Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2015, 15:28

ackeey je napisao/la:Majke mi, engleski mu malo bolji od bake sliskovica..
Engleski mu je sasvim dobar. Ko hoce, razumi sve sto kaze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 10 feb 2015, 15:44

Pristojan. Za jednog nizozemca veoma los. Pa tamo (u nizozemskoj) i drvo govori engleski. Vidio sam neke lipe koje se bolje od njega sluze pomenutim jezikom.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 10 feb 2015, 16:48

-------------De Gea-----------
Valencia-Smalling-Jones-Rojo
-------------Blind------------
--Herrera---------Di Maria--
--------------Mata------------
van Persie/Falcao-Rooney--

Ja stvarno mislim da ovo nije problem postaviti za sutra,kad pogledas ove igrace imas nevjerovatnu tehniku,brzinu,kombinatoriku sve ono što Utdu treba kako bi popravili svoju igru i kako bi pravili bolje rezultate.

Jednostavo Persie i Falcao teško mogu igrati zajedno,obojica su klasične devetke i nikako se ne mogu naći zajedno na terenu.Obojicu Rooney može učinit boljim napadačem ali kad igra sa nekim od dvojice u paru a ne na zadnjem veznom.Mata na 10-ki sa ovim igračima može dosta toga donijeti a i Rooney bi tu pomogao sigurno.
Di Maria bi bio na svojoj poziciji ali bi imao i slobodu u igri dok bi Herrera pomogao Blindu stvarajući taj njegov balans

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 10 feb 2015, 18:52

Razgovetniji je od Fergusona. Ja njega nisam ništa razumeo. Em mutav, em Škot.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 feb 2015, 19:58

Ma da, engleski mu je stvaaarno los. Pogotovo za nekog ko je em rodjen, em odrastao u engleskoj... :facepalm:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 feb 2015, 21:59

ackeey je napisao/la:Pristojan. Za jednog nizozemca veoma los. Pa tamo (u nizozemskoj) i drvo govori engleski. Vidio sam neke lipe koje se bolje od njega sluze pomenutim jezikom.
Govori i drvo ali nista bolje od njega, nije da ga branim nesto jer mi tip polako postaje prilicno odbojan ali sasvim dovoljno za osnovnu komunikacija, recimo Blindu to ide dosta bolje i covjek govori odlicno Engleski ali LvG nema potrebu ozbiljnije se bacati na Engleski, svi znamo da nije rjesenje za duge staze a ni sam ne znas gdje mozes sutra raditi, mozda ti zatreba Francuski ili se vrati covjek uredno u domovinu. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 10 feb 2015, 23:00

Protiv Burnleya, sve osim pobjede velika katastrofa. Situacija je toliko promjenjiva, da ne kazem napeta, da vrlo lahko mozemo pasti cak i na 7. mjesto.
- Ed Woodward for Prime Minister !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 feb 2015, 23:02

OnlyUnited je napisao/la:Protiv Burnleya, sve osim pobjede velika katastrofa. Situacija je toliko promjenjiva, da ne kazem napeta, da vrlo lahko mozemo pasti cak i na 7. mjesto.
Apsolutno, sve osim pobjede sutra ravno je katastrofi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2015, 23:05

Katastrofa cista ako ne pobjedimo. Ali vjerujem da cemo i pobjedit, jer rezultati na OT su dobri ove sezone. A iskreno Liverpool igra dosta bolje od nas trenutno. Strasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 10 feb 2015, 23:19

Pobjeda ili ništa, bod opet otvara mjesto LvG-u da se izvlači. Ko da gledam i 3-5-2 zbog povrede Shawa, a Young se vratio. Nadam se da tako neće biti, a opet ne znam šta je gore, gledati formaciju sa 4 nazad i nakaradne pozicije igrača koji tu ne pripadaju ili ovu prvu.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 feb 2015, 23:35

Manchester United vs Burnley | Van Gaal's Press Conference
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 feb 2015, 23:44

Jako bitna utakmica sutra, pogledas tabelu i odmah znas zasto.

