FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se mene tice yebe mi se za sarajevski kup....zelja mi je da ona dva smrada dobiju otkaz.
de samo izbriši sliku, da me ne prozivaju poslije 
Tako je "SaltCityAttack".Kad će više odrasti ovi momci?SaltCityAttack je napisao/la:Eto vas zanima prenos utakmice ..udruzenje vam dzaba autobuse obezbijedilo vas zanima prenos pa jel vas sramota ?..vidim li koga na forumu od vas dtvarno cu se naljutiti i pocet cu psovat pa se ljutite koliko hocete....dzaba prevoz 5km ulaz i ako ne odete vjesajte se
Ja volim FK Tuzla City
Auu babuka dao prepisku u medije sve poruke sa telefona , Dino namjerio si se na pogresnoga
http://ba.****/a85883/Sport-Klub/ ... ajevo.html
http://ba.****/a85883/Sport-Klub/ ... ajevo.html
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Beduin je napisao/la:Sve je moguce, jer sam i ja cuo da su u teren uletili clanovi jedne njihove podgrupe. Da li su im glavni u kopu, to mi je najmanje bitno, neka te stvari sredjuju medju sobom jer kao takvi nece daleko dogurati.Aerials je napisao/la:ne znam koliko istine ima u ovom, al' evo..Beduin je napisao/la:I radi 20ak degena ispasta cijela grupa i odnosi, tako je to kad nemas autoritet na tribini i ispastaju i grupa i tvoj klub.
Target - na snimku ja vidim vise od 2 momka (mislim na HZ, a ne na psovanje Vedrana), a 2 su mozda povela grupu na teren. Al sta nam znaci i da su identificirani, kad policija nije nikoga uhapsila, bas profesionalno odradjeno, nema sta. Neka oni ciste u svojoj basti, mi smo svoje skoro pa ocistili.
Nebitni su nam ovdje, idemo mi o Vitezu buhabetiti.
A ovo za tekmu MVO...![]()
Hocemo zasluzene pare i gotova prica
Taman da Azmir preusmjeri u fond FFC Tuzla za naredne sezone i organizaciju Fukara, hhh.
Mislio sam na psovanje pronadjeno je ko je i sta je ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
NK ČELIK - HŠK ZRINJSKI Zenica, 12.03.2016. 17:00staragarda je napisao/la:Okrenimo se Vitezu.... Idemo korak po korak...o pitama će se imat kada razmišljat... Cijela 3 dana....sada je najbitnija tekma protiv Viteza i ako igračima glava ne bude cista te budu mislili o kosevu loše ćemo se provesti u Vitezu... Domaćin će biti nabrijan i željan da nam skine skal... Teren koji će biti loš je njihova prednost i oni neće srljati...imaju sasvim dobru ekipu i vrebat će svoju šansu.. Njima je i bod dobar ali problem je sto nama vjerovatno nije jer ce zrinja po mom mišljenju uzet Celik... Al otom potom... Moramo iskoristi svoje šanse ako se nadamo nečemu.... Realizacija se.mora radikalno poboljšati jer u teškoj tekmi ćeš možda imati 2 šanse i to je to...
Sudija Jakupović Edin Bihać
Dva razlike za crno - crvenu braću. Nisi valjda impresioniran onim namještaljkama zrinjskog kontra " kitara i škutora "?
Ja volim FK Tuzla City
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ukoliko se niste prijavili do sada, to možete učiniti još danas do 17 sati u prostorijama Udruženja Fukare Fan Club
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Drug moj, odakle da pocnem?
Ajde prvo da predstavim fudbalere mocne
Ahmetovic, Kostic, Krpic, Ordagic, Piric i Zeba
Ova ekipa sve njih redom yeba
Naravno, ne treba zaboraviti legendu Husica
Uz njega, Vugdu i Musemica
Oni su ponos ovoga grada
Ide ludilo, cuj ovo sada
Fukare su tu stoje i podrzavaju
Obraz tvoj nikada ne ukaljaju
Oni se bore, za dvije drage boje
Crveno crna, preprezent Tuzlu, i svi se boje
Prvi smo i gazimo sve redom
Sta nas briga za Zeljom i Sarajevom
Zrinjski Mostar, Borac Banja Luka
Od nas, njima moze samo biti muka
3 vjere, 1 nacija
Imal koja ekipa da je od nas opasnija
Bulevar, Brcanska Malta, Slatina i cijela Jala
Pa i nije ova Tuzla tako mala!
dosada cini cuda...
