Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Poligon10
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Poligon10 » 13 feb 2015, 13:41

Cartman je napisao/la:Scholes bez dlake na jeziku: http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 42729.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Steta sto ovaj covjek nije dio kluba vise. Pitam se ima li iko u klubu muda rec ovom van Gaalu da ovako vise ne moze? Scholes bi sigurno imao. Mislim da je velika steta sto ovakav kapacitet nije dio kluba, isto vazi za Garya Nevillea.
Apsolutno se slažem,jedan od najboljih fudbalskih mozgova svih vremena mora imati mjesta u klubu,itekako bi bio od pomoći za ovu našu jadnu igru

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 feb 2015, 13:44

Ponuđeno je njemu da ostane, on je odbio to jer je želio više vremena za sebe i porodicu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2015, 13:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ponuđeno je njemu da ostane, on je odbio to jer je želio više vremena za sebe i porodicu.
:nene:

Momcina radi za nekoliko medija. Nasi mazlumi su predugo cekali:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -role.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 13 feb 2015, 14:25

slika

Jednostavno niko ne smije poslati pas..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 feb 2015, 15:21

Cartman je napisao/la: Momcina radi za nekoliko medija. Nasi mazlumi su predugo cekali:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -role.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije toga mu je nuđeno, još dok je Fergie bio tu, tad je odbio, pa vjerovatno nisu željeli sada, a svakako LVG ima svoje ljude tu uz Giggsa. Scholesu treba dati ove mlade, neka radi sa njima za početak :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 13 feb 2015, 15:30

ragazzidelsud1987 je napisao/la: Jednostavno niko ne smije poslati pas..
i na kraju napadaci krivi sto nema golova a moraju dolaziti na nasu polovinu po loptu

Falcao ni RvP nisu imali sut prema golu protiv Burnleya ne bih rekao da je problem u napadacima nego u pristupu igri jer igraci igraju previse oprezno bez i malo rizika i tek kad nam se desi gol kao protiv West Hama krenemo igrati hrabrije
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 feb 2015, 16:23

rio_Ferdy88 je napisao/la: Prije toga mu je nuđeno, još dok je Fergie bio tu, tad je odbio, pa vjerovatno nisu željeli sada, a svakako LVG ima svoje ljude tu uz Giggsa. Scholesu treba dati ove mlade, neka radi sa njima za početak :)
Ne može njemu pejgamber pomoć' a ne Giggs kojeg ionako ne benda.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2015, 16:24

Mancunian je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la: Jednostavno niko ne smije poslati pas..
i na kraju napadaci krivi sto nema golova a moraju dolaziti na nasu polovinu po loptu

Falcao ni RvP nisu imali sut prema golu protiv Burnleya ne bih rekao da je problem u napadacima nego u pristupu igri jer igraci igraju previse oprezno bez i malo rizika i tek kad nam se desi gol kao protiv West Hama krenemo igrati hrabrije
Nije njima lako, ali brate priznajmo da igraju lose obojica, i to pogotovo Falcao. Lopta se jednostavno odbija od njega. Nema ni brzinu, dribling, sut vise. Imao je on i u ovim utakmicama nekoliko prilika, pa je totalno promasio. Ranije je on sam sebi znao stvorit priliku.

Van Persie slicna prica, iako je RvP jos vrlo jak tehnicki i zabija relativno prihvatljiv broj golova. U ovom trenutku kad bi morao odlucit, otjerao bi obojicu na ljeto i doveo novog napadaca. Higuain, Lacazette, Cavani, ne znam, ali ovo ne mozemo tolerisat od napadaca. Do daljnjeg bi stavio Rooneya na devetku.

Sjetimo se i da je ovdje rijec o igracima sa ogromnim platama. Najvecim u klubu, znaci mora se ocekivat mnogo, mnogo vise. Kad jos znamo da za Falcaa moramo skupo platit i Monacu onda je jasno da bi bilo ludilo njega dovest u ovom trenutku. Drag mi je kao tip i cini se vrlo simpatican, ali mora se gledat samo sportski kvalitet.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 feb 2015, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 feb 2015, 16:30

Ovaj "sistem" trazi brze spiceve, dok RVP/Falcao to nisu, u tome je poenta. Duge lopte prema vrhu ili u sirinu (kako Luj rece, sluze da razvuku protivnika, i doprinose posjedu :? ) traze pokretljive napadace.
- Ed Woodward for Prime Minister !

