Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Jimmy Butler ce uzet broj 21. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Scalabrine ode u evropu
aj aj aj

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Scalabrine ode u evropuaj aj aj
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TI BOŽE!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sad cemo mi NCAA pratit ljudi.
Mogla bi biti ova NCAA sezona jedna od boljih.
Salt koga ti favoriziras u NCAA?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Sad cemo mi NCAA pratit ljudi.![]()
ma jarane s obzirom da sam u Illinoisu ja sam uvjek za Illinois Univerzitet

Nego ko misli od vas da je Howarda zavrsio sa Orlandom ?...nekako vecina danas misli da bi Howard mogao zavrsiti u Lakersima ili Bullsima

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma hajd pratit cemo Illionis ja i ti, da imamo sta komentarisati. Ja cu pratit jos neke univerzitete prvenstveno North Carolinu.SaltCityAttack je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Sad cemo mi NCAA pratit ljudi.![]()
ma jarane s obzirom da sam u Illinoisu ja sam uvjek za Illinois Univerzitet..Tu je Krupalija igrao i D Will
...takodjer sam i za DePaul.....znaci od tih nesto jach ekipa sam samo za Illinois, dok ostale nesto i ne volim i naavno uzivam kada budu porazeni
...doduse ni Illinois nije nesto posebno zadnjih par sezona, ali bez bzira kroz tradiciju uvjek ih ozbiljno svatas.
Nego ko misli od vas da je Howarda zavrsio sa Orlandom ?...nekako vecina danas misli da bi Howard mogao zavrsiti u Lakersima ili Bullsima...prvenstveno jer da je zelio ostati u Orlandu on bi potpisao ugovor sad prije svega ovog sto se izdesavalo, jer slijedece sezone ugovori ce biti dosta manji igracima tako da bi izgubio mnogo novca Howard...vjerujem da ce ga Orlando trade jer i oni sigurno misle slicno, ako vec nemaju garanciju od Howarda da ce poptisati
A za Howarda ne znam sta da kazem. Ja sam vec rekao svoje misljenje za njegov dolazak u Bullse. Sad ne znam kako on razmislja. Sa Bullsima ce na duzi period imat sansu osvajanja prstenova, dok sa Lakersima to ipak nece dugo imati, jer Kobe ide u penziju a i trener im je kriminalan. Po meni mi imamo vece sanse, jer imamo mnogo bolje za ponudit (ne mislim po kvaliteti).
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Scalabrine u Europi , sjecam se tako kada je Dodo odlucio ozbiljne pare da ulozi , spominjali Igosi njega kao prvo pojacanje , ko zna mozda sada 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako mi je neobično vidjeti ovu temu PUSTU . . . 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Salt City srecan ti rodjendan brate da si ziv i zdrav i da Bullsi osvoje sezonu 2011-12 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Salt City srecan ti rodjendan brate da si ziv i zdrav i da Bullsi osvoje sezonu 2011-12
Pridružujem se čestitkama.
AkoBogda, PRVACI !!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titoista dal da otpevamo ono "Danas nam je divan dan,divan dan..."Titova-Juga je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Salt City srecan ti rodjendan brate da si ziv i zdrav i da Bullsi osvoje sezonu 2011-12
Pridružujem se čestitkama.
AkoBogda, PRVACI !!

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hvala na cestitkama
.... i neno nam danas slavi rodjendan
... sad ga upotpunosti razumijem zasto zeli dokazati da je upravu onda kad je uvjeren u ono sto govori
....naravno i sam sam takav pa mi je sad jasno zasto je i neno takav
....pitam se samo koje je godine neno rodjen?...ja sam 1980 pa reko da mozda kojim slucajem nismoo bas na isti dosli na ovaj svijet 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Giallorossi
- Kontakt:
Dado sretan rodjendan brate,zivio ti nama sto godina i da docekas intervju sa Roseom 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hvala ... a gdje si ti to bio?...da reo nisi na banu kakvom zavrsio?kad_kako je napisao/la:I'm back bitches!![]()
Dado, nek je sa srecom i od mene!