Ajde prvo da predstavim fudbalere mocne
Ahmetovic, Kostic, Krpic, Ordagic, Piric i Zeba
Ova ekipa sve njih redom yeba
Naravno, ne treba zaboraviti legendu Husica
Uz njega, Vugdu i Musemica
Oni su ponos ovoga grada
Ide ludilo, cuj ovo sada
Fukare su tu stoje i podrzavaju
Obraz tvoj nikada ne ukaljaju
Oni se bore, za dvije drage boje
Crveno crna, preprezent Tuzlu, i svi se boje
Prvi smo i gazimo sve redom
Sta nas briga za Zeljom i Sarajevom
Zrinjski Mostar, Borac Banja Luka
Od nas, njima moze samo biti muka
3 vjere, 1 nacija
Imal koja ekipa da je od nas opasnija
Bulevar, Brcanska Malta, Slatina i cijela Jala
Pa i nije ova Tuzla tako mala!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Moraš doći u Mejdan da dobiješ kartu sa brojem busa,i da položiš 5 km za ulaz na utakmicu.Mortus je napisao/la:kakve su šanse da se prijava za gostovanje uradi telefonom, a 5KM plati u subotu pred polazak ?
Ja volim FK Tuzla City
Rekoh ja kad Azmir odluči da progovori da će se mnogi usrat i nayebat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
"Naši" su najgori.SRSlavinovici je napisao/la:Gasilo nas u kraljevini, za vrijeme WWII , zamalo i u ratu devedesetih, ali izgleda da ce nam dohakati sada "nasi".
Ja volim FK Tuzla City
Ja se bojim da ni ne nayebemo samo jer Azmir govori istinuwobly92 je napisao/la:Rekoh ja kad Azmir odluči da progovori da će se mnogi usrat i nayebat.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nismo "nayebali" u puno tezim situacijama......nismo ni mi repa bez repapinoglavi je napisao/la:Ja se bojim da ni ne nayebemo samo jer Azmir govori istinuwobly92 je napisao/la:Rekoh ja kad Azmir odluči da progovori da će se mnogi usrat i nayebat.
Sto neko jednom reče Azmir je ovdje ispred svih 2 godine. Zna čovjek sigurno što je ovo uradio, misliš da nije promislio i konsolidovao se sa nekim? Iskreno mi je drago, nek konačno shvate da se ne mogu više tako lako zafrkavat sa Slobodom.pinoglavi je napisao/la:Ja se bojim da ni ne nayebemo samo jer Azmir govori istinuwobly92 je napisao/la:Rekoh ja kad Azmir odluči da progovori da će se mnogi usrat i nayebat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kapiten je prvo pozdravio suprugu na balkonu zgrade do stadiona.solinas je napisao/la:
za ovaj start glavonja je dobio samo opomenu....start sa ledja.
kroz cetvoricu...![]()
a onda pozdrav kapitena i predsjednika
Ja volim FK Tuzla City
Koliko je vjerovat ovom ?
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 11 mar 2016, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
hvala staracsloboda72 je napisao/la:Moraš doći u Mejdan da dobiješ kartu sa brojem busa,i da položiš 5 km za ulaz na utakmicu.Mortus je napisao/la:kakve su šanse da se prijava za gostovanje uradi telefonom, a 5KM plati u subotu pred polazak ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
I Azmir je malo poglup....u svu ovu pricu je sad umjeso i Viteza a njima sutra idemo i treba nam pobjeda....bolje da je probo sta dogovorit nego sad naso govorit " istinu".....**** ga istina....u ovakvim igrama istina je nesto sto nam sad najmanje treba....
dje je punac
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Imamo kvalitet, tako da se nema cega bojati. A ti dogovori i sutnje dovode do kvaliteta lige kakvu imamohulehule je napisao/la:I Azmir je malo poglup....u svu ovu pricu je sad umjeso i Viteza a njima sutra idemo i treba nam pobjeda....bolje da je probo sta dogovorit nego sad naso govorit " istinu".....**** ga istina....u ovakvim igrama istina je nesto sto nam sad najmanje treba....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.