Ja jos uvijek mislim da nam je Vrancic rjesenje za tu desetku a da me ubijes neznam zasto. Imam neki osjecaj.Beduin je napisao/la:Tako mlad momak i toliko lutao u fudbalu, preko noci pokaza svima kako se igra za sveti dres i kakva je karika u timu, za ne povjerovati. Ovaj momak ako ne bude medju najboljim DM igracima Evrope, ne znam ko ce biti, samo ako ga zivci posluze, jer ima znanja i pozrtvovanosti.
Jos u nasoj U21 je pokazivao koliko zna, one duboke lopte za napadace, njegova trka i borbenost, smirenost s loptom, tehnicka igra, momak zna.
On je ono sto je Naingolan u Romi, tako da uz Pjanica i Besica samo trebamo tu desetku i nema nam kraja.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Muhamed Bešić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kolasinac je jos nedokazan igrac, ovo sto je do sada igrao je za k...c goli, ali je mlad i trebalo bi da rjesi pitanje lijevog beka na duzi period. Ali govoriti vec sada da o njemu ovisimo je ludilo.soccerfan je napisao/la:Tako je! Ova repka trenutno ima 4 igraca od kojih ovisi i ako jedan od njih ima los dan mi smo naheb.... A to su Dzeko, Kolasinac, Besic i Pjanic. Samo sto Pjanic nikako da se pronade u repki al ja vjerujem u njega. Besic i Pjanic kad igraju zajedno mnogo dobro djeluju na sredini. Bilo ko drugi kad je tu, iskace!Virtu4l je napisao/la:Već godinu dana to govorim, najvažniji igrač ove reprezentacije. U određenim segmentima je bitniji i od Džeke, sve je drugačije kada on igra.zmaj348 je napisao/la:po meni uz Dzeku naš najbitniji igrač...
- Beduin
- Kontakt:
Vrancic ima dobar sut, ali mi nije dovoljno ofanzivan, nesto se i ne sjecam kakav je sa asistencijama kad covjek ne igra odvajkada.soccerfan je napisao/la:Ja jos uvijek mislim da nam je Vrancic rjesenje za tu desetku a da me ubijes neznam zasto. Imam neki osjecaj.Beduin je napisao/la:Tako mlad momak i toliko lutao u fudbalu, preko noci pokaza svima kako se igra za sveti dres i kakva je karika u timu, za ne povjerovati. Ovaj momak ako ne bude medju najboljim DM igracima Evrope, ne znam ko ce biti, samo ako ga zivci posluze, jer ima znanja i pozrtvovanosti.
Jos u nasoj U21 je pokazivao koliko zna, one duboke lopte za napadace, njegova trka i borbenost, smirenost s loptom, tehnicka igra, momak zna.
On je ono sto je Naingolan u Romi, tako da uz Pjanica i Besica samo trebamo tu desetku i nema nam kraja.
Tino mi je najblizi toj poziciji po formi i prirodnosti pozicije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja licno mislim da ce Milosevic biti ta prava desetka za nas za iduci 10'ak godina.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Jel i hanuma iz Srebrenika, tačnije Falešića?soccerfan je napisao/la:Besiceva hanuma Dzesika i kcerkica Lejla. Ziva i zdrava da bude!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I ja tako mislim. Da ima potreban kvalitet. Samo treba prvo da se izbori u svom klubu za neku solidnu minutazu. Inace nema nista od toga. Mada svejedno ako cemo realno kakav god bio. Zasluzio je makar 45 minuta da pokaze svoj kvalitet a ne samo 5 minuta i to protiv Andore. Kada su neki dobijali utakmice i utakmice da se pokazu vala zasluzio je i on bar tih 45 min. Koje ce sada tesko dobiti jer se pojacava konkurencija a on trenutno nije standardan. Prije je makar imao izgovor da je bio standardan proslu sezonu. Sada se taj izgovor polako gubi.soccerfan je napisao/la:Ja jos uvijek mislim da nam je Vrancic rjesenje za tu desetku a da me ubijes neznam zasto. Imam neki osjecaj.
