According to @parisunited6 Arsenal, Napoli & Inter Milan have been in contact for Goncalo Guedes but the player wants to move to Spain

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa kompletirat ćemo ekipu prije kraja mjesecaApparently Freiburg's chairman has said Söyüncü to Arsenal is 'almost done' and that Bayern came in for him with a big offer but they were too late.
Torreira haman gotov.Fabrizio Romano
✔
@FabrizioRomano
is done mate! But I don’t know when will be announced
Baš gledam šta govore Švabe po forumima, većina njih bi radije uzeli Turčina ispred ove galicijske prevare.Jack je napisao/la:Ovaj mladi Turcin ima potencijala da postane najbolji stoper na svijetu, hvala Bogu pa nismo doveli onu prevaru Pavarda lik je klotz teski
I ja evo sad citam, ljudi se sprdaju sa tom cifrom koja se trazi za Pavarda a i logicno je vala jer je lik olupina zesca a bas sam ga puno pratio protekle sezone i mogu to reci.Marsal je napisao/la:Baš gledam šta govore Švabe po forumima, većina njih bi radije uzeli Turčina ispred ove galicijske prevare.Jack je napisao/la:Ovaj mladi Turcin ima potencijala da postane najbolji stoper na svijetu, hvala Bogu pa nismo doveli onu prevaru Pavarda lik je klotz teski![]()
Odličan prelazni rok zasad
Napravio manje gresaka od Ceha
Caglar Söyüncü: Has committed more errors leading to a goal (5) than any other Bundesliga outfield player since the start of the 2016/17 season
Jack je napisao/la:I ja evo sad citam, ljudi se sprdaju sa tom cifrom koja se trazi za Pavarda a i logicno je vala jer je lik olupina zesca a bas sam ga puno pratio protekle sezone i mogu to reci.Marsal je napisao/la:Baš gledam šta govore Švabe po forumima, većina njih bi radije uzeli Turčina ispred ove galicijske prevare.Jack je napisao/la:Ovaj mladi Turcin ima potencijala da postane najbolji stoper na svijetu, hvala Bogu pa nismo doveli onu prevaru Pavarda lik je klotz teski![]()
Odličan prelazni rok zasad
Ma kakvi, prim.dr. Leno je ajatolah za češkog Petra kacigaša.Chapman1886 je napisao/la:Svaka cast sve to stoi samo nemojte ljudi Kariujusa sa ruznom frizruom znani kao BERND LENO niposto COVJEK je haman olupina ko kacigASTA pritka!!!!!!
Bolji jes slazem se ali zreba nama level vise BERND LENO je mozda nekih 40% bolji od Pritke a ako HOCEMO BOLJEG OD PRITKE treba minimalno 55% bolji od njeg!!!!!!!!!!!!!Marsal je napisao/la:Ma kakvi, prim.dr. Leno je ajatolah za češkog Petra kacigaša.Chapman1886 je napisao/la:Svaka cast sve to stoi samo nemojte ljudi Kariujusa sa ruznom frizruom znani kao BERND LENO niposto COVJEK je haman olupina ko kacigASTA pritka!!!!!!
Vidimo da Leno nema problema sa vracanjem na slabiju nogu jer fula loptu i sa jacom cak i kad nije pod pritiskomJack je napisao/la:Doktor Čeh inače poznat kao Ne vraćaj mi loptu na slabiju nogu
Povrijeđen bio cijelu sezonu
Inače mi dajemo 25 miliona za golmana da dođe i bude rezerva Češkoj olupini
Dobra usporedbaSeaman je napisao/la:leno može jedino vojaeroljupce baciti na klupicukomedija od golmana koji je u svojoj najboljoj sezoni bio lošiji od najgoreg cecha,pametnome dosta.još je smiješnije da su likovi koji su vidjeli igračine u šiptarima,wc kepec od stopera,wc kokelin i wc nosonja
preko noći samo se napravili mutavi, i preokrenuli kapute kao komunjare poslije raspada juge
da vas nema trebalo bi vas izmisliti
According to @parisunited6 Arsenal, Napoli & Inter Milan have been in contact for Goncalo Guedes but the player wants to move to Spain
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.