FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 12:39

tatamata je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Ja ne znam jel se vas dvojica zayebavate ili mislite da ima na svijetu primjer da jedan golman brani domaće utakmice a drugi gostujuće!!?
Pa znate li vi koliko golmanu znači da brani u kontinuitetu? Treba brate Sušcu ili Kneževiću dati da brane stalno,pa i po cijenu grešaka ih istrpiti i imati rješeno golmansko pitanje u sledećih par godina.

Jest nam dobra tema i ima dobrih stručnih razmišljanja,ali nećemo uvoditi svjetske novitete sa domaćim i gostujućim golmanom :cry:
I ja bas gledam,reko sta im je! :mrgreen: Milinovica pod hitno skinuti s gola,a Marica s klupe,i svima ce nam biti bolje! :lol:
Ja sam u jednom ranijem postu odgovorio jednom kolegi sa foruma da očekujem da će Marić igrati sa dva golmana, pa obzirom na to da sve više i više prelazimo u defanzivu, to možemo uskoro i očekivati :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 12:44

VB 1987 je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Ja ne znam jel se vas dvojica zayebavate ili mislite da ima na svijetu primjer da jedan golman brani domaće utakmice a drugi gostujuće!!?
Pa znate li vi koliko golmanu znači da brani u kontinuitetu? Treba brate Sušcu ili Kneževiću dati da brane stalno,pa i po cijenu grešaka ih istrpiti i imati rješeno golmansko pitanje u sledećih par godina.

Jest nam dobra tema i ima dobrih stručnih razmišljanja,ali nećemo uvoditi svjetske novitete sa domaćim i gostujućim golmanom :cry:
I ja bas gledam,reko sta im je! :mrgreen: Milinovica pod hitno skinuti s gola,a Marica s klupe,i svima ce nam biti bolje! :lol:
Ja sam u jednom ranijem postu odgovorio jednom kolegi sa foruma da očekujem da će Marić igrati sa dva golmana, pa obzirom na to da sve više i više prelazimo u defanzivu, to možemo uskoro i očekivati :mrgreen:
da da, jedan da skace drugi da igra jedan na jedan :)
sad bez sale, pa nismo mi juce imali defanzivnu igru otkud ti to, mi smo imali losu ofanzivnu igru :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 12:58

hehehehehe, e stavarno ću pomisliti da me zajebavaš, pa kakva ti je ono ofanzivna igra gdje je Stuparu zabranjeno da pređe centar, Puzigaća je zamijenjen zato što je tri ili četiri puta probio starnu, dajte ljudi šta vam je...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 22 apr 2010, 12:59

Pa, reko da vam cestitam povratak na liderskoj poziciji Pl. Srecno u nastavku!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:03

VB 1987 je napisao/la:hehehehehe, e stavarno ću pomisliti da me zajebavaš, pa kakva ti je ono ofanzivna igra gdje je Stuparu zabranjeno da pređe centar, Puzigaća je zamijenjen zato što je tri ili četiri puta probio starnu, dajte ljudi šta vam je...
Jeste Puzi probio, ali su i njega probijali k'o budalu. Jedan od prioriteta ljetnjeg prelaznog roka treba nam biti lijevi bek.
Uz to, treba dovesti desnog beka, dva veznjaka i jednog napadaca.

@Schlager

Naravno da sam se zezao za naizmjenicno igranje golmana.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:05

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:hehehehehe, e stavarno ću pomisliti da me zajebavaš, pa kakva ti je ono ofanzivna igra gdje je Stuparu zabranjeno da pređe centar, Puzigaća je zamijenjen zato što je tri ili četiri puta probio starnu, dajte ljudi šta vam je...
Jeste Puzi probio, ali su i njega probijali k'o budalu. Jedan od prioriteta ljetnjeg prelaznog roka treba nam biti lijevi bek.
Uz to, treba dovesti desnog beka, dva veznjaka i jednog napadaca.

@Schlager

Naravno da sam se zezao za naizmjenicno igranje golmana.
Ma kod one druge šanse preed kraj poluvremena, ispao je Vukobratović u jednom naguravanja na centru, inače taj momak me opasno nervira, kakvo nezalaganje i držanje za prepone, je#bo ga onaj ko ga je doveo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:07

Meni izgleda da on nema kondiciju, totalno je nespreman. Sreca pa se Sakan vraca.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:12

Simpatizer je napisao/la:Meni izgleda da on nema kondiciju, totalno je nespreman. Sreca pa se Sakan vraca.
Pa nije ni čudo ako godinu ipo dana nije imao klub, ovaj panj Marić ga je mislio dovesti ovdje pa da se oporavi i onda da ga negdje uvale i uzmu neke pare, mislio je čovjek da je ovdje narod glup, pa otuda je i bilo ono njegovo pitanje na onoj presici neznam ja na šta ste vi ovdje navikli i kakav fudbal da gledate, **** li im obojici svu žensku familiju koju imaju...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 13:15

