Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuventinoVero
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 17 jul 2016, 10:32

Dobro rece konte, ne moze se u skupom restoranu rucati za 100 ali moze za 94mill €

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 jul 2016, 10:54

Ne znam sto ovdje pojedince zanima koliko kosta i hoce li Juve dati te pare, pa ne dajes iz svog dzepa ako su odlucili da plate neka plate :)

Juve bi dobio sjajnog spica i bio bi jos jaci a to je zelja svakog navijaca.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 17 jul 2016, 11:32

Higuain ima 28 godina inače i bar još tri vrhunske sezone pred sobom. I uvijek je bio rasni napadač, o čemu svjedoči broj golova.

Bgm ne vjerujem da čitam da ga neko ne želi u Juventusu. Nema bolje devetke na svijetu, a u to ćete se aBd uvjeriti, samo da dođe.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 jul 2016, 11:39

Zlatan je bolja devetka da se ne lazemo a Pipita je svakome pojacanje i daj Boze da ga dovedete ,i njemu bi bilo dobro da osvoji jos nesto

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 17 jul 2016, 11:47

Zlatan u svom prajmu u Serii A nije isao ni blizu Pipiti iz prosle sezone kad je zabio 36 golova.... a pogotovo nije sad mu blizu.... marketinski i medijski svakako je bolji od Higuaina, ali trenutno igracki je Pipita bolji i korisniji, barem na nivou Serie A....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 jul 2016, 11:56

Higuain nije najbolja devetka na svijetu. Suarez je.
Griezman nije klasicna devetka, ali je ubojiti golgeter, bolji igrac svakako trenutno. Ibra, Benzema, pa i Lewat, svi su oni bara-bara sa Higuainom. Juventusu je potreban napadač, ali 94 milijuna, ne bi dao ni pola toga za njega :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 17 jul 2016, 11:57

Ma Zlatan je veteran, prošlo je njegovo. A i nikad nije bio koristan u velikim tekmama.

Ostalo je nedostupno za Juventus, a i Higuainov transfer bi za mene bio senzacionalan.

Icardi je isto ubica u 16, samo premalo učestvuje u igri i mora neke komponente još popraviti kako bi bio baš top. Inače, pravi špic.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 jul 2016, 12:01

Sarajevo1946 je napisao/la:Ma Zlatan je veteran, prošlo je njegovo. A i nikad nije bio koristan u velikim tekmama.

Ostalo je nedostupno za Juventus, a i Higuainov transfer bi za mene bio senzacionalan.

Icardi je isto ubica u 16, samo premalo učestvuje u igri i mora neke komponente još popraviti kako bi bio baš top. Inače, pravi špic.
A Pipita se ubio za velikih tekmi sto u dresu kluba, sto u dresu reprezentacije :oops:

Sorry, morao sam :mrgreen:
Al slazem se da je on bolje pojacanje od Ibrahimovica za svaki klub.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 jul 2016, 12:10

Pa bolji je jer je mladji ali on nikad nije bio na nivou Zlatana to je cinjenica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 17 jul 2016, 12:12

To sam baš i rekao zbog toga, zato što većina misli naopako i da on nije igrač za velike utakmice. A čovjek davao i Barceloni, Bayernu, svim rivalima u Seriji A uključujući i Juve.

Tako da je on itekako zabijao u velikim temama.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 jul 2016, 12:28

Niko sa pola mozga nece dati vise od 40 mil za Higuaina. Bukvalno ne mogu da vjerujem da se neko nada da ce Juventus dati skoro 100 :rol:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 17 jul 2016, 12:31

Lillard je napisao/la:Higuain nije najbolja devetka na svijetu. Suarez je.
Griezman nije klasicna devetka, ali je ubojiti golgeter, bolji igrac svakako trenutno. Ibra, Benzema, pa i Lewat, svi su oni bara-bara sa Higuainom. Juventusu je potreban napadač, ali 94 milijuna, ne bi dao ni pola toga za njega :mrgreen:
Ma nekako ne računam Suareza kao klasičnog centarfora, ali eto. Slažem se da su oni svi tu negdje, a za moj ukus ipak je Pipita najubojitiji. On daje iz svih pozicija i ima fenomenalno kretanje između stopera.

Samo da dođe, biće vremena za debatu...

:mrgreen:
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 jul 2016, 12:56

Pričamo o čovjeku koji je svojim promašajima direktno koštao Messija titula svjetskog prvaka i prvaka Južne Amerike, koštao Napoli ispadanja u grupi LP, koštao Napoli kvalifikovanja u LP, koštao Real ispadanje od Lyona u LP i još bruku sramotnih promašaja u bitnim i nebitnim utakmicama. Odigrao jednu sezonu života i opet zakazao u bitnim utakmicama i sad da Juventus obara rekord zbog njega? :facepalm:

On bi možda unaprijedio Juventus čistim brojem postignutih golova, ali za mene je statistika u nogometu potpuno sranje. Boli me k što će on zabiti 30 golova u ligi kad će u finalu LP promašiti prazan gol i plakati kad ga ne ide i moliti protivnika da ga pusti da zabije i praviti scene na terenu. Najveća luzerčina ikad, za rekordan transfer...nikakav značajan upgrade na bitne utakmice i rezultate. Mandžukića uzimam 10/10 puta, a znaju svi ovdje šta mislim o Mariu. :facepalm:

Meni to nema NIKAKVOG smisla. Još odbijam vjerovati da će Marotta odjednom iskeširati 94 miliona za napadača od 29 godina. :roll:

Osim oslabljivanja konkurencije u ligi ne vidim prednost obaranja Juventusovog rekorda kad mozes SIGURNO dobiti Sancheza, Cavanija, Benzemu za najmanje trecinu manje od tog novca. Mogli smo Moratu zadrzati za taj novac. Griezmann vrijedi taj novac. Itd itd...

