NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Najbolja utakmica koju sam ikad gledao. Svaka ćast Baltimore-u, vishe nego zasluženo.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Da se ne lažemo. 2 minute prije kraja, treći pokušaj Denvera za 2 ili 3 yarda, Baltimor više nema time outa i ovi idu na trčanje, kradu vrijeme. Retardacija.
Zaslužena pobjeda Baltimora na kraju.
Ko priča da je Payton najbolji taj veze nema o NFL-u, realno
Eli, to je već druga priča.
Zaslužena pobjeda Baltimora na kraju.
Ko priča da je Payton najbolji taj veze nema o NFL-u, realno
TD Packersi...Kakav pas Rodgersa i kakvo hvatanje Jonesa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta se desi kad otjeraš Timmya
Zanimljivo
Slijedi Rodgers i njegova mašinerija

Zanimljivo
Ravensima se izgleda vraća za onaj promašaj u PO protiv nas, može se reći da su ih Patsi poguraliManning has never won a playoff game when the temperature was lower than 40 degrees, going 0-3 and throwing one TD and seven picks in those three games.
Slijedi Rodgers i njegova mašinerija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da se razumjemo Ravensima se tokom cijele godine vraca onaj promasaj protiv nas. Prvo 4th & 29 protiv Chargersa za pobjedu, zatim pobjeda u Pittsburgh-u, zatim veceras pas Flacco-a...
Nadam se da ce naredne sedmice taj krug biti zatvoren.

Nadam se da ce naredne sedmice taj krug biti zatvoren.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Packersi i 49ersi nastavljaju tamo gdje su stavli Broncosi i Ravensi, super utakmica i odličan prvi dan PO NFL-a. Nadam se da će do kraja utakmica bit neizvjesna kao i prošla
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fumble Packersa napravio totalni momentum shift i sada Ninersi kontrolišu tekmu, Kaepernick nakon lošeg početka, 2 pass TD i 1 rush 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja lude tekme cccc !! Ovo ce biti kosarkasi rezulat nakraju!!
Svaka cast Ravensima, ukoliko sutra dobijemo, imamo ih ciku
alemsa je napisao/la:Svaka cast Ravensima, ukoliko sutra dobijemo, imamo ih ciku
[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sinoc Ameri obiljezavali Noc brace Harbaugh
U par sati pali su i Peyton i Rodgers
Kaepernick prekucao sinoc Packerse, 283 yrds i 2 TD passom i 181 yarda i 2 TD rushingom
@Burza uziva
, a Edo se posipa pepelom 
U par sati pali su i Peyton i Rodgers
Kaepernick prekucao sinoc Packerse, 283 yrds i 2 TD passom i 181 yarda i 2 TD rushingom

