FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ukoliko Boljevica i prodaju da li za 300-400-500k inzistirati da se odmah sav novac uplati bez rata bez icega.Tu praksu treba ukinuti.
Ne znam sta imaju od Boljevica kad im ne moze igrati u Evropi
nisu ljudi realni sekunde. da je 6-7 godina mladji, moglo bi se pricati o ovim iznosima koji se lupaju po temi. posto nije, 250k i to da se udaramo nogom u zicagu.gegenpressing je napisao/la: ↑11 jul 2025, 16:05I to da ode u Koreju ili neku egzotičnu zemlju iako ima jakog menadžera.
i ovo ne mislim kao bilo kakvu kritiku boljevica, on je medju najboljim ofanzivnim igracima lige i svaka mu cast, ali treba biti realan.
Apsolutno ništa ispod 500.000 Eura za Bolju.
-
- Kontakt:
Prosle sezone su jedino Muftic, Jaber i Krpic odigrali vise utakmica u prvenstvu od njegaManijakdolopate je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:44
Da nije sklon povredama i ovakvom ponašanju mogao bi za 200 k više, a da je majstor, jeste definitivno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
300k Eura i 2 igraca na posudbu..
Stvar u tome je sto ima godina i sto je mala klauzula, te cifre sto spominjete su smijesne. Mozemo uzeti 300k ali maraka i malo vise.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:40
Rijeci treba igrač koji će odmah uskočiti, ne treba im talenat. Plus što pričamo o igraču koji ima ugovor još dvije godine.
Nikad više ne smijemo najbolje igrače davati u bescijenje. Nikad.
Boljević sutra može početi utakmicu za Rijeku, nema tu adaptacije i "daj mu vremena".
Fk Željezničar.
Gledam tek sad neke dijelove sto ima po fb, youtube kakva atmosfera, nerealno. Sve je jasno bilo kad su njihovi poceli snimati i slikati. Istok,sjever dobar dio tekme podrsku davali. Strah me sta ce biti kad Jug krov uradi. Nisam siguran ali mislim da su ove karte danas ostatak za Koper pukle.
Fk Željezničar.
Sinoc se vidilo da nije, a vidit ce se i sl. sedmice.perun je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:18i kao takav je bolji od većine igrača u PLV3rtigo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:08Sto znaci da ga ne treba pustati. Meni je isto ili otisao sad za tih pisljivih 300k ili za 2 godine dzabe a bio nam koristan u te 2 godine
Da je takmicenje u alkoholu onda je vrijedan pomena, a posto je sport on s onom stomacinom i sporinom nije nikakva opasnost.
- NerminFatic
- Kontakt:
Vala je uprava mogla objaviti zaradu od utakmice. Po meni, oko 220 000 KM. Vjerovatno jedan od rekorda.
Ako se dogovori prodaja Boljevica Radovca oslobodit ce se dvije dobre plate i plus obestecenja. Ova tri dana ce se sve znati.Ocekujjte onda tamnoputih spica sa velikom platom i veznog iz susjedstva.
-
- Kontakt:
Nema potrebe za objavama sto se tice finansijske dobiti ali mislim da je zarada odlicna (karte, prenos, sponzori i fan shop).NerminFatic je napisao/la: ↑11 jul 2025, 18:09Vala je uprava mogla objaviti zaradu od utakmice. Po meni, oko 220 000 KM. Vjerovatno jedan od rekorda.
238.000 od karata. + ;NerminFatic je napisao/la: ↑11 jul 2025, 18:09Vala je uprava mogla objaviti zaradu od utakmice. Po meni, oko 220 000 KM. Vjerovatno jedan od rekorda.
850 članskih za 5 dana
620 godišnjih karata
20.000 od bhtelecoma za TV prava utakmice
Fun shop nema podataka o prodaji u proteklih nekoliko dana.
12.9. Stiže prva rata za Al Jabera.
Ne moze on sa ovim stavom i igrom startati odmah u rijeci.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:40
Rijeci treba igrač koji će odmah uskočiti, ne treba im talenat. Plus što pričamo o igraču koji ima ugovor još dvije godine.
Boljević sutra može početi utakmicu za Rijeku, nema tu adaptacije i "daj mu vremena".
Ne moze u Želji.
Sve iznad 150.000 eura umotati ga u celofan i poslati dok se Rijeka ne predomisli.
Doduse u onoj tekmi sto su ga gledali jel Sloga pokazao je da moze i u odbranu se vratiti.
Sinoc usao i ne moze nikog pretrčati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NerminFatic
- Kontakt:
Cwirek je napisao/la: ↑11 jul 2025, 18:13238.000 od karata. + ;NerminFatic je napisao/la: ↑11 jul 2025, 18:09Vala je uprava mogla objaviti zaradu od utakmice. Po meni, oko 220 000 KM. Vjerovatno jedan od rekorda.
850 članskih za 5 dana
620 godišnjih karata
20.000 od bhtelecoma za TV prava utakmice
Fun shop nema podataka o prodaji u proteklih nekoliko dana.
12.9. Stiže prva rata za Al Jabera.

Najboljeg igraca bi se odrekli radi 150 hiljada i onda ne daj Boze opet dodjemo u situaciju da se borimo za opstanak, takvi kao ti ce prvi pljuvati i upravu i sve oko sebe…bhsport je napisao/la: ↑11 jul 2025, 18:16Ne moze on sa ovim stavom i igrom startati odmah u rijeci.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:40
Ne moze u Želji.
Sve iznad 150.000 eura umotati ga u celofan i poslati dok se Rijeka ne predomisli.
Doduse u onoj tekmi sto su ga gledali jel Sloga pokazao je da moze i u odbranu se vratiti.
Sinoc usao i ne moze nikog pretrčati.
Kako ovi hulahopka trolovi konstanto nabacuju narativ kako trebamo biti sretni ako za Bolju uzmemo 12.005 maraka. Recimo ako se plasiramo u naredno kolo koliko klub zarađuje novaca (drugo pretkolo, ulaznice, marketing i TV, fan shop ...). Ako bi se to desilo velike zasluge idu i Bolji i samim tim se već isplatio makar u narednim utakmicama i na klupi sjedio. Boljević je igrač koji me često nervira, defanzivno jako neodgovoran, ali možda i jedini koji svojim ulaskom uvijek može izmisliti neku situaciju da utakmicu preokrene.
Nemoj njega uzimati kao mjerilo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma Boljevica treba ostaviti, jer je bitan
Boljevic je top 3 najvaznijih igraca u posljednje 2,3 godine
Ako bas mora ici želimo cifru, a ne sicu 200,300
Pogotovo sad kad konacno licimo na ozbiljan klub koji cilja sami vrh
Boljevic je top 3 najvaznijih igraca u posljednje 2,3 godine
Ako bas mora ici želimo cifru, a ne sicu 200,300