Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

vjesnicar
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la vjesnicar » 16 jan 2014, 23:00

vjesnicar je napisao/la:Ko zeli i ima priliku neka iskoristi "gresku" Maxbeta...

Danska-Ceska (+8,5) 2 @ 1.85

U svim ostalim kladama je hendi 6,5 a na ovaj(8,5) gdje ima je kvota ispod 1,5 :P

Sretno! :mrgreen:
FT: 33-29 :D :D

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 16 jan 2014, 23:03

misljenje ? ? ?

Bargnani under 11,5 kv 1,85
Paes/Stepanek - Dlouhy/Rosol 1 kv 1,30
Tampa Bay-NY Islanders over 5,5 kv 1,85
Philiadelphia-Nashville 1 kv kv 1,95
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

reLe23
Kontakt:

Post Postao/la reLe23 » 16 jan 2014, 23:21

vecaveca je napisao/la:
reLe23 je napisao/la:Idemo za veceras ovo od tenisa sto je ostalo :D :

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/42/lv3k.png" onclick="window.open(this.href);return false;

GL !

odlican tiket! :D
Hvala :D
Odlican ce biti ako prodje ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 jan 2014, 23:25

Moze li Bouchard uzet L. Davisa 2-0 :idea:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

reLe23
Kontakt:

Post Postao/la reLe23 » 16 jan 2014, 23:33

van gall je napisao/la:Moze li Bouchard uzet L. Davisa 2-0 :idea:
Kod zena vrlo nezahvalno igrati taj rezultat 2:0, ali gledajuci prosli mec Bouchard, prijatno me iznenadila. Cura igra jako dobro, ima dobar servis, samo je napravila 2 duple u cijelom mecu, sto za zene je sjajno, sjajno, sjajno. Po meni je ona favorit u ovom mecu, i ako bude igrala ko prethodni mec mislim da bi moglo doci i ovo 2:0, mada solidna je kvota i na 1 :D

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 16 jan 2014, 23:37

Moze li ko da mi napise zasto je manja kvota na Anu iako sam cuo da ova Stosur igra strasno :D :D :D

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 16 jan 2014, 23:46

Vidim dosta vas pita i predlaze rezultat 2:0 kod zena. To vam je toliko tesko prognozirati i objasniti. Ne zna covjek sta bi napisao pa da analiza ima smisla za rezultat 2:0. Primjera je mnoho, npr. sinoc Halep izgubi prvi set tako lahko a onda u ostala 2 seta dozvoli protivnici samo jedan gem, i sta sada tu objasniti, pretesko. Woniacki prvi set 6:0, drugi gubi 1:6, sjednes i gledas i nista ti nije jasno. :lol:
Zato je mozda bolje ganjati over gemova, to kod zena dosta puta ima smisla ili povecati uplatu a odigrati cistu pobjedu.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 16 jan 2014, 23:48

Nexus je napisao/la:Fudbal - Copa del Rey
22:00h Getafe - Barcelona
Tip: 4-6 cards
Kvota: 3,25
William Hill
* 4 -6 kartona, računa se 4,5 i 6, 0-3 i 7+ je tip promašen
2/10
Samo par riječi.
Sudija Jesús Gil Manzano ima prosjek u Primeri ove godine 4,4, dok ove godine u ovom takmičenju je sudio 2 tekme i podijelio 10 ž.k. 2 dupla i 1 direktni crveni.
U posljednjih 6 duela kada je Getafe bio domaćin, Getafe je dobio ukupno 21 ž.k. i 1 crveni, dok je Barcelona dobila 13 ž.k. i 1 crveni.
Prije 7 dana na Kamp Nou je bilo ukupno 5 kartona i to 1:4 u korist Getafea.
U posljendjih 5 dulea kada je Getafe domaćin, Getafe je ukupno napravio 81 prekršaj, što znači cca 16 po tekmi, dok je Barcelona napravila ukupno 52 prekršaja, dakle 10 po tekmi.
Koliko sam mogao da vidim na zvaničnim stranicama klubova, oba tima su pozvali najjače sastave.
Posebno mi drago zbog Getafea jer se očekuje u prvoj postavi da će se pojaviti igrači koji i imaju najviše skupljenih kartona u ovoj sezoni tako da očekujem od Getafea barem 3 kartona i jedan od Barcelone i bite će sasvm dovoljno za prolaz tipa.
Nadam se da neće da polude pa da na tekmi bude 7+ kartona, ali postavljena kvota je sasvim prihvatljiva za manji stake da se igra.
E **** mu 1 karton

