let3 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:23
Furymaker je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:02
let3 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 22:57
Stavio 4 stopera, dok mu desnu stranu gdje je Mingueza Bilbao probija jedno 5 puta zaredom.
Onaj Berchiche ispade igracina pored brata Oscara

probija stranu kad poželi i nabacuje lopte.
Marcelino samo pokazuje kuda da napadaju
Srecom, ne zabiše gol.
Žuto govedo sa klupe još jednom pokazalo kolika je taktička neznalica. Izmjene mu ne treba ni komentarisati.
ma ne zna zamjene, s 3 nazad najbolje igramo, ovo Araujo i Umtiti nije uopce lose kad im se De Jong ubaci tu il kad Busquets tu igra, al frajer ubaci jos Lengleta i ima Minguezu i opet pliva desno, vadi Pjanic i ubaci Roberta i opet pliva..
Nemam komentara, trebala se tekma davno rijesiti, 3-4 komada su trebali dati, defanzivno nakon kiksa Albe labavo, a do tada im nisu dali da prdnu.
Opet nekako izadje tekma na jedva iznad prosjeka, al Bilbao je relativno dobra ekipa, Koeman usrao sa zamjenama
Ali drug, pravovremene i precizne zamjene u toku utakmice su jedna od bitnijih stvari u opisu posla fudbalskih trenera.
To znaci da je frajer nevjerovatno glup trener, jer kad svaki put napravi neke zamjene - uvijek (ali uvijek) Barca padne u igri ! nevjerovatno ,ali tako je.
Dobar trener sa dobro pogođenim izmjenama mijenja ritam igre i donosi pobjede u neizvjesnim utakmicama. Svježe noge u igri i tako to. Dok žuto govedo uništava ritam Barce i poziva protivnike da je napadaju. Svaki put se to dešava sa njegovim izmjenama.
Pa nije to slučajno

to je nekvalitet trenera.
naravno, apsolutno se slazem s tim, precesto on promasi zamjene, ili ih radi kasno, il ih ne radi, il totalno pogresne uradi, da ne kazem koliko puta ne moze da primjeti situaciju na terenu i da povuce pravi potez u tom trenutku da to okrene, jedina mu je taktika da predje iz standardne formacije sa 4 nazad u 3 nazad gdje mu Busquets il danas FDJ bude taj treci stoper i tako rasiri protivnika, al i to kasno uradi.
Nego, PSG izgubio 3-2 od Lorienta koji je bio zadnji, i to ova 2 gola sto su dali su penali, nije da su neka dobro podmazana ekipa, stovise, ne mislim da je ista teze igrati protiv njih nego protiv dobro organizirane tvrde ekipe poput Seville il Bilbao-a.
Mora se reci da je ekipa u dobroj formi, bar sto se rezultata tice, nekako nizaju pobjede i rekao bi bolje izgledaju nego na pocetku sezone, a ni igra ni rezultati nam nisu iskljucivo na Messiju.
Ne znam, mislim da nemamo sanse za titule osim mozda tog Kupa, al ne mislim da je PSG ekipa koja ce nas razbacati i izbaciti iz LP