Jednostavno ne mogu povjerovati da ima trun istine u ovom. SKY i njihove provale me ne interesuju, jedno me malo Agresti brine, njemu vjerujem. Još ima nade... :pray:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 jul 2016, 13:23

JuventinoVero je napisao/la:Dobro rece konte, ne moze se u skupom restoranu rucati za 100 ali moze za 94mill €

Sent from my Nokia 3310
:lol: :lol: Jos jedan razlog zbog kojeg podrzavam transfer. Da Juve vise potrosi od prebogatog Chelsea ove godine :lol: Pisaj Marotto.

Recimo i da Sanchez i Cavani kostaju po 47 miliona (a ne kostaju), njihove plate su daleko vece od Higuainove, a kamoli njihove plate zajedno. Pored toga, Sanchez je krilo sto nam ne odgovara, a ako bi dosao da igra secunda puntu, koji ce nam k. pored Dybale ? Cavani ima daleko losiju i odvratniju historiju u odnosu na Higuaina, a ukoliko racunamo zadnjih par godina on je 2 klase ispod Pipite. I na sve to moramo shvatiti kakav roster mi trenutno imamo. Nama ne trebaju 2-3 igraca nekakva kada u svakoj liniji, doslovce, imamo i visak kvaliteta, tako da nam je danas - po prvi put od ko zna kada kvalitet>kvantitet. Za neku drugu ekipu bi mozda bilo bolje da se dovedu dva odlicna igraca, tipa Isco+Lukaku, Cavani+Draxler (lupam primjere), ali ovoj danasnjoj ekipi Juventusa je "potreban" samo jedan vrhunski napadac. Nije ni Mandzo los, naprotiv, odlican je, ali u poredjenju sa Pipitom jbga. Prije par sedmica ja sam istu ovu situaciju komentarisao govoreci da nam ne treba napadac i da ce to biti bespotreban trosak jer cemo odvaliti 40-50 miliona na nekoga ko nije kvalitetniji - nije puno kvalitetniji od Zaza/Mandzo, ali ljudi moji Pipita je sami vrh sto se tice centarfora. Tu mu mozemo dodati jos Suareza, Lewu i mozda jos jedan napadac moze uletit u tu recenicu. I najveca prednost Pipite je sto nije teski balvan koji je samo tu da zabija golove, on odlicno asistira, odlicno kombinuje sa ostalim igracima, a pored sebe ce imati Pogbu, Pjanketa i Dibija. Apsolutno za Pipitu !
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 jul 2016, 13:30

Samo da jos jednom napisem da odbijam da povjerujem da je nekima ok 100 mil na Higuaina da se daju :rol:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 jul 2016, 13:32

Nisu nase pare brate :D

#pisajpokonteu
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 17 jul 2016, 13:34

Meni je samo bitno da se dovede top napadač, a pioita to sigurno jeste.

Uprava sigorno ne bi lupila tolike pare i tim ugrozili stabilnost kluba da mi nemamo re pare.

Bayern, barsa, real je dokaz da se cl kupuje..dzaba ti sve ako nemas klasu u timu..

Nama samo treba taj jedan vrhunski napadac i smo smo kompletan tim na svim mogucim pozicijama.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 jul 2016, 13:35

Italia je napisao/la:Nisu nase pare brate :D

#pisajpokonteu
Ma nebitno cije su,cuj Higuain jedan od najskupljih igraca ikad a jos ga Juve platio :rol:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jul 2016, 13:38

Meni je Pipita vrhunski napadač, ali te pare se ne daju. Grehota jbt.

Kao što Capitano gore napisa, pa mogli smo onda komotno Moratu zadržati. Možemo dovesti Sancheza za te pare, a mlađi...

Nema ba od toga ništa. Ne vjerujem ni sekunde. Glupost. Čuj mi da damo 100 miliona za igrača :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 jul 2016, 13:40

GangEvil je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:2 igraca od 47 miliona eura se mogu dovesti koji bi imali i veci marketinski udar ;)

Ne vidim nacin na koji bi nas Higuain poboljsao. Njegovim dolaskom Mario ce htjeti da ide jer svi znamo njega. Ovo se radi cisto radi 'kur.cenja' a to mi nije ok. Treba gledati ono sto bi nas stvarno poboljsalo i unaprijedilo.
Tacno da ne povjerujes... :kafa:
U sto? Higuain nije tip igraca koji bi se uklopio ovdje. Ne bi mogao ni pola zadataka da obavi sto ih Mario radi.
JuventinoVero je napisao/la:Možda golovima??

Sent from my Nokia 3310
Pa Mario je zabijao u Bayernu. Dosao u Juve i sta je bilo? U Napoliu su svi podredjeni Higuainu. Izvodi penale, serviraju mu sve. Naravno ima tu i golova koje covjek postigne na majstorstvo. Ali postigne ih i Pinilla pa necemo za njega platiti 50+ miliona.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.