Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ako ništa, ni Željezničar neće igrati 3. pretkolo na svom stadionu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Između ostalog, "napravit ćemo novi jug"edinedin je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:01šta nije tačno u ovom textu ? možda ovo da su stolice blatnjave 30 god, nisu 30 ali 10 jesu ...Torino je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:56Kad izdaješ tu knjigu plava mitologija?NoDi80 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 21:37Za marku gradski stadion rentaju i ono nesto prica
Mi smo iz usta odvajali za klub
I opet cemo
Napravicemo novi jug
vi niste ni tu marku u kosevo ulozili
Cak i teren savez uradio
One blijede zelene stolice stoje blatnjave 30 godina
A stadion jos gradski na papiru raspitaj se malo
Nisu vam ga dali na usvajanje vec samo na koristenje
Sto znaci na stadionu kosevu moze ko sta hoce bez odonrenja Fk Sarajevo
Dok kod nas bez odobrenja Fk Zeljeznicar ne mozes nista na Grbavici
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nema dodatnih bodova sto su prosli put isli dvaput u Izrael?FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:15Ako doguraju do drugog dobro je. Gledaj koeficijenta dan te yebo 2500![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dug 13 000 000 KM i ono se Sarajevom bavi.
Inače kupili stadion.
Sve tribine sami napravili.
Nikakvih donacija.
Misketu još mokar k.... koliko ga balavite.
Malo malo pa navijači moljakaju ispred hadžija.
Ima još toga nego mi mrsko gubit vrijeme na mali klub.
Inače kupili stadion.
Nikakvih donacija.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Torino je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:25Dug 13 000 000 KM i ono se Sarajevom bavi.
Inače kupili stadion.
Nikakvih donacija.

OooOooooOo santos ostaniiiii
-
- Kontakt:
Može jedno pitanje ali neki iskreni normalni navijač komsinica da odgovori.
Kad i za koliko para je Fk Željezničar kupio stadion Grbavica i zemljište koje posjeduje ? Koje godine se to desilo i koliko novca vrlo jednostavan je odgovor nemojte mi sad nadugo i naširoko.
Kako unaprijed znam odgovor na prvo pitanje da postavim i drugo kad i za koliko para je sportsko društvo kupilo zemljište stadiona Grbavica i zemljište oko stadiona Grbavica koje je uknjiženo na Fk Željezničar sa sportskog društva ?
Pa ću vam ja odgovoriti kad i za koliko ako vi ne budete znali. Da vise ne potezemo te teme dala država dao grad.
Kad i za koliko para je Fk Željezničar kupio stadion Grbavica i zemljište koje posjeduje ? Koje godine se to desilo i koliko novca vrlo jednostavan je odgovor nemojte mi sad nadugo i naširoko.
Kako unaprijed znam odgovor na prvo pitanje da postavim i drugo kad i za koliko para je sportsko društvo kupilo zemljište stadiona Grbavica i zemljište oko stadiona Grbavica koje je uknjiženo na Fk Željezničar sa sportskog društva ?
Pa ću vam ja odgovoriti kad i za koliko ako vi ne budete znali. Da vise ne potezemo te teme dala država dao grad.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 jun 2023, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ako ode, ode. Barem nisu platili obestecenje, uz to masnu platu kao vi za Fanima, pa kurko.
-
- Kontakt:
Mijenjaj nick, uvreda si za gospodju, koja btw je uz pravi klub.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:28Može jedno pitanje ali neki iskreni normalni navijač komsinica da odgovori.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Između ostalog, sa njim u ekipi kup osvojili, znači nije kurko. Šta je Santos donio, trofej trećeg mjesta?Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:29Ako ode, ode. Barem nisu platili obestecenje, uz to masnu platu kao vi za Fanima, pa kurko.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Može mala pomoć.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:28Može jedno pitanje ali neki iskreni normalni navijač komsinica da odgovori.
Kako unaprijed znam odgovor na prvo pitanje sa postavim i drugo kad i za koliko para je sportsko društvo kupilo stadion Grbavica i zemljište koje je uknjiženo na Fk Željezničar sa sportskog društva ?