Evo šta pojedini članovi sa borac-sport misle o treneru,konkretno član VELIKO BRDO....nismo mi sa ovog foruma usamljeni u vapaju za smjenom
sta je Maricu vise,popisam ti se u usta skrbava,kako te vise nije sramota,pa ima li boga pa da ovo procitias...nemas obraza ni casti kao ni pas!! kakva ti je ono postavka i i gra posebno u drugom poluvremenu,vadis puzu ubacujes zaru sporocu,sta je magarac branio bi u bl 1 0 protiv raspalog prijedora,a seres o evropi...ljudi ekipa ko ekipa nije losa,a trener je katastrofa,covjek je realno zalutao u fudbal...jednom sam pisao i sad cu postoji u okolini novog sada 10 srpskih drugoligasa ,nikad nikog taj smrad nije trenirao,a ovdje glumi visinu i trenersko ime za kojeg nikad niko nije cuo...jer jedino u Bl ima budala koje padaju na ekavski jezik i casnu pionirsku rijec!!!
pa kad firmasi kazu da je smece i da ga niko ne ferma 2% onda suvisna je bilo kakva prica...MARS IZ BORCA!!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:17

Schlager je napisao/la:Evo šta pojedini članovi sa borac-sport misle o treneru,konkretno član VELIKO BRDO....nismo mi sa ovog foruma usamljeni u vapaju za smjenom
sta je Maricu vise,popisam ti se u usta skrbava,kako te vise nije sramota,pa ima li boga pa da ovo procitias...nemas obraza ni casti kao ni pas!! kakva ti je ono postavka i i gra posebno u drugom poluvremenu,vadis puzu ubacujes zaru sporocu,sta je magarac branio bi u bl 1 0 protiv raspalog prijedora,a seres o evropi...ljudi ekipa ko ekipa nije losa,a trener je katastrofa,covjek je realno zalutao u fudbal...jednom sam pisao i sad cu postoji u okolini novog sada 10 srpskih drugoligasa ,nikad nikog taj smrad nije trenirao,a ovdje glumi visinu i trenersko ime za kojeg nikad niko nije cuo...jer jedino u Bl ima budala koje padaju na ekavski jezik i casnu pionirsku rijec!!!
pa kad firmasi kazu da je smece i da ga niko ne ferma 2% onda suvisna je bilo kakva prica...MARS IZ BORCA!!!
Ovo je VB 1987 pisao, nikakvo veliko brdo. :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:17

Schlager je napisao/la:Evo šta pojedini članovi sa borac-sport misle o treneru,konkretno član VELIKO BRDO....
Da ovo sam i ja čitao, ma nemožeš ljude farbati pola godine i za svaku utakmicu tražiti izgovore, to prolazi neko vrijeme, ali prije ili poslije te ljudi provale, ja sam njegov sistem igre provalio još u Krupi protiv Zvijezde, još tada sam rekao da je to mrka kapa, možda se i sjećate toga...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:19

Schlager je napisao/la:Evo šta pojedini članovi sa borac-sport misle o treneru,konkretno član VELIKO BRDO....nismo mi sa ovog foruma usamljeni u vapaju za smjenom
Ovo je VB 1987 pisao, nikakvo veliko brdo. :mrgreen:
Nažalost nisam ja, ali pisao je kao iz moje glave, samo pri tome da sam ja sa riječima ipak malo nježniji...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:22

Da Maric procita tvoje njezne poruke, njemu upucene, sav bi se rastopio. :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:24

Simpatizer je napisao/la:Da Maric procita tvoje njezne poruke, njemu upucene, sav bi se rastopio. :D
Vjeruj mi da sam nježan prema njemu koliko me je razočarao, ozbiljno ti kažem, uspio je da sjebe ekipu koje su se svi bojali prije samo pet mjeseci, a danas se mi bojimo svakog protivnika, ipak to treba znati...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:27

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Da Maric procita tvoje njezne poruke, njemu upucene, sav bi se rastopio. :D
Vjeruj mi da sam nježan prema njemu koliko me je razočarao, ozbiljno ti kažem, uspio je da sjebe ekipu koje su se svi bojali prije samo pet mjeseci, a danas se mi bojimo svakog protivnika, ipak to treba znati...
Tu se vec ne bih slozio, ekipu je sj.bala Uprava na celu sa degenerikom Sipovcem. Maric i sve ostalo je posljedica...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:29

