Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
City je ovim otkazom ispao smijesan...
Kvaliteta kakva je Mancini ce bez problema naci novi posao na kojem ce kao i svugdje dosad osvajati trofeje dok za City ne bi bas rekao.
Kvaliteta kakva je Mancini ce bez problema naci novi posao na kojem ce kao i svugdje dosad osvajati trofeje dok za City ne bi bas rekao.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pelegrini će sasvim sigurno preuzeti City, odličan trener i mislim da će biti puno jači ukoliko ih on preuzme.
Ne znam bas, neki igraci Citya mi se nikako ne uklapaju u nacin igre koju on praktikuje. Naravno, da ne bude zabune, ne sporim njegovu strucnost, cuda radi sa Malagom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pelegrini će sasvim sigurno preuzeti City, odličan trener i mislim da će biti puno jači ukoliko ih on preuzme.
Vidjet` cemo, vlasnici su ga, bar po meni, otpustili protiv volje navijaca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Naravno da je protiv volje, jedino kod nas ljudi prizeljkuju otkaz Mancinia kako bi Dzeko eventualno zaigrao.
Englezi su potpuno drugaciji narod i kulturniji, ljudi znaju cijeniti neke stvari.
Kod: Označi sve
http://****/fudbal/navijaci-uz-mancinija-zabijte-si-pellegrinija-u-supk/Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Evo ljudi zapamtite kakav ce se preokret desiti , Mourihno ce preuzeti City a ne Chelsea ! 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa velika vecina navijaca Citya je uz Mancinija to sto vecina Bosnja sto ga bacaju na Dzeku a culi su za Man City tek kad ih je bogatas kupio ne gotivi to je druga prica, ti ce sutra kad Dzeko ostane a lupam Mourinho dodje i ostavi ga na klupi isto pricati i o Mourinhu.
Mancini će dobiti 28 miliona funti zbog otkaza. Koji kralj.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Upravo to. Ljudi su pomjesali Englesku ligu i ovu nasu bosansku. Samo kod nas jos imas da jedan klub promjeni 3 trenera u sezoni, zbog losijih rezultata.BigBigBang je napisao/la:Pa velika vecina navijaca Citya je uz Mancinija to sto vecina Bosnja sto ga bacaju na Dzeku a culi su za Man City tek kad ih je bogatas kupio ne gotivi to je druga prica, ti ce sutra kad Dzeko ostane a lupam Mourinho dodje i ostavi ga na klupi isto pricati i o Mourinhu.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Ma kuha se nesto , ne bi oni njemu dali tek tako otkaz da se ne sprema bomba u City , ja vam kazem Mourihno dolazi 
Al' vala ih je opuho, cuj 28 miliona funti za otkaz 
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Tužan dan za City.Nakon Maria iz kluba odlazi i druga stvar koja je vrijedila u ovom klubu.Očekujte borbu za EL sljedeće sezone.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Uh, kakvo pojačanje za City!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
E ovo je za mustuluka 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i za United je ovo tuzan dan...ovi ce dovest nekog ozbiljnog za trenera i vise nece bit 15 bodova razlike i gotovo prvenstvo 8 kola do krajaLBJ MVP je napisao/la:Tužan dan za City.Nakon Maria iz kluba odlazi i druga stvar koja je vrijedila u ovom klubu.Očekujte borbu za EL sljedeće sezone.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
OOPS, dupli post. (problem sa browserom)
DELETE!
DELETE!