Malo vadi ona oklada na GEtafe vise poena, tako da je to tu negdje, mali plus

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 16 jan 2014, 23:49

Kurbla je napisao/la:Getafe - Barcelona (-3,5+) žk2 @ 1,85
Maccabi Rishon - Hapoel TA kp2 @ 1,80
Vipiteno - Val Pusteria kp2 @ 1,30
Macerata - Piacenza 1 @ 1,35

Kvota: 5,84

Norveska - Madjarska (-53,5+) z1 @ 1,75
-6,5+/F.Jicha 2 @ 1,70
Cardiff - Nottingham (-6,5+) z2 @ 1,75
Valpellice - Renon Ritten (-6,5+) z2 @ 1,70

Olympiacos - Barcelona kp1 @ 1,60
Atlanta - Brooklyn (-191,5+) z2 @ 1,70
Villareal - Real Sociedad 1 @ 1,85
Getafe - Barcelona ps2 @ 1,80

Kvota: 80,17
Ostadose na tri, pleme im yebem :evil:
Zadnjih pola sata ni zelje ni volje za igrom, jedni se dodaju, drugi ne vrse pritisak :roll:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 16 jan 2014, 23:53

Evo nesto sto sam pokupio sa drugog stranog foruma :

Querrey - Fognini - 1.set Querrey

Odmoran je za servu, od nje zivi i to mu je najjace oruzje i Fognini bi mogao imati problema sa returnom u 1.setu. Meni se svida kako je to ovaj lik objasnio pa reko da podijelim s vama.

I jos nesto sto mi sada upade u oci :

Dokovic - Istomin over 28.5

Gledao sam Istomina, sjajno igra, slusa ga i forhend i bekend, serva je dobra i ja mislim da ima snage da uzme gemova dovoljno da prede ovu granicu. L.Mayer je Dokovicu neku noc uzeo u 2 seta po 4 gema tj. 8 ukupno, Istomin je dosta bolji i ja kazem da moze do 11 gemova.

EDIT :
Querrey - Fognini - 1.set Querrey
Dokovic - Istomin over 28.5
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 17 jan 2014, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 16 jan 2014, 23:57

Nema nekih izrazith sigurica za večeras ali eto uvijek se nešto može odigrati onako na sitno.

Paes/Stepanek - Dlouhy/Rosol 1 1.30
Ferrer - Chardy tr2 1.35
Bouchard - Davis 1 1.35

2.37

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 16 jan 2014, 23:59

http://snag.gy/71mwC.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

sta mislite nije jos uplacen da stavim zadnje pare na ovo

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 17 jan 2014, 00:05

Imal sta NBA da je neko igrao ??? (Mala je ponuda 2 utakmice samo pa zato pitam,imal neki igrac da je izgledan vcrs )

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 17 jan 2014, 00:35

Nexus je napisao/la:
William Hill
2/10
Samo par riječi.
Sudija Jesús Gil Manzano ima prosjek u Primeri ove godine 4,4, dok ove godine u ovom takmičenju je sudio 2 tekme i podijelio 10 ž.k. 2 dupla i 1 direktni crveni.
U posljednjih 6 duela kada je Getafe bio domaćin, Getafe je dobio ukupno 21 ž.k. i 1 crveni, dok je Barcelona dobila 13 ž.k. i 1 crveni.
U posljendjih 5 dulea kada je Getafe domaćin, Getafe je ukupno napravio 81 prekršaj, što znači cca 16 po tekmi, dok je Barcelona napravila ukupno 52 prekršaja, dakle 10 po tekmi.
Koliko sam mogao da vidim na zvaničnim stranicama klubova, oba tima su pozvali najjače sastave.
Posebno mi drago zbog Getafea jer se očekuje u prvoj postavi da će se pojaviti igrači koji i imaju najviše skupljenih kartona u ovoj sezoni tako da očekujem od Getafea barem 3 kartona i jedan od Barcelone i bite će sasvm dovoljno za prolaz tipa.
Nadam se da neće da polude pa da na tekmi bude 7+ kartona, ali postavljena kvota je sasvim prihvatljiva za manji stake da se igra.
E **** mu 1 karton

Ti u plusu, a nas zavuko u minus. Pametno :roll:
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 jan 2014, 00:48

Hokej: NHL

1. NY Rangers - Detroit 1. trećina under 1,5 @1.65
2. Florida - San Jose Sharks 1x @1.65
3. Philadelphia - Nashville 1 @2.00
4. Ottawa - Montreal 1 @2.40

5. Minnesota - Edmonton 1 @2.00

1. Odvijat će se borba za mjesto u playoffu. Detroit iako ima bod manje, ima i dvije utakmice manje od domaćina, tako da bi večeras trebala biti prava borba u ovom meču. Ne vidim kako bi utakmica tolike važnosti po dvije momčadi mogla otići u lagani over, a pogotovo prvu trećinu.

