...hahaahaa...slabasni???ako ja barca slabasna sta je onda Arsenal....-Paja je napisao/la:@Admir
Slazem se sa tim postom ali moram priznati ja ga nisam napisao.
Inferiorni katalonski poluklub ce biti izdominiran, uefa nas je unaprijed oslabila crvenim kartonom za Sagnu ali uz srecu sa povredama bez problema cemo se poigrati sa slabasnim politickim klubicem. Vidim ovu fanovi su se raskokodakali u cetvrtfinalu nece biti nijedan spanski klub!
Izdominirace ih Vodja za one sto ga vole!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- -Paja
- Kontakt:
Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
Dio Arsenala
Ti ces nestati par dana nakon poraza od Barce, kao sto si nesstao i nakon poraza od Manchestera-Paja je napisao/la:Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
- -Paja
- Kontakt:
Nisam ja kriv sto me bez razloga banuju, nego Brljo jesi zadigao suknjicu jer Lavovi dolaze.Brnjoo je napisao/la:Ti ces nestati par dana nakon poraza od Barce, kao sto si nesstao i nakon poraza od Manchestera-Paja je napisao/la:Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
Dio Arsenala
Sto Hercules il Espanyol ne igraju lp
jedino oni izgleda imaju herca da igraju sa barcom
jedino oni izgleda imaju herca da igraju sa barcom
Kad će ta LP u vitrine ?-Paja je napisao/la:Nisam ja kriv sto me bez razloga banuju, nego Brljo jesi zadigao suknjicu jer Lavovi dolaze.Brnjoo je napisao/la:Ti ces nestati par dana nakon poraza od Barce, kao sto si nesstao i nakon poraza od Manchestera-Paja je napisao/la:Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Au braco vi bas niste imali srece danas
Ali svi igraci na okupu,motivacije nece faliti,malo srece,malo znanja i moze se traziti prolaz sigurno 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ma nije ovo toliko lose za Arsenal, koga god da su dobili, ja mislim da ne mogu jos uvijek osvojiti ligu prvaka, stoga bolje im je da odmah ispadnu i da se sto bolje skoncetrisu na utakmice u domacoj ligi. Prvo to da osvoje nakod dugo vremena, pa da onda traze evropski uspjeh. Tako se to radi, tako je red.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Pa i nije lose ali eto otvorila se sansa jer smo dobili slabasni politicki klub pa cemo eto proci dalje, onako reda radi. Ali dobro o politicarima u februaru ta me utakmica ne interusuje nista vise od polufinala liga kupa sa Ipswichem to su klubovi slicnog ranga i o njima razmisljamo kad dodje vrijeme za to.
Stoke`em up!
Stoke`em up!
Dio Arsenala
...Barca barem osvaja nesto...a Arsenal nista...-Paja je napisao/la:Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
Arsenal ovo ladno uzima 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- -Paja
- Kontakt:
To je buducnost i to cemo da vidimo ali imamo tu neku proslost i dominaciju nad slabasnim Realaom od raznoraznih ekipa ka npr. Alcorcona.
Dio Arsenala
Alcorcon je za vas babo..-Paja je napisao/la:To je buducnost i to cemo da vidimo ali imamo tu neku proslost i dominaciju nad slabasnim Realaom od raznoraznih ekipa ka npr. Alcorcona.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Pajo lave, evo mozel' jedna oklada. Gledaj, ako Arsenal prodje dalje, ja cu 100 000 puta napisat "Barca je najbolji klub na svijetu" ili "Arsenal je 100 000x bolji klub od Reala" a ti ako Barca prodje dalje napises samo jednom "Primera je najbolja liga na svijetu". I pri tom jedan drugom biramo avatare? 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
E ta ti je dobra portillo,prepremi mu neki specijalan avatarPortillo je napisao/la:Pajo lave, evo mozel' jedna oklada. Gledaj, ako Arsenal prodje dalje, ja cu 100 000 puta napisat "Barca je najbolji klub na svijetu" ili "Arsenal je 100 000x bolji klub od Reala" a ti ako Barca prodje dalje napises samo jednom "Primera je najbolja liga na svijetu". I pri tom jedan drugom biramo avatare?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
sta reci za arsenal, to je klub sa najgorim navijacima, ne samo u Londonu, nego bgm i u citavoj Engleskoj, pravi masonski klub(pogledajte samo proslogodisnju utakmicu Arsenal - Barca, oni malo upuceniji znace o cemu govorim) kojima mogu samo poruciti ISLAM CE ZAVLADTI SVIJETOM !!!
ma pustite paju vidjecemo sta ce biti a ja mislim da ce arsenal proci gore od reala jer real ima bolju odbranu(pepe carvalho ramos marcelo)dok je u arsenala rupa do rupe

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Nece proci gore od reala, nasi su bili motivisani da realu uvale peticu, arsenala cemo pobijediti znatno kulturnije, mada opet ko zna, mozda im uvalimo i vise od pet komada, ne bi bilo nikakvo cudoanfield je napisao/la:ma pustite paju vidjecemo sta ce biti a ja mislim da ce arsenal proci gore od reala jer real ima bolju odbranu(pepe carvalho ramos marcelo)dok je u arsenala rupa do rupe![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ma dobro al nek pokazu da igraju ljepsi fudbal od arsenala i ja ti kazem da ce proci gore od realaRomariooo je napisao/la:Nece proci gore od reala, nasi su bili motivisani da realu uvale peticu, arsenala cemo pobijediti znatno kulturnije, mada opet ko zna, mozda im uvalimo i vise od pet komada, ne bi bilo nikakvo cudoanfield je napisao/la:ma pustite paju vidjecemo sta ce biti a ja mislim da ce arsenal proci gore od reala jer real ima bolju odbranu(pepe carvalho ramos marcelo)dok je u arsenala rupa do rupe![]()
LIVERPOOL YNWA
Nemoj tako @paja pa dobro znas kako je onomad Ovrebo ostetio Barcelonu protiiv Celzonje.Bio je dominantan-Paja je napisao/la:Arsenal je dominantan, i on je dominacija a Barcelona je slabasni precijenjeni klub koji bi bez pomoci sudija mogao samo slabasnu Spansku ligu osvojiti.
Nego osim dominacije ima li kakvih titula u bliskoj proslosti.Ebo dominiaciju,treba gledati od cega se zivi,moj ti Pajo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.