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 14 maj 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
United je ionako penzionisanjem Safeta ispao iz konkurencije.Tottać ili Chelsea će sada uzeti titulu,Arsenal nije sposoban ni za osvajanje Emirates cupa.staragarda je napisao/la:i za United je ovo tuzan dan...ovi ce dovest nekog ozbiljnog za trenera i vise nece bit 15 bodova razlike i gotovo prvenstvo 8 kola do krajaLBJ MVP je napisao/la:Tužan dan za City.Nakon Maria iz kluba odlazi i druga stvar koja je vrijedila u ovom klubu.Očekujte borbu za EL sljedeće sezone.![]()
...opet,nadam se da ce samijasi izvalit jos jednu milijardicu za pojacanja jer ova treba rastjerat
...kakav miki maus klub
..da ga nema,tacno bi ga trebalo izmislit
Pamtiće dugo oni Grande Roberta.Al nema veze,prilika za Inter da se vrate u vrh evropskog fudbala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vec sam prije par dana rekao da je dobio otkaz i da ce mu ga uruciti u ponedeljak ili utorak.
Ozbiljni klubovi imaju ozbiljne ciljeve.
Ako je neko ulozio tolike pare i ako nema rezultata, klub mora uraditi ovako nesto. Ulozili su stotine miliona, treba to opravdati i izvuci jedan dio tih para. Naravno, rezultati su potrebni i za jedno i za drugo. Mancini ih nije imao ove godine. Nije ostvario zacrtane ciljeve i to je to.
Lahko je sada pricati kako je on donio titulu a svi zaboravljaju koliko para su ljudi ulozili u klub.
Mancini je bio dobro krenuo ali nakon prve polovine prosle sezone je sve krenulo niz brdo. Izgubio je autoritet i to je sam kriv. Ozbiljniji klub i ozbiljniji trener sebi nikad nece dozvoliti ono sto su radili Tevez i Balotelli.
Meni ga je kao covjeka zao jer mislim da je dobar ali posao je radio sve losije.
Steta za City sto ovo nisu uradili ranije, sada bi ga otpustili bez otpremnine.
Ozbiljni klubovi imaju ozbiljne ciljeve.
Ako je neko ulozio tolike pare i ako nema rezultata, klub mora uraditi ovako nesto. Ulozili su stotine miliona, treba to opravdati i izvuci jedan dio tih para. Naravno, rezultati su potrebni i za jedno i za drugo. Mancini ih nije imao ove godine. Nije ostvario zacrtane ciljeve i to je to.
Lahko je sada pricati kako je on donio titulu a svi zaboravljaju koliko para su ljudi ulozili u klub.
Mancini je bio dobro krenuo ali nakon prve polovine prosle sezone je sve krenulo niz brdo. Izgubio je autoritet i to je sam kriv. Ozbiljniji klub i ozbiljniji trener sebi nikad nece dozvoliti ono sto su radili Tevez i Balotelli.
Meni ga je kao covjeka zao jer mislim da je dobar ali posao je radio sve losije.
Steta za City sto ovo nisu uradili ranije, sada bi ga otpustili bez otpremnine.
odlazi jedan od najsmjesnijih trenera u Evropi,zaista da je City imao iole kvalitetnijeg strucnjaka na klupi,ove sezone bi se naosvajao trofeja,ali blamaze u vecini utakmica potogoto Lige prvaka ce ostati velika mrlja Mancinija i vlasnika kluba! za 4 godine City je potrosio velike,ogromne pare,a osvojili su jedva jednu titulu prvaka drzave ito svi znamo kako,u zadnjoj sekundi utakmice protiv QPR-a! Mancini je sa Interom osvojio koji trofej u Italiji ali nakon sto su Juventus istjerali u Seriu B,tako da o Manciiju kao stucnjaku ne vrijedi uopste trositi rijeci....
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 14 maj 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Hajmo kladionicu organizovati? Koji ce forumas prvi nazvati Mancinijevog nasljednika smijesnim i kvazistrucnjakom kad Dzeko ostane na klupi?
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ne moras nista organizovati ja cu prvi reciBigBigBang je napisao/la:Hajmo kladionicu organizovati? Koji ce forumas prvi nazvati Mancinijevog nasljednika smijesnim i kvazistrucnjakom kad Dzeko ostane na klupi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.