@Burza uziva
, a Edo se posipa pepelom Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
takav tim ce vjerovatno i da osvoji, rpeviše je slucajnosti kao i sa giantsimaamerosm je napisao/la:Da se razumjemo Ravensima se tokom cijele godine vraca onaj promasaj protiv nas. Prvo 4th & 29 protiv Chargersa za pobjedu, zatim pobjeda u Pittsburgh-u, zatim veceras pas Flacco-a...
Nadam se da ce naredne sedmice taj krug biti zatvoren.![]()
nema potpisa
Cestitike 49ersima na pobjedi...Veceras ocekujem pobjedu Falconsa, dok iskreno ne znam sta da mislim kada je nasa utakmica u pitanju. Nakon sto je postalo poznato da ce Texansi biti nas protivnik, odmah mi je kroz glavu pocele prolaziti utakmice sa Jetsima od prije dvije godine.
Ukoliko budemo igrali svoju igru mislim da smo blizi pobjedi, ali....
Ukoliko budemo igrali svoju igru mislim da smo blizi pobjedi, ali....
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Prvo Ravens-i iznenadise najvece favorite za ovogodisnji SB. Flaco odlicno bacao duge lopte. Dok je PAyton najveci krivac za poraz. 3 izgubljene lopte su bile odlucujuce.
GB odbrana sinoc dozvoli skoro 600 yardi. Preko 300 trcanjem od toga QB 49ki skoro 200.
Jednostavno su se gubili u odbrani GB-a, i kad bi ovi trcali oni nisu znali gdje je lopta vecinu vremena. Pa kad je Matthews, jedan od najboljih LB u NFL ligi, u vise navrata doslovno zvirljao po terenu jer nije imao pojma gdje je lopta, to sve govori kakvu su noc imali Sirevi.
Odlicne utakmice. Meza za neutralne.
Nadam se istom i danas.
GB odbrana sinoc dozvoli skoro 600 yardi. Preko 300 trcanjem od toga QB 49ki skoro 200.
Odlicne utakmice. Meza za neutralne.
Nadam se istom i danas.
Postovanje treba zaraditi.
Sta ima choke i SB prosle godine, Chase Blackburn, profesor matematike presijeca Bradyaamerosm je napisao/la:Dobise Ravensi...a mi sutra imamo ogromnu priliku i nadam se da necemo zahebati ni sefa ni stanicu.
Sto se tice Manninga mislim da konacno treba prestati prica o tome da je najbolji QB svih vremena.
Bas je Manning kriv sto onaj Bailey retardirani mase rukama i majmun duplo sporiji od Smitha koji ga je ubio, a da ne pricamo o onom Safety kod TD-a Jonesa za produzetak i odlukama OC-a da se ne ide u napad 31 sekundu do kraja sa 2 TO gdje treba FG. I to je ta odbrana sto ima Manning
Ono izdanje secondarya jos nisam vidio.
Salt glup si maksimalno, ne prozivaj me citavu noc yebem te mutava nemas pojma o ovom.
I da, moralo se vratiti Ravensima, sretni Brady i kola se slome na Manningu
Sad uzivajte dok mozete jer je ostalo jos 5 tekmi. Nadam se da Bearsi nece ni dogodine uci u PO, jer ako nisi kuci jednu noc, a oni igraju moras vratit 10 stranica nazad da vidis jel' neko nesto pametno napis'o.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
A ti navijaj onda protiv njih, imaju onda vece sasne da ce pobjediti.Edin TM87 je napisao/la: Tucker je uradio sto Cundiff nije, izbacise mi Ravensi 2 ekipe i sad ce izgubit u finalu gdje cu navijat za njih.
Postovanje treba zaraditi.
Ma ne mogu nikako protiv navijat kad vidim s kim ce igrat u pm.kad_kako je napisao/la:A ti navijaj onda protiv njih, imaju onda vece sasne da ce pobjediti.Edin TM87 je napisao/la: Tucker je uradio sto Cundiff nije, izbacise mi Ravensi 2 ekipe i sad ce izgubit u finalu gdje cu navijat za njih.![]()
Roger Federer the greatest of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako dobar posao coaching staffa Ninersa, jer očito Packersi sinoć nisu bili pripremljeni za pistol formaciju Ninersa koju su oni koristili u 50% situacija

Timmy vs Peyton

Inače na ESPN-u anketa Whose legacy can be most affected this postseason? Matt Ryan or Tom Brady? i Ryan odnio pobjedu sa 56% glasova

Kaep gazela49ers OC Greg Roman revealed after Saturday night's Divisional Round win that the Niners intentionally did not use the Pistol formation in Week 17 and barely used it in Week 16 to throw opponents off.
The Niners wanted opponents to think they'd scrapped the Pistol. They proceeded to use it on nearly 50 percent of their Divisional Round plays. "We didn't use it against the Cardinals because we wanted people to think we weren't going to use it," Roman said.

Timmy vs Peyton

Inače na ESPN-u anketa Whose legacy can be most affected this postseason? Matt Ryan or Tom Brady? i Ryan odnio pobjedu sa 56% glasova

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne vidim nikakvu anketu pa da pitam.Za koga se pretezito navija na ovom forumu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.