Ma neka Amina 90 minuta ako treba! I meni se svida drskost!haris92 je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Ma Besicu samo treba sakriti sve zvake sutra cjeli dan i ok smo. Decko je super igrac, radilica, ide glavom gdje neki ni nogom nebi. Samo zvake da mu sakriju.![]()
Sta ja znam , meni se njegov bezobrazluk svidjadecko ne yebe zivu silu, jest da nas to vrlo lako moze kostat, al ne mozes ni ocekivat od onakve ose na terenu da moze sutit sudiji ili da nece potegnuti na protivnickog igraca.Nama je jedan takav u veznom redu hronicno nedostajao
![]()
Medi i Pjanketu oni su mu najblizi ga ostavit u amanet, cim krene na nekog nek ga držeHare mu i koju dovu moze proucit cisto da ga smiri
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Muhamed Bešić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja bi, ovo nam je najvažnija utakmica, i da se povrijedi bit ce spreman za iduce kvalifikacije za SP aBd. Ovdje nema rizika, igraj najbolji 11.wobly92 je napisao/la:Pa vjerovatno može al druže nije isto odradit nekoliko treninga i odigrat utakmicu 90 minuta...Meša će opet odlučit šta je najbolje al ja lično ne bih rizikovao s Mumetom.jasmin10 je napisao/la:Sto volim ove sto se prave pametni.
Pa nije 2 mjeseca samo sjedio i eto odjednom se oporavio i odradio par treninga. Već je 10ak treninga odradio punim intenzitetom i naravno da može odigrati 90 minuta u Irskoj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Moramo ponavljati nocas i sutra citav dan da Mume mora igrati,cisto da Mesi ni na pamet ne padaju neke budalastine.
Muhamede sine,moras igrati sutra,veliki je ulog u igri.Ako te pokusaju ostaviti na klupi buni se,ne dozvoli to,insistiraj da igras.
Muhamede sine,moras igrati sutra,veliki je ulog u igri.Ako te pokusaju ostaviti na klupi buni se,ne dozvoli to,insistiraj da igras.
Nama u reprezentaciji treba bar 5-6 igraca tipa Besica.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Igro bi ja ali nema ko da sviraFidelis je napisao/la:
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Vi kako pisete ko da Muhamed cita forum. Elem ako citas, Muhamede sine ajd posalji mi dres jedan. Broj L. Ako ti treba adresa, javi se na PP.

Muhamede, meni trebaju pare da kurvu isplatim.. Nadam se da razumiješ...soccerfan je napisao/la:Vi kako pisete ko da Muhamed cita forum. Elem ako citas, Muhamede sine ajd posalji mi dres jedan. Broj L. Ako ti treba adresa, javi se na PP.![]()
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Večeras Mume donosi prevagu! Brz i spreman, ima da ih podere!
Stvarno prevelika očekivanja od nekog ko dva mjeseca nije igrao, da je u formi, to bi bilo normalno da ih pojede, ali ovako sumnjam...bull21 je napisao/la:Večeras Mume donosi prevagu! Brz i spreman, ima da ih podere!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Party pooperu kuknjavaHankMoody je napisao/la:Stvarno prevelika očekivanja od nekog ko dva mjeseca nije igrao, da je u formi, to bi bilo normalno da ih pojede, ali ovako sumnjam...bull21 je napisao/la:Večeras Mume donosi prevagu! Brz i spreman, ima da ih podere!
Sad kad se Mume vrati ima da grize više nego na svjetskom.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/catalina-127.html]Catalina[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/baeasian-120.html]BaeAsian[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emily-belmont-101.html]Emily Belmont[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Get In Touch Singles [/url]
Da ga hoce Mume u 90 ,nekim sutem sa 20 - 25 m zabiti za prolaz ,da nas pola na hitnoj zavrsi 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hoće Muhamed snus prije tekme da se smiri
rekao ja njemu neces brate da te zaboli glava 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sta bolan pola? 90 %!!Celtic je napisao/la:Da ga hoce Mume u 90 ,nekim sutem sa 20 - 25 m zabiti za prolaz ,da nas pola na hitnoj zavrsi
Drago dijete,od sada pamet u glavu,nismo mi ista reprezentacija s tobom i bez tebe..odmah se vidio brži protok lopte prema naprijed..po meni uz Dzeku naš najbitniji igrač...
Već godinu dana to govorim, najvažniji igrač ove reprezentacije. U određenim segmentima je bitniji i od Džeke, sve je drugačije kada on igra.zmaj348 je napisao/la:po meni uz Dzeku naš najbitniji igrač...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je! Ova repka trenutno ima 4 igraca od kojih ovisi i ako jedan od njih ima los dan mi smo naheb.... A to su Dzeko, Kolasinac, Besic i Pjanic. Samo sto Pjanic nikako da se pronade u repki al ja vjerujem u njega. Besic i Pjanic kad igraju zajedno mnogo dobro djeluju na sredini. Bilo ko drugi kad je tu, iskace!Virtu4l je napisao/la:Već godinu dana to govorim, najvažniji igrač ove reprezentacije. U određenim segmentima je bitniji i od Džeke, sve je drugačije kada on igra.zmaj348 je napisao/la:po meni uz Dzeku naš najbitniji igrač...
Besiceva hanuma Dzesika i kcerkica Lejla. Ziva i zdrava da bude!

- Beduin
- Kontakt:
Tako mlad momak i toliko lutao u fudbalu, preko noci pokaza svima kako se igra za sveti dres i kakva je karika u timu, za ne povjerovati. Ovaj momak ako ne bude medju najboljim DM igracima Evrope, ne znam ko ce biti, samo ako ga zivci posluze, jer ima znanja i pozrtvovanosti.
Jos u nasoj U21 je pokazivao koliko zna, one duboke lopte za napadace, njegova trka i borbenost, smirenost s loptom, tehnicka igra, momak zna.
On je ono sto je Naingolan u Romi, tako da uz Pjanica i Besica samo trebamo tu desetku i nema nam kraja.
Jos u nasoj U21 je pokazivao koliko zna, one duboke lopte za napadace, njegova trka i borbenost, smirenost s loptom, tehnicka igra, momak zna.
On je ono sto je Naingolan u Romi, tako da uz Pjanica i Besica samo trebamo tu desetku i nema nam kraja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: James1987, meecko, MiranGlasnic i 58 gostiju.