Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Neki lik na sjeveru gleda u reflektore. Ko li je.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sve pare sa kartice su mi u novčaniku, a vala, i nije mi toliko bitna utakmica da plaćam da gledam. Da mi se toliko gledalo, bila bih na Tušnju sad.grbavicka je napisao/la:a sta je problem platiti jedan euro da gledas utakmicu? ne budi skrt!Aerials je napisao/la:Joj ugasili se da Bog da više.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ok, nisi otisao, tvoj izbor...Aerials je napisao/la:Sve pare sa kartice su mi u novčaniku, a vala, i nije mi toliko bitna utakmica da plaćam da gledam. Da mi se toliko gledalo, bila bih na Tušnju sad.grbavicka je napisao/la:a sta je problem platiti jedan euro da gledas utakmicu? ne budi skrt!Aerials je napisao/la:Joj ugasili se da Bog da više.
45515
Kakva posjeta na Kosevu, ko da Butmir gostuje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hoću da kudim jer su bezobrazni. Usluga im je nikakva. Prenose dvije utakmice po kolu, znači 2 eura za jedno kolo. Za mjesec dana je to 8 eura što dođe 16 KM samo zato što želim da pratim PL. Pa toliko plaćam svoju kablovsku sa 160 kanala. Da ne spominjem to da ljudi u većini RS-a nemaju mogućnost čak ni da imaju MojaTV. Nije ni čudo što niko nije upućen u PL kad nemaju mogućnost ni da gledaju bilo šta.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma Moja TV je cist odron i to svi znaju. Ko to osporava ima svoje neke licne namjere.. U 2018oj godini ovakvu ponudu imati je zlocin..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
svi u svijetu imaju pristup mojoj tv... registrujes se besplatno i platis 1 euro i gledas utakmicu normalno.. kvalitet nije sjajan... ali valjda ce i to poboljsatiAerials je napisao/la:Hoću da kudim jer su bezobrazni. Usluga im je nikakva. Prenose dvije utakmice po kolu, znači 2 eura za jedno kolo. Za mjesec dana je to 8 eura što dođe 16 KM samo zato što želim da pratim PL. Pa toliko plaćam svoju kablovsku sa 160 kanala. Da ne spominjem to da ljudi u većini RS-a nemaju mogućnost čak ni da imaju MojaTV. Nije ni čudo što niko nije upućen u PL kad nemaju mogućnost ni da gledaju bilo šta.
45515
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gledam Radnik-Sutjeska, pa Rudes-Rijeka i onda na mojaTV prijeđem Tuzla-Zeljo i Sar-Zrinjski
Sta je ovo jel moguce??
Sta je ovo jel moguce??
It's better when it's live
- ASD
- Kontakt:
Forumski bard nije sigurno, on je dobio traume u djetinjstvu zbog gledanja u reflektore, ni dan danas se nije oporavio.Penaltiky je napisao/la:Neki lik na sjeveru gleda u reflektore. Ko li je.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Vjerovatno pogresna tema, ali zbog cega politicka organizacija iz Simin Hana ima svoj pdf iako je dva covjeka prate, dok je Zvijezdin obrisan iako glavna tema ima preko 1k stranica?
pe es naprijed ljože
pe es naprijed ljože
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zrinja

Joj jedva cekam show Bake na pressici poslije meca

Joj jedva cekam show Bake na pressici poslije meca
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Urota bre...sajo10 je napisao/la:Zrinja![]()
![]()
Joj jedva cekam show Bake na pressici poslije meca![]()
![]()
Samo trpaj zrinjevce
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.