Ali ono sto je jos i bitnije u cijeloj prici je sveukupnost koja na kraju uvijek bude najvaznija. Svi nasi konkurenti igraju vidno bolji fudbal od nas. Liverpool i Arsenal pogotovo, bas onaj Liverpool koji je pola sezone skoro tapkao u mjestu bez naznake boljih dana sada za nas izgleda kao Barca iz najboljih dana. Tuga koliko smo mogli iskoristiti losije rezultate Arsenala i Liverpoola u prvom dijelu sezone ali ne, mi smo ostali na nivou sa pocetka, nikakvom. Ova igra LvGu ako donese LP onda stvarno ne znam sta reci.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 feb 2015, 23:53

uzimamo 3 boda sutra bez problema necemo valjda sad svaku utakmicu panicariti :roll:

Van Gaal said Rooney has been used in a deeper position to help accommodate fellow strikers Robin van Persie and Radamel Falcao.
"It can change every week, It is dependable on the circumstances."

"When I am not lining up Falcao, you are asking 'where is Falcao?',"

"When I don't line up Van Persie you are asking 'where is van Persie?'.

"When I play Rooney in midfield I know in advance he is not always in the situation to score."
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 feb 2015, 08:01

Rooney88 je napisao/la: Liverpool i Arsenal pogotovo, bas onaj Liverpool koji je pola sezone skoro tapkao u mjestu bez naznake boljih dana sada za nas izgleda kao Barca iz najboljih dana.
To je pretjerivanje, ne izgledaju ni blizu toliko bolje, jesi ti gledao Arsenala protiv Spursa, ili Liverpoola prije ove sinoćnje tekme, ništa posebno, osciliraju i oni, nije to baš tako velika razlika.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2015, 09:40

Ne igraju kao Barca, nemoj bukvalno shvatiti ali u odnosu na nas to tako izgleda. Mi sigurno da moramodrasticno popraviti igru ako zelimo LP, ovo sto sada pokazujemo nam je sigurno nece donijeti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 feb 2015, 09:48

Rooney88 je napisao/la:Ne igraju kao Barca, nemoj bukvalno shvatiti ali u odnosu na nas to tako izgleda. Mi sigurno da moramodrasticno popraviti igru ako zelimo LP, ovo sto sada pokazujemo nam je sigurno nece donijeti.
Naravno da moramo popraviti, ali obzirom da ni konkurencija ne briljira ne bi me iznenadilo da i sa ovakvom igrom budemo u top 4 :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Persie
Kontakt:

Post Postao/la Persie » 11 feb 2015, 12:12

U najlosijoj smo formi od svih konkurenata za mjesta koja vode u LP, ako ovako nastavimo pitanje je kola kada cemo pasti ispod 4. mjesta..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 feb 2015, 12:39

Gledam jutros ponudu i tabelu EPL-a..

Koliko smo samo na pocetku imali problema u odbrani, možemo mi srati koliko god hocemo, ali je to Van Gal ekipa drasticno popravila. Jeste da imamo super Davida, ali i odbrana se popravila definitvno..Iza Chelsea i Sotono po broju primljenih golova. :thumbup:

Problem je napad, kreativnost, ali i to morao proraditi malo..

Valjda je to taj balans o kome stalno prica Luji.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2015, 12:47

Ja jos ne mogu prezaliti bodove iz tekmi protiv Leicestera, Burnleya i Swansea prvo kolo. Sve tri tekme smo mogli dobiti bez problema ali na kraju nismo, ostalo manje vise ali 90 minuta ove tri tekme konstantno mi se vrte pred ocima. Leicestera smo imali, sigurno bi dobili da nije bio onaj smijesni penal za domacina. Burney je pao u 60 minutu, nisu vise mogli da hodaju jednostavno a mi to nismo znali iskoristiti. Prva tekma je prva tekma, nikad ne znas kako ces proci na otvaranju sezone ali kuci smo to trebali otvoriti pobjedom. Samo da ne zazalimo za ovih 8 bodova na kraju, tri preglupa kiksa stvarno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 feb 2015, 12:50

Bit ce to dobro jaruga Rooney, bitno da igraci imaju baš veliku želju u svakoj utakmici.

Nekad i nas mora procepiti, moramo proigrati. Bitno da nam igraci nisu mrtvi, da je povreda sve manje.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.