FT: 33-29vjesnicar je napisao/la:Ko zeli i ima priliku neka iskoristi "gresku" Maxbeta...
Danska-Ceska (+8,5) 2 @ 1.85
U svim ostalim kladama je hendi 6,5 a na ovaj(8,5) gdje ima je kvota ispod 1,5![]()
Sretno!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
FT: 33-29vjesnicar je napisao/la:Ko zeli i ima priliku neka iskoristi "gresku" Maxbeta...
Danska-Ceska (+8,5) 2 @ 1.85
U svim ostalim kladama je hendi 6,5 a na ovaj(8,5) gdje ima je kvota ispod 1,5![]()
Sretno!
Hvalavecaveca je napisao/la:reLe23 je napisao/la:Idemo za veceras ovo od tenisa sto je ostalo:
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/42/lv3k.png" onclick="window.open(this.href);return false;
GL !
odlican tiket!
Kod zena vrlo nezahvalno igrati taj rezultat 2:0, ali gledajuci prosli mec Bouchard, prijatno me iznenadila. Cura igra jako dobro, ima dobar servis, samo je napravila 2 duple u cijelom mecu, sto za zene je sjajno, sjajno, sjajno. Po meni je ona favorit u ovom mecu, i ako bude igrala ko prethodni mec mislim da bi moglo doci i ovo 2:0, mada solidna je kvota i na 1van gall je napisao/la:Moze li Bouchard uzet L. Davisa 2-0
E **** mu 1 kartonNexus je napisao/la:Fudbal - Copa del Rey
22:00h Getafe - Barcelona
Tip: 4-6 cards
Kvota: 3,25
William Hill
* 4 -6 kartona, računa se 4,5 i 6, 0-3 i 7+ je tip promašen
2/10
Samo par riječi.
Sudija Jesús Gil Manzano ima prosjek u Primeri ove godine 4,4, dok ove godine u ovom takmičenju je sudio 2 tekme i podijelio 10 ž.k. 2 dupla i 1 direktni crveni.
U posljednjih 6 duela kada je Getafe bio domaćin, Getafe je dobio ukupno 21 ž.k. i 1 crveni, dok je Barcelona dobila 13 ž.k. i 1 crveni.
Prije 7 dana na Kamp Nou je bilo ukupno 5 kartona i to 1:4 u korist Getafea.
U posljendjih 5 dulea kada je Getafe domaćin, Getafe je ukupno napravio 81 prekršaj, što znači cca 16 po tekmi, dok je Barcelona napravila ukupno 52 prekršaja, dakle 10 po tekmi.
Koliko sam mogao da vidim na zvaničnim stranicama klubova, oba tima su pozvali najjače sastave.
Posebno mi drago zbog Getafea jer se očekuje u prvoj postavi da će se pojaviti igrači koji i imaju najviše skupljenih kartona u ovoj sezoni tako da očekujem od Getafea barem 3 kartona i jedan od Barcelone i bite će sasvm dovoljno za prolaz tipa.
Nadam se da neće da polude pa da na tekmi bude 7+ kartona, ali postavljena kvota je sasvim prihvatljiva za manji stake da se igra.
Ostadose na tri, pleme im yebemKurbla je napisao/la:Getafe - Barcelona (-3,5+) žk2 @ 1,85
Maccabi Rishon - Hapoel TA kp2 @ 1,80
Vipiteno - Val Pusteria kp2 @ 1,30
Macerata - Piacenza 1 @ 1,35
Kvota: 5,84
Norveska - Madjarska (-53,5+) z1 @ 1,75
-6,5+/F.Jicha 2 @ 1,70
Cardiff - Nottingham (-6,5+) z2 @ 1,75
Valpellice - Renon Ritten (-6,5+) z2 @ 1,70
Olympiacos - Barcelona kp1 @ 1,60
Atlanta - Brooklyn (-191,5+) z2 @ 1,70
Villareal - Real Sociedad 1 @ 1,85
Getafe - Barcelona ps2 @ 1,80
Kvota: 80,17
Ti u plusu, a nas zavuko u minus. PametnoNexus je napisao/la:E **** mu 1 kartonNexus je napisao/la:Fudbal - Copa del Rey
William Hill
2/10
Samo par riječi.
Sudija Jesús Gil Manzano ima prosjek u Primeri ove godine 4,4, dok ove godine u ovom takmičenju je sudio 2 tekme i podijelio 10 ž.k. 2 dupla i 1 direktni crveni.
U posljednjih 6 duela kada je Getafe bio domaćin, Getafe je dobio ukupno 21 ž.k. i 1 crveni, dok je Barcelona dobila 13 ž.k. i 1 crveni.
U posljendjih 5 dulea kada je Getafe domaćin, Getafe je ukupno napravio 81 prekršaj, što znači cca 16 po tekmi, dok je Barcelona napravila ukupno 52 prekršaja, dakle 10 po tekmi.
Koliko sam mogao da vidim na zvaničnim stranicama klubova, oba tima su pozvali najjače sastave.
Posebno mi drago zbog Getafea jer se očekuje u prvoj postavi da će se pojaviti igrači koji i imaju najviše skupljenih kartona u ovoj sezoni tako da očekujem od Getafea barem 3 kartona i jedan od Barcelone i bite će sasvm dovoljno za prolaz tipa.
Nadam se da neće da polude pa da na tekmi bude 7+ kartona, ali postavljena kvota je sasvim prihvatljiva za manji stake da se igra.
Malo vadi ona oklada na GEtafe vise poena, tako da je to tu negdje, mali plus
Begonja, jesi to ti?gambleSarajevo je napisao/la:Večer kockari...sinoć prejaka noć koju je danas upotpunio Bautista agut,nakon single na Younga koji je sinoć uzeo sepia..večeras single petobanka je otišla na sam stosur protiv naše kone Ane..double ce biti delaqua i fognini i triple ide na makarovu,janovica z2 i bartel z2..
Sretno svima
Možemo se mi smijat ovome.. ali jedno je sigurno, više sam zaradio večeras na online igrici nego zadnjih tjedan dana čekajući da se tenisači oporave od vrućina, monta ellis i ekipa pogode obruč, abalo skoči kako skakat zna te zatrese mrežu... itd itd.bevanda4 je napisao/la: jedan zanimljiv par imate u online kladionama.
igrica League of Legends. Turnir se trenutno igra, njima je to nešto kao Svjetsko prvenstvo.
(i meni je bilo smiješno, al ljudi masovno zarađuju, a sponzora imaju više nego Real i Barca skupa)
U Koreji je ovo nacionalni sport!!! Tko smo mi da sudimo?
Alliance - Roccat 2 @1.83
Znam dosta ljudi koji se bave LOL-om, većinom amaterski, ali svi gledaju mečeve i prate najjače timove.
Danas sam dobio informaciju da Roccat ovo pobjeđuje. Kvota je bila 2,40. Uplatio sam na 2,16. A evo vidite i sami da je trenutno na 1,83.
Roccat zasada ima 2 pobjede 0 poraza
Alliance očajnički traži pobjedu jer im je trenutni score 0-3.
Kažu poznavaoci da bi moglo biti gusto, ali Roccat bi trebao doći.
Živi bili pa vidili!
Pa postavio sam ovdje negdje i taj drugi prijedlog, Getafe više booking points na 4/10TimeLine je napisao/la:Ti u plusu, a nas zavuko u minus. PametnoNexus je napisao/la:E **** mu 1 kartonNexus je napisao/la:Fudbal - Copa del Rey
William Hill
2/10
Samo par riječi.
Malo vadi ona oklada na GEtafe vise poena, tako da je to tu negdje, mali plus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.