Sportski komentatori
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Mirza Kolar prešao na obn a adis na novu bh.
Hoce li neko skloniti TopalbeČIRevica sa TV ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znači nema više kolega Hadžić i sličnoSantiCazorla08 je napisao/la:Mirza Kolar prešao na obn a adis na novu bh.
nema potpisa
Znaci mozemo veceras ocekivati tandem Baho-kolega HadzicAdmir_Sa je napisao/la:Znači nema više kolega Hadžić i sličnoSantiCazorla08 je napisao/la:Mirza Kolar prešao na obn a adis na novu bh.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Sta ka'e vecerasavenija je napisao/la:Hoce li neko skloniti TopalbeČIRevica sa TV ?
Asmir Kolasinac
Pravo pitanje - nažalost umišljenog tupadžije nikada se riješiti, čini mi se!avenija je napisao/la:Hoce li neko skloniti TopalbeČIRevica sa TV ?
Sinoć, Bajern-Liverpul i njegovo:
stoper Bajerna: Süle:
Baho: Sule!
pa 'popravak': Zule!
I tako do kraja... nikako da potrefi: Zile al' zna, zanimljivo kasti, Miler (Müler)
I tako, Baho "bard sportskih komentatora"... ima toga još, al' me sinoć baš iznervira (bilo je tu još očaja, al' čemu pisati!?)
Bosno moja poharana....
Mene najvise kod njega nervira sto vecinu utakmice provede pricajuci o reprezentaciji i domacem fudbalu. Sinoc Bayern-Liverpool, a on razvezao o kvalifikacijama, Robiju i sl.
Vugdalic isti ku?ac. Ono jedno vrijeme dok je bio direktor Slobode, prenosi tekmu i u po frke pocne pricati o rezultatima kupa Bosne i Hercegovine.
Vugdalic isti ku?ac. Ono jedno vrijeme dok je bio direktor Slobode, prenosi tekmu i u po frke pocne pricati o rezultatima kupa Bosne i Hercegovine.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
meni najjace kad je jednom rekao za juve il neki tako vrhunski tim da nemaju oni igraca da razigra napadace kao stilic u željimirgerr je napisao/la:Mene najvise kod njega nervira sto vecinu utakmice provede pricajuci o reprezentaciji i domacem fudbalu. Sinoc Bayern-Liverpool, a on razvezao o kvalifikacijama, Robiju i sl.![]()
drag je meni saša ko covjek nikad ne bi za njega lose nista rekao al sto se provala tice u samom je vrhu.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Sinoć Bayern gubi 1-2 a Baho će "rezultat iz snova za Bayern" 
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Utakmice srbije i hrvatske na nova bh. Eto još posla za bahu 
Da im J**+ majku tokom prijenosa?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Pa kontam da bi možda trebalo da i kolega adis radi koju utakmicu. A što se bahe tiče vjerujem da će zdušno navijat za komšije.TonySosa je napisao/la:Da im **** majku tokom prijenosa?
"Velik si Tadicu" - BahoSantiCazorla08 je napisao/la:Pa kontam da bi možda trebalo da i kolega adis radi koju utakmicu. A što se bahe tiče vjerujem da će zdušno navijat za komšije.TonySosa je napisao/la:Da im **** majku tokom prijenosa?
Spamm
Spamm
Silan si Dušane.
Remember, remember the 5th of November.
Kaže Baho (Modrić ima loptu i šalje loš pas) "Prooosinečki, loš pas Prosinečkog"
Pa ne vjerujem znači
Pa ne vjerujem znači
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo sad kaže za Bjeloruse "Holandija vodi protiv 'bjele rusije' već sa 2:0" 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Svaka tebi cast kad ga mozes slusatiRaonffa je napisao/la:Evo sad kaže za Bjeloruse "Holandija vodi protiv 'bjele rusije' već sa 2:0"
Ma ne mogu ja gledati tekmu na 'mute'Bassha je napisao/la:Svaka tebi cast kad ga mozes slusatiRaonffa je napisao/la:Evo sad kaže za Bjeloruse "Holandija vodi protiv 'bjele rusije' već sa 2:0"![]()
Ovaj Baho nije vise ni simpatican ili smijesan nego samo jadan, ovakav amater moze biti glavni komentator samo u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.