FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
gangevil
zajko zajko kuku majko
zajko zajko kuku majko
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- RK Gradacac
- Kontakt:
Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
010 ISN'T JUST A CODE
- SarajlijaTM

Docice mu Zaja glave...
-
tribalhardcore
- Kontakt:
covjece ovi pitari nestali ko onaj malezijski avion
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
RK Gradacac je napisao/la:Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
Poštenje nam je drugo ime..Sloboda Poštenje Tuzla
btw.da vam nema babe Osima gdje bi sad bili
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 09 mar 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Robert Jarni - "Neće nama Džekin babo određivati ko će nam igrati !"
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
-
samozeljo1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zdra'ooooooooo
Zdra'ooooooooo
Haj ti na chat i slicn teme, jos si zelen.Gorki je napisao/la:RK Gradacac je napisao/la:Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
Poštenje nam je drugo ime..Sloboda Poštenje Tuzla
btw.da vam nema babe Osima gdje bi sad bilida ne idemo u OFF,vidimo se na jesen
Mogao bi ovo biti dobar derbi. Bice ovo zanimljiva sedmica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
kukaces ti jadnice u srijedu.....fedeltafrotta je napisao/la:gangevil
zajko zajko kuku majko
Odlicna utakmica,sigurno najbolja Sarajeva ove sezone.
A lopta je qrva sto se veceras pokazalo.
Stojcev je velemajstor,kakva igracina.
A lopta je qrva sto se veceras pokazalo.
Stojcev je velemajstor,kakva igracina.
1946
TANki ste

a sta ovima bik3lla je napisao/la:malo pozurise
Da smo "pošteni" kao Štrumfovi ostali bi.RK Gradacac je napisao/la:Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Ovaj Jajni i Jajalo ko jednojajcani blizanci..
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pozdrav iz MostaraSkver je napisao/la:Da smo "pošteni" kao Štrumfovi ostali bi.RK Gradacac je napisao/la:Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
omaklo im se malotu i tamo je napisao/la:a sta ovima bik3lla je napisao/la:malo pozurise
![]()
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Samo Sarajevo