Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Godine su samo broj...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A gdje je glavom.
Ova roma ne samo da bi se borila za opstanak da nema dzeke nego ga ne bi ni izborila
NEMA NAZAD
Niko nikad kao babuka

- Neutralan88
- Kontakt:
Sad je 4-ti na vječnoj listi.
Fale još 4x komada i ide na 3 mjesto aBd
Fale još 4x komada i ide na 3 mjesto aBd

-
- Kontakt:
Ma toliko je fizicki jak da mu se malo ko moze suprostaviti u tome. Svaka cas majstore
Malo je 100 godina!Kad zavrsi karijeru ima suze da idu same !
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Al' koji posao radi po cijelom terenu... ne mogu prežalit što možda nije bolje timove birao, kvaliteta sigurno nikad nije manjkalo..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
baš sam poželio prije spavanja drkat na džeku
kad te jedan Capello poredi s van Bastenom, znas koliko je u pravu...masina
onako dobro zahvatit dvije lopte, na prvi dodir, lijevom, pa desnom
mnogi bi se obrukali pri pokusaju
steta samo pa ga uprava nikada nije ispostovala i formirala bar malo konkurentniju ekipu. kakvu gomilu mediokriteta je on vukao sve ove godine
ja sam siguran da je Dzeko bio u Atletiku, da bi Atletiko osvojio ono jedno finale lige sampiona...Simeone bi ga napravio jos vecim ubicom

onako dobro zahvatit dvije lopte, na prvi dodir, lijevom, pa desnom

steta samo pa ga uprava nikada nije ispostovala i formirala bar malo konkurentniju ekipu. kakvu gomilu mediokriteta je on vukao sve ove godine

ja sam siguran da je Dzeko bio u Atletiku, da bi Atletiko osvojio ono jedno finale lige sampiona...Simeone bi ga napravio jos vecim ubicom
- Neutralan88
- Kontakt:
Eh da nisu prodali Alissona, Pjanu, Salaha, Rudigera i da su dodali još kojeg igraca mogli su imati utrku dobru al ovako 4-6 mjesto je plafon.
Sad dijeli 5. mjesto, fali mu jos 2 gola da dijeli 4., a jos 7 da dijeli 3..Neutralan88 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:37Sad je 4-ti na vječnoj listi.
Fale još 4x komada i ide na 3 mjesto aBd![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
+ Manolas, Strootman, Nainggolan, El Shaarawy...Neutralan88 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:47Eh da nisu prodali Alissona, Pjanu, Salaha, Rudigera i da su dodali još kojeg igraca mogli su imati utrku dobru al ovako 4-6 mjesto je plafon.
Ali nije ni to problem što su prodavali, Roma nije sami vrh evropskog fudbala i ne možeš ni očekivati da takve igrače zadrži. Problem je u tome što su kao zamjene za te dovodili igrače koji su 3 klase ispod navedenih.
1921
Babuka.
HVALA TI !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Najbolji igrac BiH svih vremena.
Kakav je ovo babuka, nisu istine
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.