Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

enobarca
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2010, 18:24

-Paja je napisao/la:@Admir
Slazem se sa tim postom ali moram priznati ja ga nisam napisao.

Inferiorni katalonski poluklub ce biti izdominiran, uefa nas je unaprijed oslabila crvenim kartonom za Sagnu ali uz srecu sa povredama bez problema cemo se poigrati sa slabasnim politickim klubicem. Vidim ovu fanovi su se raskokodakali u cetvrtfinalu nece biti nijedan spanski klub!

Izdominirace ih Vodja za one sto ga vole!
...hahaahaa...slabasni???ako ja barca slabasna sta je onda Arsenal.... :roll:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 dec 2010, 18:26

Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 18:27

-Paja je napisao/la:Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
Ti ces nestati par dana nakon poraza od Barce, kao sto si nesstao i nakon poraza od Manchestera :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 dec 2010, 18:28

Brnjoo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
Ti ces nestati par dana nakon poraza od Barce, kao sto si nesstao i nakon poraza od Manchestera :lol:
Nisam ja kriv sto me bez razloga banuju, nego Brljo jesi zadigao suknjicu jer Lavovi dolaze.
Dio Arsenala

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 dec 2010, 18:52

Sto Hercules il Espanyol ne igraju lp
jedino oni izgleda imaju herca da igraju sa barcom

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 dec 2010, 18:54

-Paja je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:
Nisam ja kriv sto me bez razloga banuju, nego Brljo jesi zadigao suknjicu jer Lavovi dolaze.
Kad će ta LP u vitrine ?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 18:55

Au braco vi bas niste imali srece danas :cry: Ali svi igraci na okupu,motivacije nece faliti,malo srece,malo znanja i moze se traziti prolaz sigurno ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 18:58

Ma nije ovo toliko lose za Arsenal, koga god da su dobili, ja mislim da ne mogu jos uvijek osvojiti ligu prvaka, stoga bolje im je da odmah ispadnu i da se sto bolje skoncetrisu na utakmice u domacoj ligi. Prvo to da osvoje nakod dugo vremena, pa da onda traze evropski uspjeh. Tako se to radi, tako je red.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 dec 2010, 19:00

Pa i nije lose ali eto otvorila se sansa jer smo dobili slabasni politicki klub pa cemo eto proci dalje, onako reda radi. Ali dobro o politicarima u februaru ta me utakmica ne interusuje nista vise od polufinala liga kupa sa Ipswichem to su klubovi slicnog ranga i o njima razmisljamo kad dodje vrijeme za to.

Stoke`em up!
Dio Arsenala

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2010, 19:04

...Barca barem osvaja nesto...a Arsenal nista...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 dec 2010, 19:07

Arsenal ovo ladno uzima 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 dec 2010, 19:17

To je buducnost i to cemo da vidimo ali imamo tu neku proslost i dominaciju nad slabasnim Realaom od raznoraznih ekipa ka npr. Alcorcona.
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 dec 2010, 19:19

-Paja je napisao/la:To je buducnost i to cemo da vidimo ali imamo tu neku proslost i dominaciju nad slabasnim Realaom od raznoraznih ekipa ka npr. Alcorcona.
Alcorcon je za vas babo..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 dec 2010, 19:20

Pajo lave, evo mozel' jedna oklada. Gledaj, ako Arsenal prodje dalje, ja cu 100 000 puta napisat "Barca je najbolji klub na svijetu" ili "Arsenal je 100 000x bolji klub od Reala" a ti ako Barca prodje dalje napises samo jednom "Primera je najbolja liga na svijetu". I pri tom jedan drugom biramo avatare? 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 dec 2010, 19:35

Portillo je napisao/la:Pajo lave, evo mozel' jedna oklada. Gledaj, ako Arsenal prodje dalje, ja cu 100 000 puta napisat "Barca je najbolji klub na svijetu" ili "Arsenal je 100 000x bolji klub od Reala" a ti ako Barca prodje dalje napises samo jednom "Primera je najbolja liga na svijetu". I pri tom jedan drugom biramo avatare? 8-)
E ta ti je dobra portillo,prepremi mu neki specijalan avatar :)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 17 dec 2010, 19:38

sta reci za arsenal, to je klub sa najgorim navijacima, ne samo u Londonu, nego bgm i u citavoj Engleskoj, pravi masonski klub(pogledajte samo proslogodisnju utakmicu Arsenal - Barca, oni malo upuceniji znace o cemu govorim) kojima mogu samo poruciti ISLAM CE ZAVLADTI SVIJETOM !!!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 dec 2010, 19:42

ma pustite paju vidjecemo sta ce biti a ja mislim da ce arsenal proci gore od reala jer real ima bolju odbranu(pepe carvalho ramos marcelo)dok je u arsenala rupa do rupe :) :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 19:45

anfield je napisao/la:ma pustite paju vidjecemo sta ce biti a ja mislim da ce arsenal proci gore od reala jer real ima bolju odbranu(pepe carvalho ramos marcelo)dok je u arsenala rupa do rupe :) :)
Nece proci gore od reala, nasi su bili motivisani da realu uvale peticu, arsenala cemo pobijediti znatno kulturnije, mada opet ko zna, mozda im uvalimo i vise od pet komada, ne bi bilo nikakvo cudo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 dec 2010, 19:47

Romariooo je napisao/la:
anfield je napisao/la:ma pustite paju vidjecemo sta ce biti a ja mislim da ce arsenal proci gore od reala jer real ima bolju odbranu(pepe carvalho ramos marcelo)dok je u arsenala rupa do rupe :) :)
Nece proci gore od reala, nasi su bili motivisani da realu uvale peticu, arsenala cemo pobijediti znatno kulturnije, mada opet ko zna, mozda im uvalimo i vise od pet komada, ne bi bilo nikakvo cudo
ma dobro al nek pokazu da igraju ljepsi fudbal od arsenala i ja ti kazem da ce proci gore od reala :) :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 dec 2010, 19:48

Nemoj tako @paja pa dobro znas kako je onomad Ovrebo ostetio Barcelonu protiiv Celzonje.Bio je dominantan :mrgreen: I Drogbonja sav poblijedio ko' krpa taj mec.
Nego osim dominacije ima li kakvih titula u bliskoj proslosti.Ebo dominiaciju,treba gledati od cega se zivi,moj ti Pajo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.