Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Armageddon2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 nov 2013, 21:23

al sudeci po transovima i parolama,i sad se vi borite protiv nekih rezima koji hoce da vas ugase...yebena situacija.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 07 nov 2013, 21:23

@armagedon
tvoj klub je 45 igrao finale BiH sa Zeljom, to bi trebao znati, kako to da je Zeljo vec slijedece godine bio u drugoj ligi....
ili mozda jos od tada pocinje kompleks zvani Zeljo koji eto za tebe traje i dan danas

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 nov 2013, 21:26

tu i tamo je napisao/la:@armagedon
tvoj klub je 45 igrao finale BiH sa Zeljom, to bi trebao znati, kako to da je Zeljo vec slijedece godine bio u drugoj ligi....
ili mozda jos od tada pocinje kompleks zvani Zeljo koji eto za tebe traje i dan danas
Za njeg je počeo kompleks onog dana kad se prvak države prestao rotirati po etničkoj osnovi poput Predsjedništva.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 nov 2013, 22:12

Armageddon2012 je napisao/la:
LavMantula je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Na veliku zalost raznih saurmana,alsoudanija i inih provokatora na ovoj temi,a na radost Zeljinih navijaca,Zeljo je neunistiv.Najbolji bosanskohercegovacki fudbalski klub je prolazio u svojoj historiji kroz razne faze,sportske uspjehe i neuspjehe,zabrane i direktive,rusenje,paljenje,razaranje...Ali je uvijek bio uspravan i ponosan,kao i njegovi navijaci.
I ove sezone prolazimo kroz svojevrsnu krizu,prije svega organizacijsku i finansijsku.Bitno smo pdmladili tim,dat je veliki prostor mladim igracima iz nase skole,rijesili smo se skupih igraca.I u takvoj situaciji,na derbiju odrzimo cas nogometa komsijama koji,evidentno,kontinuirano vode propagandni rat protiv nas,izmedju ostalog i na ovoj temi.
Vjernost klubu trebamo pokazati bas sad,kad je to jako potrebno.Ito na vrlo jednostavan nacin:
-moramo vjerovati ljudima koji vode nas klub,ako je neko zavrijedio povjerenje i podrsku to su sadasnji prvi ljudi kluba Amar Osim i Almir Gredic,
-u nedjelju na Grbavicu,pomoci da se ostvari nova pobjeda,pobjedama na terenu pobjedjujemo i razne saurmane,alsaudinije...
Vec sam pisao da je Zvijezda ozbiljna ekipa,gledao samih tri puta i tvrdim da je bitno bolja ekipa od Rudara i Slavije.Zato neka svaki zeljovac stane pred ogledalo i kaze sebi:moje mjesto je na Grbavici.uzme sal i pravac dolina.
Vas stalno neko pokusava ugasiti. Vi se od kako postojite borite protiv rezima i partije,nikada. Nikada sa vama nije upravljala partija. Svi su protiv vas i svi vas mrze. Pa fuuj kako vam ne dosadi ta izlizana prica,sa tom pricom nikada necete uspijeti i uvijek ce vas kroz historiju pratiti "Osimi" koji ce vam dati 3-4 godine lazne slave pa vas unistiti za narednih 10 godina.
Dokle god vlada takva politika kod vas nikada necete uspijeti. Uputit cu vas malo bolje u stvari vezane za A.Osima. Tata mu je rekao da se skloni iz Zelje kao trener jer ce kroz citav NSBIH i klubove u njima u ovoj 2013/2014 sezoni boraviti FIFA-ina inspekcija zaduzena za borbu protiv namjestanja rezultata. Nemojte se brinuti,opet ce vam se A.Osim vratiti za 4-5 godina,ali ce tada biti druga prica,drugaciji fudbal i drugaciji ljudi koji ce samo na osnovu sportskog segmenta biti u savezu.
Odgovorno vam tvrdim dok je takva klima u Zelji da vas svi mrze (a kako li Boze vas nece mrziti kad krojite tabelu PL BIH zadnjih 5 godina) vi se necete pomaci sa ove tacke.
Ove zadnje titule su bile vasa zadnja stanica, jer Bordo div i ostali velikani Bosansko-Hercegovackog fudbala se bude za koje je navijala citava Juga,a krojacima sudbine PL BIH u zadnjih 5 god ce brze nego sto li se svi nadamo DOCI KONACNI KRAJ kada ce i zasluzeno biti vracen u 1.Sarajevsku Fudbalsku Kantonalnu Ligu !

