The Daily Mirror are saying the Suarez release clause is £130 million to a premier league team and £100 million to a foreign team.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Znači Flanno nece igrati. Volio bi Kolo da zaigra.
Ovo ce biti utakmica puna golova to je sigurno. Samo se nadam da nece biti kao ona sto su igrali protiv Arsenala
Ovo ce biti utakmica puna golova to je sigurno. Samo se nadam da nece biti kao ona sto su igrali protiv Arsenala

#LFC’s impressive tally of 42 league goals after 17 games is their most prolific at this stage of a season since 1979
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gube nam se svi oni statistički podaci koje smo non stop viđali na ovoj temi? Šta reći?neurofunk je napisao/la:#LFC’s impressive tally of 42 league goals after 17 games is their most prolific at this stage of a season since 1979

Ne igra Flanno, a štete majko moja. Samo ne znam ko će igrati lijevog beka... Možda Glen, a Toure da ide desno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fakat nemamo sreće sa ovim povredama, i ja mislim da će danas Toure desno a Glen lijevo.
Mozda budemo videli i Alya, ili Kelly desno, Gleno levo. Videcemo, bas kikseva sa ovim povredama.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nešto kontam da bi General mogao ubaciti Tourea protiv Citya. 

- Carragher23
- Kontakt:
Sretno nam danas. Osjećaj nedefinisan. 15 minuta imam osjećaj da ćemo pobjediti, onda sljedećih nekoliko minuta razmislim i kontam kako bih bio zahvalan da nas samo ne obrukaju.
U ovoj utakmici je sve moguće!
U ovoj utakmici je sve moguće!
Ja te volim, volim Željo..
- the scouser
- Kontakt:
Ne očekujem ništa od ove utakmice, mislim da ni Suarez neće moći nadoknaditi povrede i Cityev puno moćniji vezni red. Ne bi bilo loše da Johnson igra lijevo jer sumnjam da bi neko drugi uspio uštopati Navasa, zapravo pitanje je može li i Glen to. Sreća pa nema Zabalete, inače bi nas uništili na toj strani. Sve ovo uz Cityevu dominaciju kući objektivno govori da je bod ovdje premija. Ali ne može čovjek da se ne nada, pogotovo nakon sličnih mojih, a i tuđih predviđanja pred Tottenham
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ocekujem pobjedu i nove golove Suareza
Odbrana City-a je velika prednost za Luisa da postigne nekoliko golova i da donese novu pobjedu Liverpoolu...

Svi nesto govore kako je City kvalitetniji,kako imaju dominantniji vezni red ali ja vjerujem da uz dobar work rate u odbrani i sredini mozemo nadmasiti njihov vezni red i nanijeti im poraz....

Odbrana City-a je velika prednost za Luisa da postigne nekoliko golova i da donese novu pobjedu Liverpoolu...

Svi nesto govore kako je City kvalitetniji,kako imaju dominantniji vezni red ali ja vjerujem da uz dobar work rate u odbrani i sredini mozemo nadmasiti njihov vezni red i nanijeti im poraz....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Assaidi strikes again 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Nekako ne vjerujem u petu pobjedu zaredom.. Ne znam, osjećaj je fuj.. Daj Bože da se ponovi Tottenham
At the end of the storm there's a golden sky..
ja iskreno mislim da ce biti X vcrs..sto bi ja odma i potpisao..
Otvaranje utakmice je jako bitno,ako budu stalozeni nasi kao zadnje tekme mogu se nadati necemu..
Prvenstveno treba cuvati odbranu...a gore ako koja udje dobro je..
Malo me strah prekida tu su Dzeko i Negredo skakaci,nema Aguera tako da odbrana treba igrati flastera na njima da se sto manje krecu i samim tim da ostavljaju sto manje prostora...
Ako ga vec moramo primiti nek dijamant zabije...
al potajno se nadam 1:3
Nek nam je Bog na pomoci..
Otvaranje utakmice je jako bitno,ako budu stalozeni nasi kao zadnje tekme mogu se nadati necemu..
Prvenstveno treba cuvati odbranu...a gore ako koja udje dobro je..
Malo me strah prekida tu su Dzeko i Negredo skakaci,nema Aguera tako da odbrana treba igrati flastera na njima da se sto manje krecu i samim tim da ostavljaju sto manje prostora...
Ako ga vec moramo primiti nek dijamant zabije...

Nek nam je Bog na pomoci..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Mislim da nas očekuje golijada večeras. Nema Aguera, pa bi mi zabiti više golova. Moja prognoza je 4-2 za Liverpool, uz 2 gola i 2 asistencije Suareza
.

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Sastav:

EDIT:EDIN DŽEKO nije u početnom sastavu Cityja protiv Redsa!

EDIT:EDIN DŽEKO nije u početnom sastavu Cityja protiv Redsa!

19TM87
- peppo_owen
- Kontakt:
Jel stvarno ima neko da ocekuje pobjedu?? Meni licno pobjeda provit Citija je ravna cudu.Da bi minimalo izgubit,dobro bi bilo 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
CITY: Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany, KOLAROV, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri, Silva, Navas, Negredo!
ne lezimo mi njima nikakopeppo_owen je napisao/la:Jel stvarno ima neko da ocekuje pobjedu?? Meni licno pobjeda provit Citija je ravna cudu.Da bi minimalo izgubit,dobro bi bilo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.