Vrlo jasna odluka, vidiš da mu je dupe zinulo za pare.Prelazi u igrački slabiji tim i tim koji ne igra CL zbog više nula na računu.Sarajevo1946 je napisao/la:Vrijeme da se i Pogba unlike. Nejasna odluka i nema opravdanja....
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jbi mu mater onda. Želim mu zdravlje i peto mjesto sa novim klubom.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ali bas nejasna odlukaSarajevo1946 je napisao/la:Vrijeme da se i Pogba unlike. Nejasna odluka i nema opravdanja....
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
odluka riaole a ne pogbe ja sam siguran 100%
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sve tri strane moraju reci DA, neposteno je svaljivati na jednu bilo koja da je.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako se ovo na kraju zavrsi:

Juventus are selling Paul Pogba -- a player that cost €800,000 -- for more money than the cost of building their stadium. Utterly insane.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa nije maloljetan, naravno, ovaj je suflirao uveliko jer ima svoju veliku korist. Naravno, ovdje mi ne znamo šta je najtačnije, sigurno da ni Juventusu nije 120M nešto što bi odbili kao da je ništa. To može biti i apsolutno zajednička odluka svih učesnika. Saznat će se već.Pantelija je napisao/la:odluka riaole a ne pogbe ja sam siguran 100%
Za sada sve upućuje da je Raiola odradio svoje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
kojom logikom je odluka agenta? Taj isti agent moze dobit nogu iste sekunde da radi nesto sto Pogba ne zeli, taj agent samo dobije upute od ovog i zivio, klubovi se dogovore za isnose transfera, agent sa placu i bonuse.Pantelija je napisao/la:odluka riaole a ne pogbe ja sam siguran 100%
= Pogbi guza proradila za milionima, hoce gospodin 15+ miliona eura godisnje umjesto 5-6 koliko ima u Juventusu, mozda ima malo ljubavi prema klubu gdje je poceo, ali nije to motiv 100%, novac i nista vise.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni nije nimalo zao, najvise zbog toga koje novce dobijamo.
Tek kad vidim kako ce se potrositi pare, moci cu dati neki sud.
Tek kad vidim kako ce se potrositi pare, moci cu dati neki sud.
Don't believe the hype.
Pjaca je u 352 zamjena dybali(silazi dublje,uzme loptu,ili brzo doda,ili se rijesi 2 igraca,brz,startan) ali da obojica igraju u 352 vrlo,vrlo tesko. A u 433 to je to,jasna je namjera croat lijevo,argentinos desno,centarfor naprijed...
Ali opet kako to igrati sa ovakvim stoperima i ovolikim brojem istih?!
Ali opet kako to igrati sa ovakvim stoperima i ovolikim brojem istih?!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Apel da Pogbi promijenite nick u Pjaca. Mislim da nema niko ništa protiv da se napravi izuzetak hahhaha. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Nazovimo stvari pravim imenom momak je hinja teška i bez karaktera.Da je prešao u neka od tri top kluba trenutno razumio bi al' ovako.Pantelija je napisao/la:odluka riaole a ne pogbe ja sam siguran 100%
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa jel' ovaj čovjek normalanDi Marzio: Il #Chelsea apre alla cessione di #Cuadrado: #Juventus e #Inter sul colombiano
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Dugo vremena sam mislio da je Ferdžijeva jedina greska u karijeri sto se lako odrekao Pogbe. Međutim na kraju sam skontao da je tačno znao sta radi, jer ne bi se on tek tako lako odrekao WC igraca. Siguran sam da decko ima neki problem u glavi ili nesto drugo i ovaj ga je ladno prodao. Mislim da je Juve u velikom plusu sa ovim transferom, 120 milki u džep i rijesili ste se igraca kojeg na Euru pojede veznjak Rumunije koji igra u AstriSaurman je napisao/la: Nazovimo stvari pravim imenom momak je hinja teška i bez karaktera.Da je prešao u neka od tri top kluba trenutno razumio bi al' ovako.
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 20 jul 2016, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ili da vrate Oxygen.Sarajevo1946 je napisao/la:Apel da Pogbi promijenite nick u Pjaca. Mislim da nema niko ništa protiv da se napravi izuzetak hahhaha.
Smiješan je. Conte neki dan govori da ga jedva čeka trenirati i otvoreno kaže ono što smo svi znali, da ga je silno želio u Juventusu.L'Avvocato je napisao/la:Pa jel' ovaj čovjek normalanDi Marzio: Il #Chelsea apre alla cessione di #Cuadrado: #Juventus e #Inter sul colombianoTačno se gubi ... ne zna više o čemu da piše.
Drogira se lik.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
NA ZALOST niste me skontali, naravno da je pogba pristao, nije dijete, ja pricam o ovim bonusima od 25 milki
Mislite da debeli propustio priliku da zaradi ovakav novac?
ovo mu je zlatna koka kao i ibrahimovic,igrac bez svog JA, koji nema emoocije prema klubovima vec prema novcu (ibrakadabra) ... samo ga seli i ubijaj pare...
pogba je dobio broj 10 i to je ono sto mene jede ... treba dobro paziti kome se taj broj daje da ne psotane nesto prolazno... a to nije, zna se sta je 10 u juveu!
Mislite da debeli propustio priliku da zaradi ovakav novac?
ovo mu je zlatna koka kao i ibrahimovic,igrac bez svog JA, koji nema emoocije prema klubovima vec prema novcu (ibrakadabra) ... samo ga seli i ubijaj pare...
pogba je dobio broj 10 i to je ono sto mene jede ... treba dobro paziti kome se taj broj daje da ne psotane nesto prolazno... a to nije, zna se sta je 10 u juveu!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa Pogba bi otisao ove ili sl.godine to je realnost,uzecete dobar novac ,ako ne budu skrti ,mogli bi ici na LP,Matuidija sa Pjanim uparit i Higuaina i bokje ce biti nego sa Pogbim koji je precjenjen debelo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- IlCapitano
- Kontakt:
I na kraju krajeva jos nista nije gotovo. Po 'izvorima' mi smo dosad potpisali Berardija, Higuaina i Gomesa i prodali Bonuccija, Ruganija, Pereyru itd...
Ne bi me ni najmanje iznenadilo da i ovo propadne iako ne izgleda tako.
Uglavnom Marotta ima obaveze sa Pjacom danas i sutra, a prekosutra je izvlacenje parova Serie A za sljedecu sezonu i ocekujem da tad razjasni neke stvari...
Ne bi me ni najmanje iznenadilo da i ovo propadne iako ne izgleda tako.
Uglavnom Marotta ima obaveze sa Pjacom danas i sutra, a prekosutra je izvlacenje parova Serie A za sljedecu sezonu i ocekujem da tad razjasni neke stvari...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Koje bolest platiti igraca 145mill..da sere pare nije vrijedan toga..
Ovim potezom ce se posrati i po juventusu i po manchesteru i oo citavom fudbalu..
Sa ovih 120mill i dodatnih 40-50 mozemo napraviti za 20-30% jaci tim nego prosle sezone..dovesti 1-2 veznjaka i napadaca.
Sent from my Nokia 3310
Ovim potezom ce se posrati i po juventusu i po manchesteru i oo citavom fudbalu..
Sa ovih 120mill i dodatnih 40-50 mozemo napraviti za 20-30% jaci tim nego prosle sezone..dovesti 1-2 veznjaka i napadaca.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pjaca pogodio dvaput iz penala protiv Vardara.
Ubjedljivo najbolji igrac Dinama tokom cijele utakmice.
Ubjedljivo najbolji igrac Dinama tokom cijele utakmice.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 jul 2016, 22:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.