2. Gosti su osigurali playoff, tako da će odmarati glavne igrače. Evo sinoć Anaheim zabio 9 golova, a nijednom se nije upisao u strijelce Getzlaf koji je okosnica te momčadi. Florida je izvan igre za dalje. Očekujem dosta golova na ovoj utakmici, trenutno mi ni samome nije jasno zašto sam igrao 1X umjesto over, vjerojatno zato što je Florida dobila zadnje 4 protiv SJS-a i mogli bi ovu čisto da im podigne malo moral. Tko zna, možda sam ispravno odlučio na kraju krajeva :)

3. Nashville očajan u gostima. Philadelphia prije prošle utakmice kod kuće imala niz od 10 pobjeda. Večeras bi mogli napast, čisto da osiguraju svoje mjesto u playoffu. Boljeg protivnika ne bi ni sami izabrali. Nadam se da ulazi. Kvota više nego privlačna.

4. Ottawa na granici za ulaz u playoff, htjet će pobjedu doma protiv osiguranog Montreala. Dvoumio sam se između čiste jedinice i "Ryan daje gol @2.50".. Odlučio se za prvu varijantu zbog forme koju Ottawa pokazuje zadnjih par utakmica (6 pobjeda u 7 mečeva), Montrealove "nezainteresiranosti", prednosti domaćeg terena te važnosti ove utakmice za domaćina. Sve vodi ka jedinici, pa da vidimo.

5. Dodao sam ovo čisto da padnem jedan par bez da sam pritom izgubio 10 min života analizirajući ga! :mrgreen:
U desetom selu živi Antuntun!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 jan 2014, 00:56

Ma jok igrat 2:0 treba uvijek uzet u obzir da je to americka skola kada se radi o betonu a da ne govorim koliko su zene nepredvidive u ovom tenisu. Stosur isto mene cudi 2,20 ili 2,30 koliko je vec a domaca teniserka, Ana uopste nije toliko kvalitetnija od nje.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 jan 2014, 01:08

gambleSarajevo je napisao/la:Večer kockari...sinoć prejaka noć koju je danas upotpunio Bautista agut,nakon single na Younga koji je sinoć uzeo sepia..večeras single petobanka je otišla na sam stosur protiv naše kone Ane..double ce biti delaqua i fognini i triple ide na makarovu,janovica z2 i bartel z2..
Sretno svima
Begonja, jesi to ti? :mrgreen:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 jan 2014, 02:23

bevanda4 je napisao/la: jedan zanimljiv par imate u online kladionama.
igrica League of Legends. Turnir se trenutno igra, njima je to nešto kao Svjetsko prvenstvo.
(i meni je bilo smiješno, al ljudi masovno zarađuju, a sponzora imaju više nego Real i Barca skupa)
U Koreji je ovo nacionalni sport!!! Tko smo mi da sudimo?

Alliance - Roccat 2 @1.83
Znam dosta ljudi koji se bave LOL-om, većinom amaterski, ali svi gledaju mečeve i prate najjače timove.
Danas sam dobio informaciju da Roccat ovo pobjeđuje. Kvota je bila 2,40. Uplatio sam na 2,16. A evo vidite i sami da je trenutno na 1,83.
Roccat zasada ima 2 pobjede 0 poraza
Alliance očajnički traži pobjedu jer im je trenutni score 0-3.
Kažu poznavaoci da bi moglo biti gusto, ali Roccat bi trebao doći.
Živi bili pa vidili!
Možemo se mi smijat ovome.. ali jedno je sigurno, više sam zaradio večeras na online igrici nego zadnjih tjedan dana čekajući da se tenisači oporave od vrućina, monta ellis i ekipa pogode obruč, abalo skoči kako skakat zna te zatrese mrežu... itd itd.
Jedina razlika je što sam od igrice dobio lovu, a od "muških sportova" čir na želucu :)

Evo i tiketa:

slika

Javim bude li još koji poklončić! Već danas, nadam se! 8-)
U desetom selu živi Antuntun!

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 17 jan 2014, 06:40

slika

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 17 jan 2014, 07:00

TimeLine je napisao/la:
Nexus je napisao/la:
William Hill
2/10
Samo par riječi.
E **** mu 1 karton

Ti u plusu, a nas zavuko u minus. Pametno :roll:
Pa postavio sam ovdje negdje i taj drugi prijedlog, Getafe više booking points na 4/10
Mrsko mi sada traziti.
Ne znam sta je problem

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.