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 13 feb 2015, 16:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Momcina radi za nekoliko medija. Nasi mazlumi su predugo cekali:
Prije toga mu je nuđeno, još dok je Fergie bio tu, tad je odbio, pa vjerovatno nisu željeli sada, a svakako LVG ima svoje ljude tu uz Giggsa. Scholesu treba dati ove mlade, neka radi sa njima za početak :)
On treba biti u klubu svakako,pa barem i da mlade trenira,to je jako bitno.
LvG bi morao uvažiti reputaciju Giggsa i Scholesa ma koliko tvrdoglav bio.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 13 feb 2015, 17:05

Cartman je napisao/la: Nije njima lako, ali brate priznajmo da igraju lose obojica, i to pogotovo Falcao. Lopta se jednostavno odbija od njega. Nema ni brzinu, dribling, sut vise. Imao je on i u ovim utakmicama nekoliko prilika, pa je totalno promasio. Ranije je on sam sebi znao stvorit priliku.

Van Persie slicna prica, iako je RvP jos vrlo jak tehnicki i zabija relativno prihvatljiv broj golova. U ovom trenutku kad bi morao odlucit, otjerao bi obojicu na ljeto i doveo novog napadaca. Higuain, Lacazette, Cavani, ne znam, ali ovo ne mozemo tolerisat od napadaca. Do daljnjeg bi stavio Rooneya na devetku.

Sjetimo se i da je ovdje rijec o igracima sa ogromnim platama. Najvecim u klubu, znaci mora se ocekivat mnogo, mnogo vise. Kad jos znamo da za Falcaa moramo skupo platit i Monacu onda je jasno da bi bilo ludilo njega dovest u ovom trenutku. Drag mi je kao tip i cini se vrlo simpatican, ali mora se gledat samo sportski kvalitet.
Falcao je zvjer unutar 16 i tu se on snalazi najbolje on nije igrac tipa Rooney koji je kreator kada igra na poziciji 10
istina jeste da je promasio nekoliko dobrih sansi(kao i RvP) ali mora se uzeti u obzir da tim malo kreira zbog defanzivnog stila igre kao sto kaze Only potrebni su brzi napadaci(npr.Robben sa SP) ali to je greska LvG jer on treba da prilagodi sistem igracima koje ima(jer on ih je doveo) i zna kakvi su i naravno pod velikim je pritiskom zbog posudbe
on jos ima vremena da zaradi ugovor u Unitedu moze to uraditi i posljednjih 5 kola i cijena bi sigurno bila manja od 40mf kada bi nasi odlucili da ga kupe
RvP nakon gola protiv Burnleya kojeg nije proslavio je znak da nesto ne stima u timu i da je nezadovoljan kao i u vrijeme Moyesa imao je isti izraz lica nakon nekih golova pred kraj sezone
slazem se da Rooney mora igrati u napadu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 13 feb 2015, 17:16

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 13 feb 2015, 22:45

Preston North End vs Manchester United | Van Gaal Presser

MrUnited,OfficialAgent.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 feb 2015, 00:01

Sretan 27 rodjendan di mariji... :)
04.10.2009 !!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 14 feb 2015, 09:31

Odgovor Louisa van Gaala na oštre kritike koje u zadnje vrijeme upućuje Scholes: "Ne brinem se oko toga, nije mi to toliko interesantno."
"Paul Scholes je jedan od navijača, navijači mogu kritizirati. To zaista nije moj problem jer navikao sam na to, a i igrači su navikli, nisu po prvi put profesionalni igrači."
"Možda na neke igrače utječe, ali na većinu njih ne a ni na mene također ne."
Nisam dugo bio ovdje ali ovo sam morao podijeliti s vama...ja ne mogu da vjerujem ko vodi ekipu ovako gospodskog kluba

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 14 feb 2015, 12:34

On the day of love, an Angel was born,
slika
Attendance's at Old Trafford this season:
Highest attendance 75,395
Lowest attendance 74,511
Average attendance 75,347
MrUnited,OfficialAgent.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2015, 16:48

Samo neka zapamti da ni u ludilu ne ide u duel protiv Scholesa. Nece dobit podrsku ni jednog navijaca. :stop:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 14 feb 2015, 17:06

Zadnje sto treba je ovaj sukob. Razumno, Luj je veliki autoritet i nece cekati ni sec, al' mislim da bi to bilo neprimjereno ponasanje.

Legende tipa Giggsa, Scholesa, Nevilla su svetinje kluba, uz Fergija naravno. Da je i mnogo uspjesniji pa cak i donese trofej klubu, ipak se znaju prioriteti, a ovo ga u buducnosti moze kostati posla.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 14 feb 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 feb 2015, 17:11

Nek` pazi na jezik, Scholes nista pogresno nije rekao a meni djeluje kao da LvG postuje njegovu kritiku, tako i mora da bude jer u tom sukobu bi sigurno bio donji, mislim da mu nijedan navijac kluba u svijetu ne bi bio podrska i Nizozemac to zna.

Miranda? Fino je sve to bgmi ali malo kasno, ima 30 godina. Ima u njemu sigurno nekih 2-3 godine kvalitetnog fudbala ali ima sigurno boljih rjesenja, skupljih ali boljih.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 feb 2015, 20:02

Mislim da je puno dati para za mirandu znajuci da ima 30g :roll:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.