VB 1987 je napisao/la:
Tu se vec ne bih slozio, ekipu je sj.bala Uprava na celu sa degenerikom Sipovcem. Maric i sve ostalo je posljedica...
Pa i on je dio te ekipe, na to sam mislio...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:31

Jeste, ali da ona konjina nije sklopila "poslovno-tehnicku" saradnju, otjerala Baju i Bilbiju itd., do losije igre ne bi ni doslo i mi bismo vec trazili smjestaj za gostovanje u kvalifikacijama Lige sampiona.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 13:33

Simpatizer je napisao/la:Jeste, ali da ona konjina nije sklopila "poslovno-tehnicku" saradnju, otjerala Baju i Bilbiju itd., do losije igre ne bi ni doslo i mi bismo vec trazili smjestaj za gostovanje u kvalifikacijama Lige sampiona.
Ma dobro, nije sigurno da bi nešto napravili, ali možda ste vidjeli na tv šta o onoj igri i ekipi misli onaj golman želje Šehić...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 13:41

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Jeste, ali da ona konjina nije sklopila "poslovno-tehnicku" saradnju, otjerala Baju i Bilbiju itd., do losije igre ne bi ni doslo i mi bismo vec trazili smjestaj za gostovanje u kvalifikacijama Lige sampiona.
Ma dobro, nije sigurno da bi nešto napravili, ali možda ste vidjeli na tv šta o onoj igri i ekipi misli onaj golman želje Šehić...
Nek' taj metroseksualac misli sta hoce, zabole me za to! Bitno je da se mi dovedemo u red i odvalimo ih u Kupu pa nek serucka do mile volje.

E sad, posto smo se skoro svi slozili da su potrebne promjene, ajde da vidimo koja su nam trenerska imena dostupna. Dakle, sutnemo li Marica, koga na klupu?

Stepi- ne vjerujem da ga mozemo dovesti prije ljeta.
Jagodic- vjerovatno bi dosao iz Ljubica, ali znamo da i to otpada jer je Uprava vec sutnula slicnog njemu (Baju).
Smile- osvaja Persiju, Evropu je vec pokorio.
Tulic- Gospodi pomiluj!

Ima li jos neko?
Dakle, predlozite neko ime a da je realno...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 13:44

Puzigaća je izmjenjen sasvim opravdano, on je bek i ima da bude bek prije svega, prvo odradis defanzivu korektno a u ofanzivi nikad na stetu defanzive, on bi bio ofanzivan a igro beka, e ne ide to tako. Kad je dobio priliku da bude ofanzivan i stavljen u sredinu sta je napravio ? veliko nista !
I sta je to juce on probio, jeste on pretrčao onog njihovog beka dva tri puta, i kakav efekat, kakav centarsut, potpuno je neopasan bio i u ofanzivi. Prema tome cak ni ofanzivom nije kompenzovao defanzivni nedostatak.

Stupar po meni nema snage , ali slazem se s tobom da je vjerovatno dobio i zadatak da igra defanzivno, s tim da je puzigaca isao naprijed dok je igrao, pa su trojica morala ostajati nazad kao osigurac oko neke bezvezne kontre eventualne, zato je vule prealzio pocesto.
Ako cemo iskreno, juce je zakazala pas igra, i to je bio problem, previse netacnih pasova i to od igraca od kojih se to ne bi ocekivalo.
Npr Jandrić pa koliko samo netacnih pasova? mali mu je stevanovic i vukelja utrcavali vise puta i uvijek pogresno dodavanje i netacno isto kao i vule ( kojem uostalom to i nije prirodna pozicija) , i to je posljedica umora , ako se to ne mozemo sloziti onda ne znam oko cega mozemo.

Ne moze igrac koji ima savrsen pas inace toliko grijesiti ako nije umoran.

Marić, da se razumijemo, ja sam isto da se promjeni al na kraju sezone, juce ne vidim neku nejgovu preveliku gresku, izuzev ovog sto je govorio simpatizer o motivaciji, definitvno nije nikakav motivator i prilicno je bezlican trener.

Medjutim pitanje je koliko se ekipa moze tako fizicki pala i napaliti narocito protiv druge ekipe rudara u situaciji kad vec vodis 1-0. Na kraju krajeva ne moze se reci da nisu pokusavali, jesu pokusavali su ali je bilo jalovo.

Ja mislim da je smjena Baje bila velika greska i to pisem otpocetka, ali ni baja nije bio neki motivator.

a taj negativizam sa borac-sporta sam vec nedavno komentarisao, kada su mnogi ovjde imali drugacije misljenje o takvim komentarima nego danas
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 22 apr 2010, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.