NK Široki Brijeg
- SarajlijaTM
Re: NK Široki Brijeg
Zato što lažeš!!!
Čist primjer djeteta koje hoće da ispadne baja
Idemo dalje,ko ima listic?
Čist primjer djeteta koje hoće da ispadne baja
Idemo dalje,ko ima listic?
ja sam isto tako znao da će vas dobiti Čelik, je li i to prodana utakmica?zrinjke je napisao/la:Ko te ****, necu se ja tebi pravdat, samo kazem sta se pricalo po Mostaru jucer i sta su raja igrala.SarajlijaTM je napisao/la:Postavi listic ili se poklopi!
Ne moras svoj,bilo ciji,al da se vidi i ulog
Manite mi se tih dojava, a tamo marku uložili
Hajmo fino slike kladionicari!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
misliš da nismo toga svjesniBuu je napisao/la:Wagner vam je pola ekipe

tako je ima vec 6-7 godina
Kad je juniorsko finale,danas ili sutra?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
sutra 17h pecaraAndroid je napisao/la:Kad je juniorsko finale,danas ili sutra?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cestitke na igri!!! stvarno ste igrali dobro!!! meni samo krivo sto ste bas sada nasli da igrate kvalitetni fudbal 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
0:0 ili 1:1 na Pecari, vidjet cemo poslije uzvrata, ti iz Sirokog, a ne znas za dogovor, ili se lud pravis,a sto se nas tice, nas ce svak dobiti, jer smo najlosija ekipa u ligi, a do toga nas je doveo najlosiji trener i najlosiji strucni stozer ikad u Zrinjskom (Peric i Co)Kevin je napisao/la:ja sam isto tako znao da će vas dobiti Čelik, je li i to prodana utakmica?zrinjke je napisao/la:Ko te ****, necu se ja tebi pravdat, samo kazem sta se pricalo po Mostaru jucer i sta su raja igrala.SarajlijaTM je napisao/la:Postavi listic ili se poklopi!
Ne moras svoj,bilo ciji,al da se vidi i ulog
Manite mi se tih dojava, a tamo marku uložili
Hajmo fino slike kladionicari!!!
a mozda bude 2:2 ili 1:0, ili 0:1 ili 4:4 ili 3:0 vidjet ćemo nakon utakmice cccc, jesi ti svjestan kakave gluposti pišeš??
Sljutinar je napisao/la:a mozda bude 2:2 ili 1:0, ili 0:1 ili 4:4 ili 3:0 vidjet ćemo nakon utakmice cccc, jesi ti svjestan kakave gluposti pišeš??
Zadnja izmjena: zrinjke, dana/u 02 maj 2013, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
di su ti pare sabane kad sve znaš?! joj što ne volim ovakve..klasican primjer debilazrinjke je napisao/la:Sisaj ga šabane, znam ja sta govorim, nego nije sve za javnosti. Uglavnom bit ce x i Široki osvaja, sad hoće li na penale ili 0:0 vidjet cemo, zivi bili pa vidjeli, ja cu se vama smijati poslije uzvrata.ljutinar je napisao/la:a mozda bude 2:2 ili 1:0, ili 0:1 ili 4:4 ili 3:0 vidjet ćemo nakon utakmice cccc, jesi ti svjestan kakave gluposti pišeš??
.sb citizen je napisao/la:di su ti pare sabane kad sve znaš?! joj što ne volim ovakve..klasican primjer debilazrinjke je napisao/la:Sisaj ga šabane, znam ja sta govorim, nego nije sve za javnosti. Uglavnom bit ce x i Široki osvaja, sad hoće li na penale ili 0:0 vidjet cemo, zivi bili pa vidjeli, ja cu se vama smijati poslije uzvrata.ljutinar je napisao/la:a mozda bude 2:2 ili 1:0, ili 0:1 ili 4:4 ili 3:0 vidjet ćemo nakon utakmice cccc, jesi ti svjestan kakave gluposti pišeš??
Zadnja izmjena: zrinjke, dana/u 02 maj 2013, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
1-0, 2-0, 3-0, 1-1, 1-2, 1-3, 2-2, 2-1, 3-1, 0-1, 0-2, 0-0
dojava

dojava

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Naravno da je namješteno. Cili Široki je igrao 1-1. Isto kao što je namještena i iduća utakmica Širokog. Šupljak liga prepuna naivaca di i sam sebe prozivam.sb citizen je napisao/la:di su ti pare sabane kad sve znaš?! joj što ne volim ovakve..klasican primjer debilazrinjke je napisao/la:Sisaj ga šabane, znam ja sta govorim, nego nije sve za javnosti. Uglavnom bit ce x i Široki osvaja, sad hoće li na penale ili 0:0 vidjet cemo, zivi bili pa vidjeli, ja cu se vama smijati poslije uzvrata.ljutinar je napisao/la:a mozda bude 2:2 ili 1:0, ili 0:1 ili 4:4 ili 3:0 vidjet ćemo nakon utakmice cccc, jesi ti svjestan kakave gluposti pišeš??
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
- Kontakt:
reci nam onda, protiv koga je sljedeca namjestena i rezultat da i mi sta para dobijemo 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Meni evo zao samo sto meni nitko ne salje te dojave da i ja stogod zaradim, odnosno kako se uvijek jave odmah poslije utamice, ni u kojem slucaju prije.
Brate kad sve znate i kad ste ubijedjeni da je sve namjesteno, dizite pare i zadrzite pritom za sebe, okanite se ostatka da gleda utakmicu u miru.
Brate kad sve znate i kad ste ubijedjeni da je sve namjesteno, dizite pare i zadrzite pritom za sebe, okanite se ostatka da gleda utakmicu u miru.
...Život za Široki...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Potpis.ŠB_Fidelis je napisao/la:Meni evo zao samo sto meni nitko ne salje te dojave da i ja stogod zaradim, odnosno kako se uvijek jave odmah poslije utamice, ni u kojem slucaju prije.
Hayley <3
Koliko ste platili milicevicu da slomi nogu zoloticu?
Definitivno najveća teorija zavjere što sam pročitao na ovom forumugruezi je napisao/la:Koliko ste platili milicevicu da slomi nogu zoloticu?

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zacudjujuce malo, mlad momak, valjda nije toliko jos uvijek placen pa pristao na sicu. Kaze ''sta god vama treba, na raspolaganju sam''.
...Život za Široki...
Mislis? Pa ja mislim da mu je mijo jelic gurnuo bar 5 milja da mu slomi nogu , zna mijo gdje je zeljo najjaci taj vas je zolotic pojeo prosle godine I to usred listice
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Zidnisatzidni, Zrinjaaaa i 32 gosta.