Neznam nisam joj na babinama bio. Al Dzesika zvuci ko neko ko se rodio u FasesicimaAjzea je napisao/la:Jel i hanuma iz Srebrenika, tačnije Falešića?soccerfan je napisao/la:Besiceva hanuma Dzesika i kcerkica Lejla. Ziva i zdrava da bude!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Shvatio sam da je sve moguce od kad sam u Cazinu upoznao Dejvida 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la: Neznam nisam joj na babinama bio. Al Dzesika zvuci ko neko ko se rodio u Fasesicima![]()
![]()
Nije jessica iz Felesica nego je Jess iz Gluhe Bukovice a mati joj je iz Mehuricha.SlevinKelevra je napisao/la:soccerfan je napisao/la: Neznam nisam joj na babinama bio. Al Dzesika zvuci ko neko ko se rodio u Fasesicima![]()
![]()
![]()
![]()
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
A daj zezas me? Doduse imam i ja komsije ovdje (u Americi zivim), nasi ljudi i dobili unuka prije tri godine i malom ime KEvin. Mozes zamisliti kako zvuci kad nana kaze "Kevine sine hodi neni". Meni je apsolutno svaki put smijesno.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Shvatio sam da je sve moguce od kad sam u Cazinu upoznao Dejvida
Ili onu bajramsku: Majka Kevina budila, u sabah probudila.soccerfan je napisao/la:A daj zezas me? Doduse imam i ja komsije ovdje (u Americi zivim), nasi ljudi i dobili unuka prije tri godine i malom ime KEvin. Mozes zamisliti kako zvuci kad nana kaze "Kevine sine hodi neni". Meni je apsolutno svaki put smijesno.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Shvatio sam da je sve moguce od kad sam u Cazinu upoznao Dejvida![]()
Apropo Besica, on je dobar fudbaler, samo sto ima ne pticu nego jato svraka u glavi.
Nadam se da ga je Mesa dobro upozorio za onu zvaku, preko toga nema lako da se prelazi, to je takoreci tamnozuti karton,
pred iskljucenje i tako treba da mu se to komunicira, da ne bi radio sta hoce i da se tu zna da je trener glavni a ne on ili bilo ko drugi.
Nadam se da je dovoljno inteligentan da to utuvi sebi u glavu i da radi na toj mentalnoj strani, jer sto se tice fizike i tehnike tu je vrh.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ne. Pomagao sam u skoli da se neka papirologija "prvacica" sredi i gledam ime i prezime i ne mogu da vjerujem.soccerfan je napisao/la:A daj zezas me? Doduse imam i ja komsije ovdje (u Americi zivim), nasi ljudi i dobili unuka prije tri godine i malom ime KEvin. Mozes zamisliti kako zvuci kad nana kaze "Kevine sine hodi neni". Meni je apsolutno svaki put smijesno.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Shvatio sam da je sve moguce od kad sam u Cazinu upoznao Dejvida![]()
Prezime neko nase uobicajeno a ime Dejvid (bas kao sto sam napisao).
Evo neka ludja imena koja sam kod nase muslimanske djece naletio: Erik, Šanaja, Esmeralda, Rajdalajda i naravno Dejvid
Odesmo mi u offtopic zbog Jessice.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Haman je on tamo neko sra.nje pravio dok ga nema ni u kakvim kombinacijama. Bice da Martinez nesto suti.
Coronados de gloria vivamos,
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Mume se polagano "vrača" u prvi tim Evertona, pitanje je samo kad će i zaigrati , a tekma protiv Bournemoutha idealna prilika za to...sve više je i vijesti i pokazatelja tome.
Odigrao je 60 minut u porazu EFC U-21 protiv Porta U-21 (a tu su bili i prvotimci /povratnici sa bolovanja Bainsey, Hibbert i Robles) i bio je najbolji na terenu, igrao je i u trening utakmici "iza zatvorenih vrata", a i na oficijalnoj stranici EFC je bio njegov intervju gdje kaže:
-... Mo accepts that he will have to be patient in his quest to return to the Everton first team.
