SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

CollegeGunner
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la CollegeGunner » 25 feb 2012, 23:14

LBJ MVP je napisao/la:Grizzliesi idemos ad na visinske pripreme iako je sezona još u toku :? Očigledno je da nešto ne štima :twisted:
Zar nismo dobili? :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 feb 2012, 23:18

CollegeGunner je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Grizzliesi idemos ad na visinske pripreme iako je sezona još u toku :? Očigledno je da nešto ne štima :twisted:
Zar nismo dobili? :roll:
Nisam vidio Nicu :lol: Aj dobro je odlažemo visinske do sljedećih problema :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 25 feb 2012, 23:40

Senaid L.F.C je napisao/la:
amEl_rooB je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:0:1 idemo po pobjedu i prvo mjesto
Bravo majstore nas :D
ti ces nam abd donijeti pobjedu
Odlicno odlicno ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 feb 2012, 23:47

Čestitke momci na velikoj pobjedi napokon smo uvezali nekoliko pobjeda, nadam se da će ove godine situacija biti obrnuta, jer prošle godine smo na početku bili dobri, ali pred skroz pali.

@legenda

Mi postavljamo prognoze svako za sebe nismo kao neki :P, čak smo ove sezone više puta imali x2 pogodak na isti par, za to treba biti majstor :D, to je taj osjećaj za gol. Znam da rane bole od poraza iz prošlog kola, ali polako, nemoj da postanemo neprijateljski klubovi, a bilo smo fino dočekani u Goraždu :mrgreen: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 25 feb 2012, 23:54

Šteta zbog poraza jointa,stvarno steta :( ...mogli smo nastaviti dobru seriju i u ovom kolu al et :roll: ...ipak taktika koja je dogovorena prije meca da miky bude usamljen u vrhu napada nije nam donijela bod/ove...previse smo loptu drzali oko centra i bezidejno :mrgreen: i one najmanje prilike kapiten je iskoristio al falio je jos jedan napadac pa da dotucemo protivika :mrgreen: .

Sta je tu je,Pijetlovima cestitke na pobjedi a mi nastavljamo pohod na titulu 8-) .

Jedan je Joint_fc :mrgreen: :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 26 feb 2012, 00:25

Us*a ja i šefa i stanicu.. zaboravim odigrat kup do utorka i ispadnemo, ii sad opet zaboravim ligašku utakmicu, i izgubimo :? :? jojj 'bem ti zaborav :roll:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 26 feb 2012, 00:28

Teška ali zlata vrijedna pobjeda Mislioca na domaćem terenu od 1:0 uprkos činjenici da smo igrali s igračem manje, da smo imali i debitanta u ovoj utakmici. Sve čestitke @harebianconero, čini se da ćemo činiti dobar tandem do kraja sezone.
@juventus 0244 sutra ću ti javiti ime novog igrača, svi zainteresovani neka pošalju PP.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 feb 2012, 07:34

Edin TM87 je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:2:2 (Rizo i ja isti par, Betis :D )

3:2, ne moze nas napad zabit golova kolko odbrana moze primit, nevjerovatno kolko nemam srece, pa samo ovde je domacin dao 3 gola, na nekim mecevima i 0, haj sad ti spasavaj bod.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: idemo stolac
Dje cete ba, pogodit cemo mi ovaj Milan, nismo mi bezveze ekipa, al' zabit 3 gola i ne pobjedit :shock:

Hajde Milan bunker stavi, i da zabijem svoj drugi gol, za bod...
idemo na prvo mjesto pa onda u zweitu,nismo mi ko vi malo igramo dobro pa lose u nas je to konstantno a i morali smo se na nekome osvetiti nakon ispadanja u kupu :mrgreen: :mrgreen: btw.mi smo prvi na ljestvici a vi :lol: :lol: :lol:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 feb 2012, 10:13

Pivopije na prvoj poziciji,dobili smo lidere Cekicare
Rođen s tobom da budem

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 feb 2012, 10:40

Gol koji nije priznat ekipi Blue Traina za potpuni preokret na 3:2

slika
Čelik Zenica 1945

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 feb 2012, 12:32

Preuzimam odgovornost za ovaj poraz BackSpacea na sebe, jednostavno cijela ekipa je bilo na nivou osim mene i potpuno sam zakazao i bio izvan danasnje utakmice. Izvinjavam se svojim saigračima i najavljujem da mi se ovakvo što više nikada neće dogoditi.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 feb 2012, 14:53

Ostvarena je još jedna pobjeda, Ave Spartanci :!: Imam osjećaj da bolje igramo kada smo hendikepirani neigranjem jednog člana ekipe, tada uvijek pobjeđujemo. :D Ponovo sam postigao gol, održavam ovu formu, ali je najvažnije da ekipa ostvaruje zadovoljavajuće rezultate. A, ljutim se malo na sebe i @the scousera zbog tipova na Caen, zaista smo (više-manje :mrgreen: ) fulali rezultat. Ne mogu da vjerujem da smo ostavili domaćina bez i jednog gola. :P

Next is BackSpace United, tim iz vrha tabele. Protiv Mafijaša moramo zaista mudro tipovati, ne smijemo dozvoliti da nas, tobože, deklasiraju. :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 feb 2012, 15:44

Ma ne možeš ovim Francuzima nikako u kraj stati, rahljavi im rezlutati stalno. Dobije Caen Lyona, a Nica Caena...šta čovjek da prognozira. Inače Stevie-G ako se ne pojavi u sljedećoj utakmici, završio je.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 feb 2012, 15:52

Jbg, ipak je jedan igrač i pogodio ishod ovog meča, a mi smo mogli barem 1:1 staviti, ili nešto gdje i domaćin poentira (makar) jednom. ;) Nadam se da me razumiješ. Ali hajde, nećemo tražiti dlaku u jajetu (pobjeda je pobjeda). Bit će bolje sljedeći put u ligi, a poseban akcenat ide i na kup.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 feb 2012, 15:55

Claus je napisao/la:Jbg, ipak je jedan igrač i pogodio ishod ovog meča, a mi smo mogli barem 1:1 staviti, ili nešto gdje i domaćin poentira (makar) jednom. ;) Nadam se da me razumiješ. Ali hajde, nećemo tražiti dlaku u jajetu (pobjeda je pobjeda). Bit će bolje sljedeći put u ligi, a poseban akcenat ide i na kup.
A jbga, ne možemo pokriti sve baze, posebno ako se uzme u obzir da Steviea nema...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 26 feb 2012, 18:55

Izgubismo od glavnog konkurenta za opstanak ... ne gine nema 2 liga ... :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 feb 2012, 19:02

forza je napisao/la:Izgubismo od glavnog konkurenta za opstanak ... ne gine nema 2 liga ... :D
Situacija je pravo kritična. Ne treba gubit nadu, rano je još, ali se definitivno moramo probudit. Jedina pozitivna stvar iz ovog kola je da si ti konačno probio led ove sezone. Valjda nam sad krene nabolje. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2012, 13:34

Green Dragonsi nakon sjajnog starta upali u krizu i vezali dva poraza :x
Sazvana je vanredna skupština kluba ,trener je dobio otkaz :lol:
Igračima je odbijeno od plate i rečeno im je da u naredna dva kola kad u goste dolaze ,dvije najlošije ekipe lige moraju uzeti puni plijen inače bi moglo doći do težih posljedica jer je uprava postavila visoke ciljeve :lol: :lol:

Znači momci dolaze nam Kljusinari pa Spam ako ne uzmemo 6 bodova ništa smo ,u drugom dijelu imamo bolji raspored,svi konkurenti nam dolaze u goste,odma u 11-tom kolu slijedi derbi sa Fanatikosima ,pa nam dolaze Čekićari,pa Pivopije ,pa i Mislish Unted, idemo Gromovima ,Bilderu i Ljutima :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 27 feb 2012, 14:12

slika

slika

slika

Postavljenje su tabele i uredjena lista strijelaca, ako primjetite gresku prijavite ovdje:)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 feb 2012, 17:34

6 od vrha i 6 do dna :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.