meni su one random nezgode najjače, prolaziš kad levat nešto hoće da konja podkuje i konj se trzne i pukne ga odleti frajer u 3pm

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
meni su one random nezgode najjače, prolaziš kad levat nešto hoće da konja podkuje i konj se trzne i pukne ga odleti frajer u 3pm
ma gotivno sad baš onaj snijeg i sve
Combat sistem u Sekiru je prica za sebe. Savrseno ispeglan tako da kada ga savladas i kada klikne combat sistem u svim ostalim igrama ti bude smijesno lagan i prost.
naka priča brate, ja konto samo lasom fataš druge i rokaš se
Ja i dan-danas pratim SA-MP servere jer se i dalje skuplja raje (osobito ove mlađe koja tek sad saznaje za SA)
Nisam ni probao, uzeo prekjucer pa prelazim SP.
sad baš proguglah, iznenadio sam se kad sam vidio da je NooBoot još aktivanRASanticeva je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:37Ja i dan-danas pratim SA-MP servere jer se i dalje skuplja raje (osobito ove mlađe koja tek sad saznaje za SA)
Žao mi je samo kako su DYOM forumi grohnuli jer kakvih se misija tu pravilo - šteta pa je to sve malo opalo, ali ne čudi me iskreno (dosta kao i sa Blitzkriegom tko je igrao)
Joj osime ne budi mi uspomene, kad se sjetim jbt. Cro herze server aaa jbt, ne znam postoji li jos?
Ma Blazing bull mi je bio easy ali zato onaj Seven Ashina Spears me namucio, pola dan mi je trebaloMarvin je napisao/la: ↑28 dec 2019, 13:22
Combat sistem u Sekiru je prica za sebe. Savrseno ispeglan tako da kada ga savladas i kada klikne combat sistem u svim ostalim igrama ti bude smijesno lagan i prost.
Bossovi su zagonetke manje vise,npr Blazing bull ako koristis petarde ili Suzaku's umbrella postane prilicno lagan i btw i njega u naletu mozes deflect.![]()
Tritolone je napisao/la: ↑28 dec 2019, 23:39Ma Blazing bull mi je bio easy ali zato onaj Seven Ashina Spears me namucio, pola dan mi je trebaloMarvin je napisao/la: ↑28 dec 2019, 13:22
Bossovi su zagonetke manje vise,npr Blazing bull ako koristis petarde ili Suzaku's umbrella postane prilicno lagan i btw i njega u naletu mozes deflect.![]()
![]()
ali bas vidim sta duze igram kako hvatam ruku i postaje puno lakse.
![]()
Sta mi je vremena uzeo ne smijem ni pomislit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.