Sretan Božić svima koji slave.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kelly desno, Glen lijevo i riješen problemBeyKopites je napisao/la:Izgleda da je i Flanno povrijeđen, e sad sam tek ubijeđen u poraz![]()
Flanagana ni Alves ne može zamjenitiDesmond je napisao/la:Kelly desno, Glen lijevo i riješen problemBeyKopites je napisao/la:Izgleda da je i Flanno povrijeđen, e sad sam tek ubijeđen u poraz![]()
Ja koliko znam Zabaleta se povrijedio protiv Leicestera i nece igrati sutra.Believe je napisao/la:Pa šta se dešava više sa tim prokletim povredama?![]()
Flano,koji se taman dokazao,povrijeđen.![]()
ja se najviše bojim nekih utrčavanja recimo Zabalete ili nekog veznog igrača Citya.
Remi je uspjeh,ali treba biti realan i reći da je to City kod kuće pa ni minimalan poraz ne bi bio loš.
ostavi br na ppOtelo je napisao/la:Nema Aguera ni Zabalete sto je eto lijepo cuti.
Ja nazalost za vrijeme utakmnice moram slusati sociologiju a kuci sam tek 15 do 20 i ako ima neka divna dusa da mi posalje poruku kad bude poluvreme sa rezultatom bio bih mu zahvalan.
eto,hvalagaston je napisao/la:ostavi br na ppOtelo je napisao/la:Nema Aguera ni Zabalete sto je eto lijepo cuti.
Ja nazalost za vrijeme utakmnice moram slusati sociologiju a kuci sam tek 15 do 20 i ako ima neka divna dusa da mi posalje poruku kad bude poluvreme sa rezultatom bio bih mu zahvalan.
Ima nas jos takvih.gaston je napisao/la: jel samo kod mene snimci na vimeu stekaju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.