Slusaj oci slatke. Nemoj mi se tako obracat nisam ja sa tobom koze cuv`o.Boateng_27 je napisao/la:Koga i sta zabraniti ??? Utakmice.Pa seljacino glupa to oni i hoce da nemamo nista.Tebi ako se ne dolazi ni ne moras.Fozgen je napisao/la:
PU! Jbte.
Ako se jos nesto slicno pojavi u narednim utakmicama automatski prekinuti i zabraniti, do daljnjeg, odigravanje svih utakmica na teritoriji BiH.
Fakat ne treba nama ovo, ima normalnih ljudi koji bi rado jos nosali citavu glavu na ramenima.
Davno sam ja prestao ici na utakmice pa i zbog ovakvih razloga.
Muka mi dosla jednom kad su navijaci jednog tima iz BiH zaganjali par navijaca drugog tima iz BiH koji su izasli sa stadiona na poluvremenu da uzmu burek jbte, i stigli ih i poceli udarat![]()
pa odma pobit bez ikakvog razmisljanja.
Ali sada kada ne idem na utakmice zelim da mogu mirno proci gradom bez da razmisljam dali se odigrava neka utakmica i dali mi je pametno proci pored stadiona.
Ako je ovo sve bolje da nemamo nista. Idi bolan u Afganistan i opleti a ne ovdje prosipate svoju silu vi koji nista od zivota vidili niste.
Zaboravio sam reci i da je ogroman broj djece na tribinama od nekih 16-18 godina.