Pozdrav !

odlican post.

HAHAHAHAHHAHA A NEMOJ ME JE*AT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 nov 2013, 22:13

odlican post.
Žalosno je to što je tebi taj post odličan.
Više nego žalosno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 nov 2013, 22:15

ceze je napisao/la:

odlican post.
Žalosno je to što je tebi taj post odličan.
Više nego žalosno.
znaci fkt sam se iz srca ismijao,nez jel mi smijesnija ova nova teorija od jednog pitara koju do sad moram priznat nisam jos cuo ili to kako se armagaden odma brzinom sjvetolsti naso da pohvali istu jer je protiv zelje logicno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 nov 2013, 22:22

Koji pačenici... :roll:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 nov 2013, 22:23

LavMantula je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Na veliku zalost raznih saurmana,alsoudanija i inih provokatora na ovoj temi,a na radost Zeljinih navijaca,Zeljo je neunistiv.Najbolji bosanskohercegovacki fudbalski klub je prolazio u svojoj historiji kroz razne faze,sportske uspjehe i neuspjehe,zabrane i direktive,rusenje,paljenje,razaranje...Ali je uvijek bio uspravan i ponosan,kao i njegovi navijaci.
I ove sezone prolazimo kroz svojevrsnu krizu,prije svega organizacijsku i finansijsku.Bitno smo pdmladili tim,dat je veliki prostor mladim igracima iz nase skole,rijesili smo se skupih igraca.I u takvoj situaciji,na derbiju odrzimo cas nogometa komsijama koji,evidentno,kontinuirano vode propagandni rat protiv nas,izmedju ostalog i na ovoj temi.
Vjernost klubu trebamo pokazati bas sad,kad je to jako potrebno.Ito na vrlo jednostavan nacin:
-moramo vjerovati ljudima koji vode nas klub,ako je neko zavrijedio povjerenje i podrsku to su sadasnji prvi ljudi kluba Amar Osim i Almir Gredic,
-u nedjelju na Grbavicu,pomoci da se ostvari nova pobjeda,pobjedama na terenu pobjedjujemo i razne saurmane,alsaudinije...
Vec sam pisao da je Zvijezda ozbiljna ekipa,gledao samih tri puta i tvrdim da je bitno bolja ekipa od Rudara i Slavije.Zato neka svaki zeljovac stane pred ogledalo i kaze sebi:moje mjesto je na Grbavici.uzme sal i pravac dolina.
Vas stalno neko pokusava ugasiti. Vi se od kako postojite borite protiv rezima i partije,nikada. Nikada sa vama nije upravljala partija. Svi su protiv vas i svi vas mrze. Pa fuuj kako vam ne dosadi ta izlizana prica,sa tom pricom nikada necete uspijeti i uvijek ce vas kroz historiju pratiti "Osimi" koji ce vam dati 3-4 godine lazne slave pa vas unistiti za narednih 10 godina.
Dokle god vlada takva politika kod vas nikada necete uspijeti. Uputit cu vas malo bolje u stvari vezane za A.Osima. Tata mu je rekao da se skloni iz Zelje kao trener jer ce kroz citav NSBIH i klubove u njima u ovoj 2013/2014 sezoni boraviti FIFA-ina inspekcija zaduzena za borbu protiv namjestanja rezultata. Nemojte se brinuti,opet ce vam se A.Osim vratiti za 4-5 godina,ali ce tada biti druga prica,drugaciji fudbal i drugaciji ljudi koji ce samo na osnovu sportskog segmenta biti u savezu.
Odgovorno vam tvrdim dok je takva klima u Zelji da vas svi mrze (a kako li Boze vas nece mrziti kad krojite tabelu PL BIH zadnjih 5 godina) vi se necete pomaci sa ove tacke.
Ove zadnje titule su bile vasa zadnja stanica, jer Bordo div i ostali velikani Bosansko-Hercegovackog fudbala se bude za koje je navijala citava Juga,a krojacima sudbine PL BIH u zadnjih 5 god ce brze nego sto li se svi nadamo DOCI KONACNI KRAJ kada ce i zasluzeno biti vracen u 1.Sarajevsku Fudbalsku Kantonalnu Ligu !

