Zar nismo dobili?LBJ MVP je napisao/la:Grizzliesi idemos ad na visinske pripreme iako je sezona još u tokuOčigledno je da nešto ne štima

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Zar nismo dobili?LBJ MVP je napisao/la:Grizzliesi idemos ad na visinske pripreme iako je sezona još u tokuOčigledno je da nešto ne štima
Nisam vidio NicuCollegeGunner je napisao/la:Zar nismo dobili?LBJ MVP je napisao/la:Grizzliesi idemos ad na visinske pripreme iako je sezona još u tokuOčigledno je da nešto ne štima
Odlicno odlicnoSenaid L.F.C je napisao/la:ti ces nam abd donijeti pobjeduamEl_rooB je napisao/la:Bravo majstore nasSenaid L.F.C je napisao/la:0:1 idemo po pobjedu i prvo mjesto
idemo na prvo mjesto pa onda u zweitu,nismo mi ko vi malo igramo dobro pa lose u nas je to konstantno a i morali smo se na nekome osvetiti nakon ispadanja u kupuEdin TM87 je napisao/la:Dje cete ba, pogodit cemo mi ovaj Milan, nismo mi bezveze ekipa, al' zabit 3 gola i ne pobjeditSenaid L.F.C je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:2:2 (Rizo i ja isti par, Betis)
3:2, ne moze nas napad zabit golova kolko odbrana moze primit, nevjerovatno kolko nemam srece, pa samo ovde je domacin dao 3 gola, na nekim mecevima i 0, haj sad ti spasavaj bod.![]()
![]()
![]()
idemo stolac
![]()
Hajde Milan bunker stavi, i da zabijem svoj drugi gol, za bod...
A jbga, ne možemo pokriti sve baze, posebno ako se uzme u obzir da Steviea nema...Claus je napisao/la:Jbg, ipak je jedan igrač i pogodio ishod ovog meča, a mi smo mogli barem 1:1 staviti, ili nešto gdje i domaćin poentira (makar) jednom.Nadam se da me razumiješ. Ali hajde, nećemo tražiti dlaku u jajetu (pobjeda je pobjeda). Bit će bolje sljedeći put u ligi, a poseban akcenat ide i na kup.
Situacija je pravo kritična. Ne treba gubit nadu, rano je još, ali se definitivno moramo probudit. Jedina pozitivna stvar iz ovog kola je da si ti konačno probio led ove sezone. Valjda nam sad krene nabolje.forza je napisao/la:Izgubismo od glavnog konkurenta za opstanak ... ne gine nema 2 liga ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.