bezvoljno,trulo nekako,da li je umor,da li je nezalaganje j.ebem li ga...Nesto jeste.Ne znam,stvarno ne znam u cemu je problem.Hocu li doziviti do kraja sezone,da nekog demoliramo na Gradskom,eto bar Modricu?

Maricu,eto kad te molim daj sam ostavku,dok jos nije kasno,stvarno si k*rcina od trenera.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 10:13

tatamata je napisao/la:Sinoc nisam bio raspolozen za neku detaljniju analizu,pa cu sad nesto vise napisati.Prvo da kazem za Milinovica,da je dobro odigrao juce,ali da to meni ne mjenja misljenje o njemu da je tarabetina,da vece ne moze biti!Lako je protiv Rudara,i Zvijezde i to kod kuce,kad gosti vecinom dolaze da se brane,kad odbrana odradi veci dio posla,a eto ako prodje neki sut on ga skine,i kao heroj je,a sta je protiv Zrinjskog i Zeljeznicara?Njegova je krivica za 4 gola sigurno,od tih 7!Ne treba nama takav golman...Ako hoce da igra za Borac ne smije imati tolike oscijacije u igri.Nek ide u Modricu.

Bili smo mi dominantiji i sve to,nema tu sta,vidjelo se to i uzivo,vidjelo se i na pregledu sinoc da smo imali 5 prilika i to dobrih prilika,pogotovo onaj zicer Vuleta,ali oprastam mu jer nije njegovo da daje golove.Dobro je jos Rudar i prosao.Ali nekako sve je to meni bezvoljno,trulo nekako,da li je umor,da li je nezalaganje j.ebem li ga...Nesto jeste.Ne znam,stvarno ne znam u cemu je problem.Hocu li doziviti do kraja sezone,da nekog demoliramo na Gradskom,eto bar Modricu?

Maricu,eto kad te molim daj sam ostavku,dok jos nije kasno,stvarno si k*rcina od trenera.

Znaš li koji treneri su najgori, oni koji vide da stvari nisu kako treba ali se prave kao da je sve u redu, pa još dođeš u situaciju da ga moliš da ode, e to je dno dna...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 10:19

Kad sam ja za promjenu trenera,onda stvarno znači da taj trener nije ni za šta.A bio sam protiv smjena i Smileskog i Odovića i Jagodića i Stojnića koje su otjerali,a sad kad prvi put žarko želim smjenu oni ga čuvaju..baš sam baksuz,uvijek kontra....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 apr 2010, 10:21

[quote="VB 1987'']
Znaš li koji treneri su najgori, oni koji vide da stvari nisu kako treba ali se prave kao da je sve u redu, pa još dođeš u situaciju da ga moliš da ode, e to je dno dna...[/quote]

Nije mi samo jasno,kako je ona moronska uprava mogla s njim sklopiti takav ugovor,da mu se mora platiti golemo da bi se otpustio...Vjerovatno ga i zato jos drze na klupi,zao im dati para.
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 22 apr 2010, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 10:22

Milinovic je juce bio dobar. Ako realno sagledamo, jeste on kriv za neke golove koje smo primili u gostima, ali isto tako mora se priznati da nas je i sacuvao u nekoliko domacih utakmica. Veliki problem je sto je linijas. Ima dobre reflekse i veoma dobro se postavlja u situacijama 1 na 1, ali dzaba je to kada moramo da strijepimo kod svake visoke lopte u nasem sesnaestercu.
Ja bih to ovako rijesio: Milinovica na gol u domacim utakmicama, Susca na strani. :lol:

Moram jos da dodam da me je Vukelja juce smorio svojim trckaranjem. Ocigledno je da nije 100% spreman i treba ga odmoriti protiv Travnika. Zdrav Vukelja je neophodan u Tuzli ako mislimo nesto da uradimo. Vidimo da je juce i Mancester tamo izgubio i zato nam trebaju fizicki i psihicki potpuno spremni igraci! Tamo ce se igrati tvrdo.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 10:23

Schlager je napisao/la:Kad sam ja za promjenu trenera,onda stvarno znači da taj trener nije ni za šta.A bio sam protiv smjena i Smileskog i Odovića i Jagodića i Stojnića koje su otjerali,a sad kad prvi put žarko želim smjenu oni ga čuvaju..baš sam baksuz,uvijek kontra....
Ma otići će on, znaju to svi, samo se čeka povoljan trenutak, jer eto ja se nikako oteti utisku da nešto ne štima u ekipi, mislim da je zalaganje pojedinaca na kritično niskom nivou, jeste li vidjeli juče kako Petra igra kada je ušao, svaka mu čast...

Nisam mogao juče da mu dam svoje mišljenje pošto sam opet bio sa djecom, a bgm okupirali su nas i Prijedorčani, prvo smo njima mrali objasniti neke stvari, pa sam tu izgubio veći dio energije... :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 10:25

Zna li neko kolika je klauzula u slucaju otkaza Maricu?
Valjda ovi idioti u Upravi nisu stavili na papir neku astronomsku cifru...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.