Pozdrav !
e sad ozbiljno da ti napisem.Kao prvo da ne idemo daleko zeljo je trebo da se ugasi od strane tvog torpeda,ali na svu srecu nije.Kao drugo vas treba tuziti i mislim da ako vako nastavite da ce nasa uprava to i uraditi.Otkud vama pravo da sebi dajete tolike epitete najbolji,najtorfejniji, kad to niste ni u jednom segmentu.Kao trece da se mi vratimo gdje pripadamo? A gdje to pripada klub koji ima najvise titula,kupova,bodova na vjenocj listi ,najveci evropski upsjeh ? ja kolko znam samo po jos novih pehara i uspjeha.Kao cetvrto znam da te boli sto si sad svjestan da nas necete stic za 50 godina, JER JA TEBI ODGVORNO TVRDIM DA CE U NAREDNIH 10 GODINA ZELJO OSVOJIT NASU LIGU JOS BAR 6 PUTA dok vi mozda ,ALI VELIKO MOZDA JEDNOM.Takodjer ce zeljo uc u grupu nekog euro takmicenja ,ne znam kad al znam da ce bit prije vas sigurno.Onda opet placite ,jer nemam snage vise da se objasnjvam kako je to moguce da zeljo kupuje preko 20 tekmi u sezoni ? kako je moguce da se i pored silnih utakmica nikad nismo doveli u neku vezu sa namjstanjem dok recimo mnogi drugi koji optuzuju nas jesu? Idi ba placi pitaru mali i opet gledaj dominaciju,ovo sve pises i ti i armagdedon jer ste svjesni ko ce na kraju zavrsit prvi.Dok je izgledalo u prvih 10 kola da cete se boriv vi i pticice sve je odjednom posteno bilo bez stimanja.Sad kad polako voda ide na nas mlin sto bi se reklo,vec pripremate teren da ospete paljbu po svima u zelji kako kupuju.A budi realn i priznaj ko je vise poguran u ovih 15 kola mi ili vi ? Ne kazem da ste kupili nisam ja papak,ali da vas sudije guraju ne vide samo slijepi.Bezbroj penala.crvnih protivnickim ekipam,vama nista. pozdrav i tebi
=\_1921_/=

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 nov 2013, 22:56

DukeOfWellington je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:jbg, tebe sam racunao da znas sta pricas i da si obrazovaniji malo vise...
u tom slucaju bi znao da se naziv kompleksa ili fobija kao psihickih poremecaja daje malo drugacije ;)
Eki to :?

Nisi čuo da osim bukvalnog ima i preneseno značenje? To ne znači da kad neko postavi sliku tableta B-Complex misli da su to tablete za liječenje isfrustriranih navijača Borca kojima je Željo nabio kompleks.

To znači da neko ko je postavio tu sliku smatra da navijači Borca imaju kompleks zvani Željezničar i da ga nije briga kako će oni izaći na kraj s tim kompleksom.

Skont'o?
medicina i psihologija su egzaktne nauke i kada definises pojmove vezane za njih, nema prenesenog znacenja...
Skont'o?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 nov 2013, 23:12

vlakanje je napisao/la: medicina i psihologija su egzaktne nauke i kada definises pojmove vezane za njih, nema prenesenog znacenja...
Skont'o?
Vidiš da nisi skont'o. Ja nisam definisao nikakve pojmove. Pročitaj još deset put moj post, možda i skontaš.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 nov 2013, 23:16

u pravu si, nisi definisao, vec si samo pogresno koristio pojam "kompleks" 8-)
ali dobro, nadam se da si skont'o gresku i da ces u buducnosti malo pazljivije koristiti pojmove koji ti nisu bas najjasniji ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 nov 2013, 23:21

vlakanje je napisao/la:u pravu si, nisi definisao, vec si samo pogresno koristio pojam "kompleks" 8-)
ali dobro, nadam se da si skont'o gresku i da ces u buducnosti malo pazljivije koristiti pojmove koji ti nisu bas najjasniji ;)
Nisi opet skont'o. Jer da jesi onda bi vidio da sam riječ koristio jako precizno.

