Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Ma kakav Cavani jos gori. Treba gurat Wilsona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ono kad ne znas sta imas prije nego sto to izgubis. Oprosti nam veliki Ginger Gobline.Belmin6 je napisao/la:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester

evo i jednog rekorda

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Neka, neka.
Zato sad uživamo u ljepotama igre Manchester Uniteda.
Zato sad uživamo u ljepotama igre Manchester Uniteda.

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.

Kad se covjek malo bolje zapita... Ocaj...
-
- Kontakt:
Mnogo kvalitenih komentara vcrs posebno rooney88 i rioferdy .ja bi samo da se nadovezem da koliko nam god drag bio Tigaar je preskup,a daje premali ili ti ga nista.Mali Wilson je taj koji bi se trebao poceti vise forsirati obecava,govorim to sada govorio sam to i prije 2 god ako se neko sjeca.Danas sam bio totalno razocaran,pa sam naglo se oraspolozio vidjevsi na trenutke onaj stari MaN kako see bore i bljesnu na sec.Meknir je odlicno odigraoo kapa do poda
Jones je izgleda zijanio yebenu povredu, ali se još ništa tacno ne zna.
S Blindom je sve oke, trebao bi biti spreman za Preston.
S Blindom je sve oke, trebao bi biti spreman za Preston.
-
- Kontakt:
Ma nema veze Show na beka Rojo i Small stoperi ovamo moze sto se mene tice opet Pedy ili Valencia
Ex-Manchester United player Anderson misses penalty on his Internacional début

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... paign=1490" onclick="window.open(this.href);return false;
nastavlja s dobrom formom

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... paign=1490" onclick="window.open(this.href);return false;
nastavlja s dobrom formom

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mislim da je svima vec jasno, da ova ekipa nema osnovne takticke temelje. Znaci dolaskom Luja, uspjesnog managera, uz odobrene milione, ocekivali smo, ak' nista odredjenu stabilnost. Pripreme su prosle odlicno, ako se to moze i reci za jedan testni period, sa 3 igraca pozadi.
Islo se na to, da pored 352 ima i plan B, tj. 4321, po cemu je i poznat. Onda su dosle povrede, jedna za drugom, i skoro u nizu 60 razlicitih. Unatoc svemu, zamisljena primarna formacija nije donijela nekog pomaka, gledajuci segment uigranosti, dok je na rezultatskom planu prolazila prvenstveno zbog strasnog Davida te velike doze srece. Pocele su promjene, sporije nego ocekivano te prelazak na 4 u odbrani, al' bih rekao kasno, jer provedes pripremni dio sa jednom formacijom i dobar dio sezone, a kako onda ocekivati te neke automatizme, kada je konstantnost nemoguce dobiti na ovaj nacin. Hocu reci, taktika je tu da se uigra, da se stvori neka osnova.
Onda Rooney, kao da je polako ulazio u formu sa 8 golova i 4 asist. Vjerujem da bi imali bar jedno 5 bodova vise, da nije pomjeren na neku (za njega) nedefinisanu poziciju. I to je bio konacan udarac.
Luj ima vremena do kraja sezone da pokusa vratiti situaciju u normalu, a trenutni rezultati mu idu u prilog (samo to), a ostale stvari je, mogu slobodno reci, unazadio.
Islo se na to, da pored 352 ima i plan B, tj. 4321, po cemu je i poznat. Onda su dosle povrede, jedna za drugom, i skoro u nizu 60 razlicitih. Unatoc svemu, zamisljena primarna formacija nije donijela nekog pomaka, gledajuci segment uigranosti, dok je na rezultatskom planu prolazila prvenstveno zbog strasnog Davida te velike doze srece. Pocele su promjene, sporije nego ocekivano te prelazak na 4 u odbrani, al' bih rekao kasno, jer provedes pripremni dio sa jednom formacijom i dobar dio sezone, a kako onda ocekivati te neke automatizme, kada je konstantnost nemoguce dobiti na ovaj nacin. Hocu reci, taktika je tu da se uigra, da se stvori neka osnova.
Onda Rooney, kao da je polako ulazio u formu sa 8 golova i 4 asist. Vjerujem da bi imali bar jedno 5 bodova vise, da nije pomjeren na neku (za njega) nedefinisanu poziciju. I to je bio konacan udarac.
Luj ima vremena do kraja sezone da pokusa vratiti situaciju u normalu, a trenutni rezultati mu idu u prilog (samo to), a ostale stvari je, mogu slobodno reci, unazadio.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 12 feb 2015, 13:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- Ed Woodward for Prime Minister !
[youtube][/youtube]
Na današnji dan, Wayne Bušilica Rooney.
A danas..

Na današnji dan, Wayne Bušilica Rooney.
A danas..

A danas je pretvoren u defanzivnog veznog. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sve mu mogu halaliti, ali da od ovakvog trpaca protivnickih golmana napravi veznog igraca, to necu i ne mogu.
objasnio

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što govori o tome kakva je to igračina i legenda, ma koliko to Cartman pokušavao osporiti (Rooney88 je napisao/la:A danas je pretvoren u defanzivnog veznog.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma kad je Cartman šta znao, samo šuplju prosipa po forumu.
Svi mi znamo koliko kapiten voli United, godinama je tu, diše uz klub, ali mislim da je ovo neka vrsta terora nad njim.
Cim ja vidim da on igra na toj poziciji, meni se ne gleda utakmica.

Svi mi znamo koliko kapiten voli United, godinama je tu, diše uz klub, ali mislim da je ovo neka vrsta terora nad njim.
Cim ja vidim da on igra na toj poziciji, meni se ne gleda utakmica.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nesto ovako i svi zadovoljni
--------Ander-----Blind
Angel--------Mata-------Young
------------Rooney
RVP i Tigar kao da nemaju konkurencije i cini se da je upravo zbog njih, Wazza daleko od gola. Persie je strasan napadac, al' pored svih problema, jednostavno nije u formi. Za Radamela ne znam, iducu sezonu poci sa ovim (skupim stikerom) je velika neizvjesnost.
Uvijek nekako pokusavam(o) zamisliti te formacije sa jednim od ova dva napadaca, no cini se da je bolje ovako.
--------Ander-----Blind
Angel--------Mata-------Young
------------Rooney
RVP i Tigar kao da nemaju konkurencije i cini se da je upravo zbog njih, Wazza daleko od gola. Persie je strasan napadac, al' pored svih problema, jednostavno nije u formi. Za Radamela ne znam, iducu sezonu poci sa ovim (skupim stikerom) je velika neizvjesnost.
Uvijek nekako pokusavam(o) zamisliti te formacije sa jednim od ova dva napadaca, no cini se da je bolje ovako.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ma nisu ni Falcao ni RvP toliko krivi koliko sistem koji ih tjera da konstantno primaju lopte okrenuti ledjima golu na 30-40 metara od istog, ili na strani odakle oni malo mogu uraditi. Zna se koji je njihov posao. Stavi Rooneya umjesto Mate i jednog od njih u napad i moglo bi biti bolje, naravno ne moze nista upaliti odmah, pogotovo ne nakon sto na treninzima ucis igrace da igraju pogresne pozicije ali bi sigurno jedna takva postavka godila vise i Falcau i RvPu, a bgmi i kapitenu te Angelu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.