Mi blizi pobjedi , ruka bila koliko se meni ucinilo .
Avdukic odlican ...
Kakvo je bilo stanje na terenu kaze dobro i sam trener Borca
Nama bod dosta a Zeljo neka se sam cupa za titulu (ionako smo im je servirali i prosle godine).
Slažem se.Tvrda je utakmica bila sa jakim odbranama.Falio nam je danas kapiten, mislim da bi dobili da je igrao.Imali smo više od igre i nekoliko strašnih šansi ali nije htjela u gol.Nažalost Rovčanin mi se čini kao promašaj a pogotovo Gadžo.Mi među našom omladinom imamo puno boljih igrača.Uglavnom borbenost na visokom nivou, ja zadovoljan.kimbo je napisao/la:Ruku na srce , imam osjecaj da su danas igrale trenutno dvije najace ekipe ove lige ma kakvao ona bila.
Mi blizi pobjedi , ruka bila koliko se meni ucinilo .
Avdukic odlican ...
Kakvo je bilo stanje na terenu kaze dobro i sam trener Borca. A jesu se puhali te satracemo vas te ovo te ono.
Nama bod dosta a Zeljo neka se sam cupa za titulu (ionako smo im je servirali i prosle godine).
Prvi(i zadnji) put sam otisao na tribinu iza gola ali onog drugog na nagovor prijatelja, i taman smo bili do lesinara i na poluvremenu smo ih izbrojali. Tacno 51 Lesinar!NeToBoLa je napisao/la:Borac nije imao nijedne dobre prilike dok su Rođeni početkom drugog poluvremena bili dobro navalili ali to je kratko trajalo i do kraja utakmice Borac lagano sačuvao svoj gol. Sudija je malo natezao Borcu, ali eto, nije bilo nekih kardinalnih grešaka pa da se kaže da smo nešto puno oštećeni. Čestitam gostima na bodu a mi se okrećemo sljedećoj utakmici u kojoj možemo do bodova, po mom mišljenju.
I eto, Lešinara bilo oko stotinjak. Možda i malo više i nisu bili nimalo loši.
drH je napisao/la:RUKA JE BILA! Rovcanin nema pojma i onaj Gadzo isto, gori je ko ga dovede! Demic20 lopti svaka pogresna, nemoze tako moj Demicu, kad igra od tebe zavisi!
Bolan ne udaram, ali mora Demic bolje igrati jer to moze! Ako on neda pravu loptu, niko drugi nece i nemoze!ANTIFA ! je napisao/la:drH je napisao/la:RUKA JE BILA! Rovcanin nema pojma i onaj Gadzo isto, gori je ko ga dovede! Demic20 lopti svaka pogresna, nemoze tako moj Demicu, kad igra od tebe zavisi!
kako tako prema igracima udaraš , pa nije lako protiv Borca a dobro su odigrali smiri se bod je dobar al mogla je i pobjeda ! FORZA VELEZ mrkva je najbolje odigro
drH je napisao/la:Bolan ne udaram, ali mora Demic bolje igrati jer to moze! Ako on neda pravu loptu, niko drugi nece i nemoze!ANTIFA ! je napisao/la:drH je napisao/la:RUKA JE BILA! Rovcanin nema pojma i onaj Gadzo isto, gori je ko ga dovede! Demic20 lopti svaka pogresna, nemoze tako moj Demicu, kad igra od tebe zavisi!
kako tako prema igracima udaraš , pa nije lako protiv Borca a dobro su odigrali smiri se bod je dobar al mogla je i pobjeda ! FORZA VELEZ mrkva je najbolje odigro
Capt_Billy je napisao/la:Pa zasto je tako slaba posjeta bila?? Samo 3.000!!
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Pa zasto je tako slaba posjeta bila?? Samo 3.000!!
Zato sto je dogovorena utakmica.
A bas mi nesto krivo, koliko se najavljivalo, ja sam mislio da ce biti sve puno. Jbg, nece nesto i ovi moji 4.000 a prosle god prosjek 8.000. Sada si prvak i bio finalista kupa i 4.000!!! Glupost!! Sta ces, tako je to kod nas kada im je sve omoguceno, sve lige da se gledaju, pa se ljudi vise i ne zele u svoj nogomet da ulazu. Vama rodeni zelim sve najbolje i da se osigura taj ostanak vise!!!drH je napisao/la:F.G.R. HARMANI je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Pa zasto je tako slaba posjeta bila?? Samo 3.000!!
Zato sto je dogovorena utakmica.
Haj ti lagano sa svojim tigricima probaj kupiti koju utakmicu u federalnoj da vam nebi gosk usao! Nebi vam bilo prvi put.
Sto se posjete tice, to je sasvim solidno, kad ti je klub u doljnjem dijelu tabele, posebno u Mostaru!
Vjerovatno si bio na utakmici.I sam znaš da uvijek ima 10% ljudi koji dođu na utakmice radi sranja i da se izlaju, valjda kući nesmiju pa onda na tekmama nešto galame.Takvi mi tipovi idu na **** pravo.Ja sam bio isto na onoj velikoj tribini i vidio sve, ali tako je na svim stadionima gdje sam bio, samo što je ovde slučaj da je ograda uz samu aut liniju.Radi takvih kretena i idiota nevodim svog malog na utakmice.jubitubi je napisao/la:Svaka cast Red Army-ju,al ostatak stadiona?Tuga...Boka izvodi aut,a neki majmuni se penju na ogradu skoro da ce je preskociti i pljuju ga,gadjaju svim i svacim,psuju,kao izivljavaju se,kao oni su ti neki ludi.Stvarno sramota.
Pa u pravu si,kod svakog ima 10% tako,tih psihopata,ali znas kako to ruzno izgleda jbt,nema druge rijeci nego divljacine.Kao s lanca pusteni.Znas kad sam samo gledao da neko ne uleti i udari nekog naseg igraca.Ne znam samo kako policija i redarska sluzba ono tolerise,jer upravo zbog toga sto nema atletske staze,moze se desiti da ometaju tok utakmice,da povrijede igraca.Oko stadiona ima mnostvo kamenja,mogao je neko ladno uzeti,i pogoditi igraca direkt u glavu.Sreca pa tolike psihopate nisu...mujoisuljo je napisao/la: Vjerovatno si bio na utakmici.I sam znaš da uvijek ima 10% ljudi koji dođu na utakmice radi sranja i da se izlaju, valjda kući nesmiju pa onda na tekmama nešto galame.Takvi mi tipovi idu na **** pravo.Ja sam bio isto na onoj velikoj tribini i vidio sve, ali tako je na svim stadionima gdje sam bio, samo što je ovde slučaj da je ograda uz samu aut liniju.Radi takvih kretena i idiota nevodim svog malog na utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.