Besic is eyeing his return at Club level.
“This is the first time in my life that I have been injured for this long,” he said. “It has been disappointing but you can learn from it.
“It is frustrating because I want to play. For a few days after the injury I was very disappointed but after that I just focused on working in the gym to get stronger.
“I got 45 minutes for Bosnia in the international break and I am fit but I expect nothing. It is frustrating to be on the sidelines of course, but that is football. We have a lot of other players. I have been out for three months so I have to be patient.
“I will wait for my chance and when the gaffer says he needs me, I’ll be ready.”
There are now 19 games between now and the next international break and while Besic is keen to play in as many of those as possible, the success of the team comes first.”
http://www.evertonfc.com/fixtures/2010- ... -u21/match
http://www.evertonfc.com/news/2015/11/2 ... buoys-unsy
http://www.evertonfc.com/news/2015/11/2 ... is-evening (ima link za SoundCloud sa njegovim večerašnjim intervjuom
oprostite ali nije mi se dalo previše "prčkati" več ko ima vremena ,neka pročita tekstove ili presluša interviju sa našim Mumetom...i sretan Nam Dan Nezavisnosti
Odigrao je 60 minut u porazu EFC U-21 protiv Porta U-21 (a tu su bili i prvotimci /povratnici sa bolovanja Bainsey, Hibbert i Robles) i bio je najbolji na terenu, igrao je i u trening utakmici "iza zatvorenih vrata", a i na oficijalnoj stranici EFC je bio njegov intervju gdje kaže:
-... Mo accepts that he will have to be patient in his quest to return to the Everton first team.
Besic is eyeing his return at Club level.
“This is the first time in my life that I have been injured for this long,” he said. “It has been disappointing but you can learn from it.
“It is frustrating because I want to play. For a few days after the injury I was very disappointed but after that I just focused on working in the gym to get stronger.
“I got 45 minutes for Bosnia in the international break and I am fit but I expect nothing. It is frustrating to be on the sidelines of course, but that is football. We have a lot of other players. I have been out for three months so I have to be patient.
“I will wait for my chance and when the gaffer says he needs me, I’ll be ready.”
There are now 19 games between now and the next international break and while Besic is keen to play in as many of those as possible, the success of the team comes first.”
http://www.evertonfc.com/fixtures/2010- ... -u21/match
http://www.evertonfc.com/news/2015/11/2 ... buoys-unsy
http://www.evertonfc.com/news/2015/11/2 ... is-evening (ima link za SoundCloud sa njegovim večerašnjim intervjuom
oprostite ali nije mi se dalo previše "prčkati" več ko ima vremena ,neka pročita tekstove ili presluša interviju sa našim Mumetom...i sretan Nam Dan Nezavisnosti
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
********COYB**********Everton FC********
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bešića ni na klupi danas. Kad će više zaigrat a piše da je fit.
Muhamed Besic and Tom Cleverley are both also fit and available for selection.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa spreman je, igrao je i za U21 tim Evertona. Martinez je rekao da mora biti strpljiv i sad opet prolazi kroz period dokazivanja da bude među 18 igrača koji konkurišu za utakmicu.Unofficialpage je napisao/la:Bešića ni na klupi danas. Kad će više zaigrat a piše da je fit.
Velika konkurencija **** ga. 20+ kvalitetnih igraca. Na njegovoj poziciji cetvorica. Desava se to da u slucaju povrede izgubis svoje mjesto a neki drugi igrac iskoristi. U svakom slucaju treba biti strpljiv. Doduse Gibson nebi trebao da bude ispred njega na klupi kao taj treci zadnji vezni. Ako se gleda samo igracki kvalitet a Barry ima vec 34 godina nece ni on moci dugo da drzi ovakvu formu. McCarthy je 100% siguran starter i on je bez prave konkurencije. Sve ostalo je ocekivano. Samo da ne napravi nekakvu glupost sto ne igra trenutno. Dobit ce on svoju sansu sigurno.
Trenutno korisnika/ca: DeeWa, greenwood, Shategabri i 43 gosta.