Ipak napreduješ. Zato pročitaj još 10 put post pa ćeš shvatiti do kraja.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 nov 2013, 23:25

aleksandar_veliki je napisao/la:Vlakanje, Borac s klincima, moze ovdje stsndardnih 11 i njihove godine.

nakcesci sastav je
Avdukic 1981.
Dujakovic 1991.
Subic 1993.
Runic 1992.
Raspudic 1982.
Grahovac 1992.
Radulovic 1987.
Zizovic 1980.
Stokic 1987.
Djelmic 1988.
Grujic 1981.

odmah iza njih po broju nastupa su Stefan Dujakovic 1992, Petrovic 1993., Predragovic 1995., Perovic 1994., Zaric 1978, Zurzinov 1981., Kondic 1994.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 nov 2013, 23:29

vlakanje je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Vlakanje, Borac s klincima, moze ovdje stsndardnih 11 i njihove godine.

nakcesci sastav je
Avdukic 1981.
Dujakovic 1991.
Subic 1993.
Runic 1992.
Raspudic 1982.
Grahovac 1992.
Radulovic 1987.
Zizovic 1980.
Stokic 1987.
Djelmic 1988.
Grujic 1981.

odmah iza njih po broju nastupa su Stefan Dujakovic 1992, Petrovic 1993., Predragovic 1995., Perovic 1994., Zaric 1978, Zurzinov 1981., Kondic 1994.
32,,31,,26,33,26,25,32 SVE GOLOBRADI MLADICI :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 nov 2013, 23:42

prica se udomacila jer ova djeca su bacena u vatru odjednom...
kad uporedis ostale ekipe, njihovi mladi igraci imaju kud i kamo vise iskustva od ovih nasih.
svi znaju zolotica, kvesica iz zelje jer su 2 godine u prvom planu...kod nas je takav slucaj sa Grahovcem jedino...

zurzinov krpa sve moguce pozicije,proslo kolo je igrao desnog veznog,protiv celika ce da igra desnog beka. razlog, kartoni i kratka klupa...
primjera radi, fedor predragovic, za njega su rijetki culi do ove sezone, a sada je prva opcija za izmjenu u veznom redu, ista stvar je sa stefanom dujakovicem.
mali subic je silom prilika ovu sezonu poceo na lijevom beku i dogurao do u21,a ranije je bio ofanazini vezni...

uporedi da su proslu sezonu kod nas bili rascic,kantar, maletic, bilbija,trivunovic,vasiljevic,stupar, sve iskusni igraci od kojih ovi sada sto igraju nisu mogli doci do izrazaja.
ovi klinci igraju za male pare za razliku od njih. imaju 3 puta manja primanja, na utakmice idu na dan odigravanja, bez spavanja dan ranije.
niko ne govori da su ove stvari uradjene jer je neko bio vizionar i znao da ce ova neiskusna ekipa napraviti rezultat.ne! uradjeno je jer drugog izbora nije bilo,silom prilika. a ispalo je vise nego dobro!

juce protiv zrinjskog najstariji igraci su bili djordjic (24) i djelmic (25)koji je igrao 1. pol

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 nov 2013, 23:48

Jedino kod nas u Bih djeca imaju 20+ godina. :lol:
1946

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 nov 2013, 23:52

Head je napisao/la:Jedino kod nas u Bih djeca imaju 20+ godina. :lol:

bas ocami ,sto napisa gore sve golobradi mladici.Haj sto mi kazemo da imamo iz omladinskog pogona igraca,ali rec djeca ... :lol: :lol:
=\_1921_/=

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 nov 2013, 23:59

za mene su djeca. ovi rodjeni od 1990. naovamo su mladji 10-15 godina od mene.

al' dobro,ako vam je to za utjehu, ok...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 nov 2013, 00:05

vlakanje je napisao/la:za mene su djeca. ovi rodjeni od 1990. naovamo su mladji 10-15 godina od mene.

al' dobro,ako vam je to za utjehu, ok...
Dijete od 23 godine. :lol:
1946

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 nov 2013, 00:06

buahahahahahaha....tebi nije,ocigledno je stariji od tebe par godina ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []