Čini se da je Krupa bolja nego prošle sezone iako su svi mislili suprotno.LjoZee je napisao/la:Krupa-GOSK 3:0 wtf
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zvijezda evo gubi, pa Sarajevo, Zrinjski, jedino koji bod možda kod FC We dont wanna go home uzmu do desetog kolaFoSte95 je napisao/la:Može li se već sada reći da su Zvijezda 09 i Mladost DK prvi favoriti za ispadanje o.O
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jedina nada Mladosti je ovaj novi trener. Mozda se desi neki pozitivni sok. Ova Zvijezda ce nazad. GOSK toplo-hladno igra. Mada, mislim ce se oni izvuci.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma Gošk mišiće pokazuje samo kući, na strani skoro redovno gube, karakteristika manjih klubova.LjoZee je napisao/la:Krupa-GOSK 3:0 wtf
Dobro, znaju se često na Koševu razgoropaditi

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čini se da se sve vec pomalo razaznaje. Radnik i Krupa ce igrati nikad vecu ulogu u vrhu,Mladost i Zvijezda donji,Celik sredina tabele. Ostaje vidjet ovaj City hoce li gore ili dole

SAMO ŠIROKI!
I oni ce u sredinu.since1948 je napisao/la:Čini se da se sve vec pomalo razaznaje. Radnik i Krupa ce igrati nikad vecu ulogu u vrhu,Mladost i Zvijezda donji,Celik sredina tabele. Ostaje vidjet ovaj City hoce li gore ili dole
drug sredina tabele za nas je ok ,al uz hajrovic i zahirovica kao i ova 2 senegalca lako se mozemo i u vrh tabele uguratisince1948 je napisao/la:Čini se da se sve vec pomalo razaznaje. Radnik i Krupa ce igrati nikad vecu ulogu u vrhu,Mladost i Zvijezda donji,Celik sredina tabele. Ostaje vidjet ovaj City hoce li gore ili dole
pozzz
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
						sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- 
				Eisenbahner1921
- Kontakt:
Mozete kur.ac pozztareizo je napisao/la:drug sredina tabele za nas je ok ,al uz hajrovic i zahirovica kao i ova 2 senegalca lako se mozemo i u vrh tabele uguratisince1948 je napisao/la:Čini se da se sve vec pomalo razaznaje. Radnik i Krupa ce igrati nikad vecu ulogu u vrhu,Mladost i Zvijezda donji,Celik sredina tabele. Ostaje vidjet ovaj City hoce li gore ili dole
pozzz
Životni saputnik! 1921
sto si nervozan i vulgaran hebo gati ,nije te valjda strahEisenbahner1921 je napisao/la:Mozete kur.ac pozztareizo je napisao/la:drug sredina tabele za nas je ok ,al uz hajrovic i zahirovica kao i ova 2 senegalca lako se mozemo i u vrh tabele uguratisince1948 je napisao/la:Čini se da se sve vec pomalo razaznaje. Radnik i Krupa ce igrati nikad vecu ulogu u vrhu,Mladost i Zvijezda donji,Celik sredina tabele. Ostaje vidjet ovaj City hoce li gore ili dole
pozzz

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
						sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čelik će iznenaditi sve, jako dobar fudbal igraju.
Kakanjska Mladost ispada, vjerojatno i Zvijezda 09, ne vjerujem da će Azmir dopustiti ispadanje Simin Hana.

Kakanjska Mladost ispada, vjerojatno i Zvijezda 09, ne vjerujem da će Azmir dopustiti ispadanje Simin Hana.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mora Čelik sakupljati bodove na gostovanjima, ako misle u vrh tabele.
Mada ovakva situacija gdje su u sredini tabele je sasvim solidan početak.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
						- Zenicanin988
- Kontakt:
Uzeli šampiona i vicesampiona, nije malo, poradit još bolje na gostovanjima, izvršit pohod u Kakanj dobit tamo trehnit Sarajvo pred 15000 hhajaha

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
						Sanjam sretno Bilinooo!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Apsolutno se slazem, ipak i ja mislim da nemamo ekipu za vrh, tj za Evropu, mozda preko kupa probati.Raonffa je napisao/la:Mora Čelik sakupljati bodove na gostovanjima, ako misle u vrh tabele.
Ipak odlicno za nas da smo se pomakli sa mrtve tacke.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Poceli smo proslo kolo, a imamo i veliku sansu u susjednom Kaknju.Raonffa je napisao/la:Mora Čelik sakupljati bodove na gostovanjima, ako misle u vrh tabele.
Steta za onu katastrofu od Sirokog pa nam sjebase gol razliku zbog koje smo 4 na tabeli trenutno a ne drugi

Ali ne brinem, biti ce nabijeni na Bilinom Polju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
						02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I ne uzeli nas na sta smo licili majke mi. Ko grupa amatera. Zao mi samo Sehe malog sto je gol pao 50% zbog njega. Jos dijete javno prozva. Nikad se vise ono izdanje ne ponovilo amin.
5-6 mjesto je super za Celik ove sezone. Sljedece mozda i vise.

5-6 mjesto je super za Celik ove sezone. Sljedece mozda i vise.
Uz Zahirovica i Hajrovica Celik ide do LP
Pozz

Pozz
12 je ekipa u ligi, sad kad kazes sredina tabele to je 5-7 mjesta sto znaci da si u nekoj ludoj igri i za Evrope. Ne treba se opterecavati sa tim stvarima do 15 kola bar. Istina je kad si gore drugacije te svi gledaju od protivnika do sudija itd...

Moje misljenje je da cete tesko pored ove standardne cetvorke nesto napravit, eventualno u Kupu nesto..KenoRob je napisao/la:12 je ekipa u ligi, sad kad kazes sredina tabele to je 5-7 mjesta sto znaci da si u nekoj ludoj igri i za Evrope. Ne treba se opterecavati sa tim stvarima do 15 kola bar. Istina je kad si gore drugacije te svi gledaju od protivnika do sudija itd...
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
						- BatistutA19
- Kontakt:
Ma kakav ba vrh tabele ne mozemo mi ove sezone nista ,realnost je nasa po svemu neka sredina tabele 5 do 8 mijesta i kup tesko, mozes dok ne naletis il sarajlije il zrinju il siroki i to je to ..Sredina tabele uz reprogram je sezona iz snova .Treba bit realan i priznat a ne letit nakon 6 kola u visine a mislim svaki navijac Celika je tim zadovoljan sredinom uz reprogram i vracanje dugova.Dobro ovaj zeljovac rece mi moramo na strani uzimat bodove ako ti hoces medju 4 ekipe pobjedjivat na strani i Krupu i Radnik i Tuzlu a uzimat i bod i u Sarajevu i Mostaru i Sirokom i tek tada tako mozes u vrh a to je ove sezone ipak nerealno ocekivat .

- prisonbreak
- Kontakt:
Izgleda da ćemo smjeniti još jednog trenera..

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.