AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 18 mar 2021, 09:45

Omladino šta mislite može li Milan večeras proci Uniteda, dosta se igrača vraća u ekipu kako nama tako i Mančesti?! :clap:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 mar 2021, 10:06

Nesto vjerujem da ce biti 0-0 na kraju,iako su sanse za to kad mi igramo nenormalno male

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 mar 2021, 10:39

UrbyEmanuelson je napisao/la:
18 mar 2021, 10:06
Nesto vjerujem da ce biti 0-0 na kraju,iako su sanse za to kad mi igramo nenormalno male
Sumnjam da ce biti 0-0 prije 2-2 nego bez golova....stvarno bi volio da prođu Mančestu da se malo radosti unese u ekipu, jer ne ide nam dobro u posljednje vrijeme. Nadam se pobjedi 2-0 :salut:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 mar 2021, 10:42

Vecaras Krunic u stilu Kake :)
Il Club più titolato al mondo!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 mar 2021, 11:31

Pa realno fino bi bilo da se prođe Manchester onda bi ostale jos 4 utakmice do finala i to bi bilo extra. Barem da se neki trofej uzme ove sezone.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2021, 13:26

Bez Rebića , Leaa , Calabrie i Roma večeras , Ibra i Benna pozvani.
Castillejo uigravan na treningu kao lažna devetka jer ne može Ibra odigrati svih 90 minuta. :rol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 mar 2021, 13:34

Pa jbt jel bolje malog Robacka stavit već tu spodobu

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 mar 2021, 15:05

muxa je napisao/la:
18 mar 2021, 13:34
Pa jbt jel bolje malog Robacka stavit već tu spodobu
Fakat!! Ne mogu shvatit sa stavis Samua da igra u napadu a ne stavis Robacka!! Sta Roback moze lose napraviti? Moze da ne postigne go. A to ti je za Samua zagarantovano. Leao i Ibra jako cesto ne zabiju go. Pa nek i Roback ne zabije, sta ce se desir, ali vrijedi pokusati.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2021, 15:35

Mislim da Roback nije među pozvanim , Tonin jeste.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 mar 2021, 15:54

O tome ja i pričam, ne vidim razlog zašto se u ovakvoj situaciji nije pozvao. Ako neće sad ne znam kad ce

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2021, 15:57

Imaju ljudi koji svaki dan gledaju igrace na treninzima i mislim da su relevantniji od nas da znaju koga pozvati,a koga ne.

Jel taj Roback mozda u primaveri rastura,mozel meda medju svojim vrsnjacima pa da se onda kaze ok hakde da mu damo sansu u prvom timu.

Imas cudo od djeteta u BVB mali Moukoku koji je u maldim ekipama davao 4-5 komada po tekmi,kazu treba zaihrati seniorski fudbal,pozovu ga i mali se jedva sastavi sa loptom.

Eto pozvao je Tonina dosta,svakako niti jedan niti drugi nece zaigrati sve da je obadvojicu pozvao.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 mar 2021, 16:03

A šta je sad koji qurac sa Rebićem opet? Ako već neko vrijeme ima problema sa tim kukom koji su očigledno hronične prirode, onda ga lijepo ne puštaj iz Milanela, a ne da ti se opet sa pauze vrati povrijeđen.

Ovo više nije normalno sa izostancima i povredama, taman se dvoje vrati, a troje opet otpadnu i tako u krug već mjesecima. :roll:
Večeras navijam za ispadanje, ne trebaju ti još dvije dodatne utakmice u ovim okolnostima kad ti je top 4 u znaku pitanja, a ekipa se raspada od povreda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 mar 2021, 16:09

ronaldo99 je napisao/la:
18 mar 2021, 15:57
Imaju ljudi koji svaki dan gledaju igrace na treninzima i mislim da su relevantniji od nas da znaju koga pozvati,a koga ne.

Ti isti ljudi su gledalili Kalulua i odlucili su da mu se ne da ni sekunda i da ga se posalje na posudbu, pa mu se radi korone i povreda moralo dati da igra i momak pokazo da on ipak nesto zna, a da ti ljudi koji svaki dan gledaju igrace na treninzima i koji su relevantniji od nas, ipak ne znaju ama bas nista!!