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja, na banu da zavrsim. Ma de bjezi tamo, odakle ti takva ideja.SaltCityAttack je napisao/la:hvala ... a gdje si ti to bio?...da reo nisi na banu kakvom zavrsio?kad_kako je napisao/la:I'm back bitches!![]()
Dado, nek je sa srecom i od mene!

Postovanje treba zaraditi.
Džoš Čildres, koji je igrao dve sezone u Olimpijakosu, upozorava NBA igrače da na Starom kontinentu nije baš sve “med i mleko”.
“Ja sam igrao u jednom od najvećih klubova u Evropi, ali sam se svejedno vozio autobusom šest-sedam sati, nismo odsedali u najboljim hotelima i leteli smo ‘biznis’ klasom u devet od 10 slučajeva".
“I ne brinu svi treneri o stanju vašeg tela, više je kao u vojsci, ne smeš da se umoriš. Voleo bih da vidim kako će vaša tela da reaguju”, rekao je Čildres i upozorio je kolege iz NBA lige na probleme sa isplatom:
“Jedna od najznačajnijih stvari koju momci treba da shvate jeste da koju god ponudu da dobiju, to ne znači da će im novac zapravo biti isplaćen. Ukoliko ne igraš dobro ili se tim ne plasira u plej-of, samo će prestati da te plaćaju. Znam mnogo igrača koji su samo otišli jer nisu želeli da se vuku po sudovima kako bi dobili svoj novac”.
Čildres kaže da se nikada ne bi vratio u Evropu i dodaje:
“I ne vidim zašto bi neko to učinio. Razumem da momci žele da igraju, ali nekada treba na košarku gledati kao na posao. Jedino što meni ima smisla jeste da se igrač vrati u rodnu zemlju, ali ne vidim zašto bi Amerikanac želeo da zaigra u Evropi”.

EDIT: pogresna tema....al ova je najposjecenija pa sam tu stavio
nadam se da se navijaci CHI nece naljutiti 
“Ja sam igrao u jednom od najvećih klubova u Evropi, ali sam se svejedno vozio autobusom šest-sedam sati, nismo odsedali u najboljim hotelima i leteli smo ‘biznis’ klasom u devet od 10 slučajeva".
“I ne brinu svi treneri o stanju vašeg tela, više je kao u vojsci, ne smeš da se umoriš. Voleo bih da vidim kako će vaša tela da reaguju”, rekao je Čildres i upozorio je kolege iz NBA lige na probleme sa isplatom:
“Jedna od najznačajnijih stvari koju momci treba da shvate jeste da koju god ponudu da dobiju, to ne znači da će im novac zapravo biti isplaćen. Ukoliko ne igraš dobro ili se tim ne plasira u plej-of, samo će prestati da te plaćaju. Znam mnogo igrača koji su samo otišli jer nisu želeli da se vuku po sudovima kako bi dobili svoj novac”.
Čildres kaže da se nikada ne bi vratio u Evropu i dodaje:
“I ne vidim zašto bi neko to učinio. Razumem da momci žele da igraju, ali nekada treba na košarku gledati kao na posao. Jedino što meni ima smisla jeste da se igrač vrati u rodnu zemlju, ali ne vidim zašto bi Amerikanac želeo da zaigra u Evropi”.

EDIT: pogresna tema....al ova je najposjecenija pa sam tu stavio

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Titova-Juga
- Kontakt:
Od koga dolaze ovakve riječi, uopšte me ništa ni ne čudi . . .
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da je ovo rekao bilo ko osim ovog mutavog debila, razumio bih. Ali da on, koji je napustio svoju hebenu domovinu, i pohrlio za parama u Europu nesto pametuje, to stvarno ne mogu skontat.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.