a) kupili ga za 2mil
b) dobili od opštine
c) dobili na grebalici
d) ostavio Alija u amanet
Drugo
a) nkž jači od sdž pa oteli
b) upale vođe sa pištoljima i prijetili sdž
c) još uvijek je sve pod sdž
d) ništa od navedenog
🇵🇸
-
- Kontakt:
Evropa ispred gradskog rivala nije lose. Mozda bi i vi bili ispred nas da nije prvo Mirvic nahajcao navijace da dodju na Kosevu, pa im ga onda suknuo sa prodajom utakmice.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:37Između ostalog, sa njim u ekipi kup osvojili, znači nije kurko. Šta je Santos donio, trofej trećeg mjesta?Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:29Ako ode, ode. Barem nisu platili obestecenje, uz to masnu platu kao vi za Fanima, pa kurko.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:40Evropa ispred gradskog rivala nije lose. Mozda bi i vi bili ispred nas da nije prvo Mirvic nahajcao navijace da dodju na Kosevu, pa im ga onda suknuo sa prodajom utakmice.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:37Između ostalog, sa njim u ekipi kup osvojili, znači nije kurko. Šta je Santos donio, trofej trećeg mjesta?Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:29Ako ode, ode. Barem nisu platili obestecenje, uz to masnu platu kao vi za Fanima, pa kurko.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Okej, znači nije kurko. Bez laganja.Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:40Evropa ispred gradskog rivala nije lose. Mozda bi i vi bili ispred nas da nije prvo Mirvic nahajcao navijace da dodju na Kosevu, pa im ga onda suknuo sa prodajom utakmice.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:37Između ostalog, sa njim u ekipi kup osvojili, znači nije kurko. Šta je Santos donio, trofej trećeg mjesta?Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:29Ako ode, ode. Barem nisu platili obestecenje, uz to masnu platu kao vi za Fanima, pa kurko.
Inače, sam vas dobio na Koševu i vukao ekipu do samog kraja. Puno više od Santosa, moraš se složiti. Sljedeći put provjeriš, pa napišeš.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
e čuj 2500 koeficijent, malo jači od olimpica koji je ugašen.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Normalno dala im država zemljište tj sportskom društvu.
Istok koji ste napravili pola ga je isfinansirala država krov vam savez izganjao fond u uefi dakle opet država.
1949. tj Radničko sportsko društvo Željezničar dobija zemlju uz pomoć te iste države prave stadion i onda kažu 70 godina poslije vi igrate na gradskom stadionu i to kao smiješno.
Trebali smo i mi isprositi komad zemlje ali kao sto vidimo vi imate visedecenijsko iskustvo u tom i plus pričate kako ste protiv sistema partija ovog onog
Hoce da vam prave jug iako vam je Koldzo nekoliko puta dao podršku za infrastrukturu pa i za taj Jug koji niste ni počeli praviti pa vam dao za trafostanicu koje nema pare pa vam dao za teren pare.
I onda je problem sto mi igramo na gradskom stadionu.
Za potrebe price ste izmislili da su vas deložirali tamo sa vojnog igrališta zbog drugih sarajevskih klubova a ni to zemljište nije bilo vaše pa sto vas ne bi istjerali a to sto ste dobili u kompenzaciju dzaba zemljište na grbavici tj sportsko društvo to ništa to nećete spomenuti.
Nikad 1 km željezničar ni društvo ni klub nije dao za zemlju na kojoj je uz pomoć države napravio stadion. - istina jedina -
Istok koji ste napravili pola ga je isfinansirala država krov vam savez izganjao fond u uefi dakle opet država.
1949. tj Radničko sportsko društvo Željezničar dobija zemlju uz pomoć te iste države prave stadion i onda kažu 70 godina poslije vi igrate na gradskom stadionu i to kao smiješno.
Trebali smo i mi isprositi komad zemlje ali kao sto vidimo vi imate visedecenijsko iskustvo u tom i plus pričate kako ste protiv sistema partija ovog onog
Hoce da vam prave jug iako vam je Koldzo nekoliko puta dao podršku za infrastrukturu pa i za taj Jug koji niste ni počeli praviti pa vam dao za trafostanicu koje nema pare pa vam dao za teren pare.
I onda je problem sto mi igramo na gradskom stadionu.
Za potrebe price ste izmislili da su vas deložirali tamo sa vojnog igrališta zbog drugih sarajevskih klubova a ni to zemljište nije bilo vaše pa sto vas ne bi istjerali a to sto ste dobili u kompenzaciju dzaba zemljište na grbavici tj sportsko društvo to ništa to nećete spomenuti.
Nikad 1 km željezničar ni društvo ni klub nije dao za zemlju na kojoj je uz pomoć države napravio stadion. - istina jedina -
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 jun 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ubio ih na Koševu. Kad se sjetim onog slobodnjakaHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:42Okej, znači nije kurko. Bez laganja.Hansestadt je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:40Evropa ispred gradskog rivala nije lose. Mozda bi i vi bili ispred nas da nije prvo Mirvic nahajcao navijace da dodju na Kosevu, pa im ga onda suknuo sa prodajom utakmice.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:37
Između ostalog, sa njim u ekipi kup osvojili, znači nije kurko. Šta je Santos donio, trofej trećeg mjesta?
Inače, sam vas dobio na Koševu i vukao ekipu do samog kraja. Puno više od Santosa, moraš se složiti. Sljedeći put provjeriš, pa napišeš.

-
- Kontakt:
Govorile kone da je Mirvic prevarant,da nema za kifle. Dobre nase komse.
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:46Govorile kone da je Mirvic prevarant,da nema za kifle. Dobre nase komse.
Bio im ba Ceric predsjednik euforični bili. To se nedavno desilo nije prije 300 godina.
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, perodeformero i 24 gosta.