Jel taj Roback mozda u primaveri rastura,mozel meda medju svojim vrsnjacima pa da se onda kaze ok hakde da mu damo sansu u prvom timu.

Eto nek Castillejo igra, on se nazabijo golova i naasistiro asistencija u p.m.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2021, 16:16

rope11 je napisao/la:
18 mar 2021, 16:03
A šta je sad koji qurac sa Rebićem opet? Ako već neko vrijeme ima problema sa tim kukom koji su očigledno hronične prirode, onda ga lijepo ne puštaj iz Milanela, a ne da ti se opet sa pauze vrati povrijeđen.

Ovo više nije normalno sa izostancima i povredama, taman se dvoje vrati, a troje opet otpadnu i tako u krug već mjesecima. :roll:
Večeras navijam za ispadanje, ne trebaju ti još dvije dodatne utakmice u ovim okolnostima kad ti je top 4 u znaku pitanja, a ekipa se raspada od povreda.
Ma kakvi ispadanje,treba traziti prolaz ovdje,ovoj ekipi hitno treba dobar rezultat da se malo moral podigne,inace LP ce nan i ove godine ostati san.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2021, 16:21

I ja sam više za da se ispadne večeras kao i rope , očito naša ekipa nije u stanju trenutno da izbori borbu na 2 fronta , pa kada si već u ligi u dobroj situaciji ići all-in na nju.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 mar 2021, 16:24

Ovo oko povreda postaje zabrinjavajuce, po svemu licimo na Arsenal u zadnjoj deceniji. Igralo se i ranije dosta utakmica, igraju i sad isti broj ili vise utakmica drugi klubovi u nasoj i drugim ligama. Nesto ne stima u Milanu, dal' doktori, dal' treninzi ili nesto trece.

Ja sam bio za ispadanje jos ranije, ali Boze moj. Kako grabis ka cilju apetiti se povecavaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 mar 2021, 18:18

Potencijalne dvije bonus utakmice (ako se prođe) možda na papiru ne izgledaju puno, ali ovaj Milan bi još dodatno osakatile jer ekipa se već odavno raspada od povreda i ne mogu ni fizički ni psihički iznijeti ovu borbu na dva fronta, a da na kraju ne popuše oba. A nama je top 4 u ligi neuporedivo bliži i realniji nego trofej u LE, tako da je jasno šta treba predstavljati prioritet.

Ne mislim uopšte da bi prolazak bitno digao moral ekipe, prije bi napravilo još više sranja jer nam bukvalno poslije svake utakmice otpadne bar jedan igrač.
Mislim, imao si dobru utakmicu protiv Rome i Mančestera što bi u teoriji trebalo dići samopouzdanje i moral ekipe, a desilo se upravo suprotno. :roll:

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 mar 2021, 18:57

Svejedno, prošli ili ne, samo da se ne obrukaju i to je to. Svakako je realniji top 4 plasman, nego da osvoje EL. Samu lažna 9ka ima da izbori penal + skine paučinu De Geai, za konačnih 2-2 i vozdra :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 mar 2021, 19:02

Calabria, kao žrtva utakmice protiv Mančestera, ide na operaciju koljena. :tokralju: Al' hajmo i dalje priželjkivati prolazak, neka još neko otpadne, premalo ih ima. Daj još bar nekoliko prvotimaca, da popušimo i LE i Serie A.

Leao i Romagnoli, uz Mandžukića imaju mišićne probleme.

Sreća u nesreći pa ide ova pauza kao naručena, mislim da će ovoj gore trojici biti dovoljno tih petnaestak dana da se oporave. Benaseru će isto dobro doći da u miru poradi na fizičkoj spremi.
Ali zato će se vjerovatno neko drugi povrijediti sa reprezentacijama, tako da ćemo se vratiti na mrtvu tačku. 🤡

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2021, 19:07

Ne kontam ja vas,koji qurac onda ovekijte da se plasiramo u LP,najbolje nek igraju samo prvenstvo svake godine i to je to. Mozda bi tad ovdje neki bili sretni.

Povrijedio se pa povrijedio ni prvi niti zadnji koji ce sw pobjediti.

Milan je Milan i treba u svakoj utakmici u svakome takmicenju da ide na pobjedu,a ja kao navijac ovog kluba ne mogu nikad reci da navijam da izgube,ne znam kakav bi to navijac bio da navijam da izgube.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []