Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ma ja ba, odmah gledajte sve ono što je negativno, bitno je to istaći u prvi plan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l ako tebi tá slika valja, odsjeci si muda.
Slika je nebitna, vidiš da se nije imalo vremena za bilo što konkretnije. Doći će i pravi fotošuting na red. Bitno je da je ovo još jedan uspjeh našeg tima, još jedan Njemački gigant nakon Adidasa se zakačio za nas. Nijemci nisu budale i ništa ne rade slučajno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ako kroje kako barataju sa photoshopom, bankrot im negine. Ovo je sramota pustiti u javnost. Jadan debil ko je odobrio ovaj rad. Na Balkanu se nema vremena za sta konkretnije, ovo je katastrofalno za brending. Umjesto Tom Taylor mogli su komotno napisati Susic-jugend.
samoposmatram je napisao/la:Ako kroje kako barataju sa photoshopom, bankrot im negine. Ovo je sramota pustiti u javnost. Jadan debil ko je odobrio ovaj rad. Na Balkanu se nema vremena za sta konkretnije, ovo je katastrofalno za brending. Umjesto Tom Taylor mogli su komotno napisati Susic-jugend.

Hoce li biti trenerki u nasim bojama, kada, cijena, eventualno slika dizajna i to?
- Evolution87
- Kontakt:

da cujem ponude za njega?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovaj panini je skroz neozbiljan. Ko je njima doturio spisak 23 igarca svake reprezentaije 3 mjeseca unaprijed??
Samo nek se mlati kesh, **** profesionalizam, auetenticnost...

Tako je uvijek bilo, bruka igraca ni blizu spiska a nadje se na ovim slikicama...uostalom neka djeca skupljaju.floyd je napisao/la:Ovaj panini je skroz neozbiljan. Ko je njima doturio spisak 23 igarca svake reprezentaije 3 mjeseca unaprijed??

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Bojim se da to nije bas tako naivno i da su oni sasvim dobro obavijesteni.Tesko da tu ima slucajnosti ili greske.floyd je napisao/la:Ovaj panini je skroz neozbiljan. Ko je njima doturio spisak 23 igarca svake reprezentaije 3 mjeseca unaprijed??
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Imaju valjda neki tim koji proučava reprezentacije i predviđa pozive. Zato i nema 23 igrača, nego 17 igrača iz svake repke, onih najvjerovatnijih.drummer je napisao/la:Bojim se da to nije bas tako naivno i da su oni sasvim dobro obavijesteni.Tesko da tu ima slucajnosti ili greske.floyd je napisao/la:Ovaj panini je skroz neozbiljan. Ko je njima doturio spisak 23 igarca svake reprezentaije 3 mjeseca unaprijed??
Osim prozva zna se koga , ceka se odgovor na tviteru , fb ... tema misevi .
FAntastican razvoj situacije oko repke, jesti ce malu djecu Brazilu kada izadju ovako nabrijani. Samo da se jos poslozi par kockica: Besic , Zahirovic in + Prcic in... TIn , Hadzic , Sunjic out.
Arslanagic bonus..
FAntastican razvoj situacije oko repke, jesti ce malu djecu Brazilu kada izadju ovako nabrijani. Samo da se jos poslozi par kockica: Besic , Zahirovic in + Prcic in... TIn , Hadzic , Sunjic out.
Arslanagic bonus..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
2 milEvolution87 je napisao/la:
da cujem ponude za njega?

Taman se bilo sve umirilo a Osim opet nepotrebno talasa.
Ne mogu oni diskreditovat igrace,pogotovo ove najbolje,to niko ne moze pa bio on i Ivica Osim.
Bolje im je da pokusaju smiriti ako mogu,dovesti aktere za isti sto.Ako ne moze ova svrstavanja i biranja strana nas vode u propast.
I Osimu bi bilo bolje da suti jer neprijatelji su vec nanjusili krv i spremni su i iskrivit rijeci samo da prodube krizu i jaz.
Ponavljam,niko ne moze izaci kao pobjednik ako se sukobljava sa najboljim igracima reprezentacije taman da ga podrzavaju i Osim i Lagumdzija i Izetbegovic i Incko zajednickim snagama.
Ako je sukob kulminirao a bojim se da je doslo do toga da neko sigurno nece u Brazil,ne bi se Osim dzaba oglasavao i to intenzivno ovih dana,neka brate otpuste selektora,to je namanje bolno i stetno rjesenje.Ako ne mogu naci novog,a siguran sam da mogu,neka ekipu vode Baljic i Borce.
Ne mogu oni diskreditovat igrace,pogotovo ove najbolje,to niko ne moze pa bio on i Ivica Osim.
Bolje im je da pokusaju smiriti ako mogu,dovesti aktere za isti sto.Ako ne moze ova svrstavanja i biranja strana nas vode u propast.
I Osimu bi bilo bolje da suti jer neprijatelji su vec nanjusili krv i spremni su i iskrivit rijeci samo da prodube krizu i jaz.
Ponavljam,niko ne moze izaci kao pobjednik ako se sukobljava sa najboljim igracima reprezentacije taman da ga podrzavaju i Osim i Lagumdzija i Izetbegovic i Incko zajednickim snagama.
Ako je sukob kulminirao a bojim se da je doslo do toga da neko sigurno nece u Brazil,ne bi se Osim dzaba oglasavao i to intenzivno ovih dana,neka brate otpuste selektora,to je namanje bolno i stetno rjesenje.Ako ne mogu naci novog,a siguran sam da mogu,neka ekipu vode Baljic i Borce.
-
- Kontakt:
Lave moj, izvadi glavu iz Dzekine guzice, pa procitaj ponekad sta pises.drummer je napisao/la:Taman se bilo sve umirilo a Osim opet nepotrebno talasa.
U ovom svijetu ima odredjen broj ljudi koji cijeni Ivicu Osima, ostalo su psihicki bolesnici i narkomani. Da je on perfekt covjek nije. Da se uvijek slazem sa njim ne, ali ga postujem i volim procitati sta on ima reci, jer od njega kao covjeka se uvjek moze nesto nauciti.
Sram da te bude, sto postavljas Osima u redove sa grupom spomenutih politicara, ako nesto Osim nije, to je politicar.
Za ovaj post ti ja dajem jedan. A za logiku u smijeni selektora i prijedlog za zamjenike bi te slao doktoru. Susic je tu da izgladjuje sukobe, nikako da postavlja uvjete bilo kome. Da ga nezelim vise gledati na klupi to stoji, ali sa onakvim savezom, nikad nece doci selektor kakvog vecina ovdje prizeljkuje, a to je selektor koji zna kad treba probuditi igrace i kad odmoriti. Baljic i Borce su tu da postavljaju cunjeve. Sa njima na celu, tu bi Dzeko bio selektor zajedno sa Spahicem.
samoposmatram je napisao/la:Lave moj, izvadi glavu iz Dzekine guzice, pa procitaj ponekad sta pises.drummer je napisao/la:Taman se bilo sve umirilo a Osim opet nepotrebno talasa.
U ovom svijetu ima odredjen broj ljudi koji cijeni Ivicu Osima, ostalo su psihicki bolesnici i narkomani. Da je on perfekt covjek nije. Da se uvijek slazem sa njim ne, ali ga postujem i volim procitati sta on ima reci, jer od njega kao covjeka se uvjek moze nesto nauciti.
Sram da te bude, sto postavljas Osima u redove sa grupom spomenutih politicara, ako nesto Osim nije, to je politicar.
Za ovaj post ti ja dajem jedan. A za logiku u smijeni selektora i prijedlog za zamjenike bi te slao doktoru. Susic je tu da izgladjuje sukobe, nikako da postavlja uvjete bilo kome. Da ga nezelim vise gledati na klupi to stoji, ali sa onakvim savezom, nikad nece doci selektor kakvog vecina ovdje prizeljkuje, a to je selektor koji zna kad treba probuditi igrace i kad odmoriti. Baljic i Borce su tu da postavljaju cunjeve. Sa njima na celu, tu bi Dzeko bio selektor zajedno sa Spahicem.
Vidim svasta se napisalo.Samo cu kratko,ja postujem Ivicu Osima ali ga ne smatram Bogom ni bozanstvom kao sto mnogi smatraju i njega i Susica.
Podrzacu kritiku Dzeke i svih ostalih igraca kad vidim kritiku selektora za njegove aferime.Ja vidim samo ovo prvo,ovo drugo nikad.To smatram pukim branjenjem profesije u kojem se krivica svaljuje uvijek na igace a nikad na trenera.To po meni tako ne ide.
Na kraju,ja nigdje nisam uvrijedio Ivicu Osima niti mu osporio svo njegovo znanje i autoritet pa tebi to opet ne smeta da mi kazes,kako me nije stid da se ne slazem sa Osimom.Istovremeno,nisam ti vidio reakciju na gnusna vrijedjanja Dzeke i Spahica,podmetanja,pozive za izbacivanje iz reprezentacije itd.
To mi govori dosta.
Žalosno je da nemamo niti jednog igrača u četvrtfinalu CL
SRBIJA - IVANOVIĆ, MATIĆ, VIDIĆ, SUBOTIĆ, JOJIĆ
HRVATSKA - MODRIĆ, MANDŽUKIĆ

SRBIJA - IVANOVIĆ, MATIĆ, VIDIĆ, SUBOTIĆ, JOJIĆ
HRVATSKA - MODRIĆ, MANDŽUKIĆ
Don Zdravko Mamić
To smo mi kao neka sila pa bi ih trebali imati?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
KAŽU DA JESMOVirtu4l je napisao/la:To smo mi kao neka sila pa bi ih trebali imati?
Don Zdravko Mamić
Vidiš da sve ukazuje na to da nismo
Sila smo samo u glavama nerealnih pojedinaca.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.