VB 1987 je napisao/la:hehehehehe, e stavarno ću pomisliti da me zajebavaš, pa kakva ti je ono ofanzivna igra gdje je Stuparu zabranjeno da pređe centar, Puzigaća je zamijenjen zato što je tri ili četiri puta probio starnu, dajte ljudi šta vam je...
Puzigaća je izmjenjen sasvim opravdano, on je bek i ima da bude bek prije svega, prvo odradis defanzivu korektno a u ofanzivi nikad na stetu defanzive, on bi bio ofanzivan a igro beka, e ne ide to tako. Kad je dobio priliku da bude ofanzivan i stavljen u sredinu sta je napravio ? veliko nista !
I sta je to juce on probio, jeste on pretrčao onog njihovog beka dva tri puta, i kakav efekat, kakav centarsut, potpuno je neopasan bio i u ofanzivi. Prema tome cak ni ofanzivom nije kompenzovao defanzivni nedostatak.
Stupar po meni nema snage , ali slazem se s tobom da je vjerovatno dobio i zadatak da igra defanzivno, s tim da je puzigaca isao naprijed dok je igrao, pa su trojica morala ostajati nazad kao osigurac oko neke bezvezne kontre eventualne, zato je vule prealzio pocesto.
Ako cemo iskreno, juce je zakazala pas igra, i to je bio problem, previse netacnih pasova i to od igraca od kojih se to ne bi ocekivalo.
Npr Jandrić pa koliko samo netacnih pasova? mali mu je stevanovic i vukelja utrcavali vise puta i uvijek pogresno dodavanje i netacno isto kao i vule ( kojem uostalom to i nije prirodna pozicija) , i to je posljedica umora , ako se to ne mozemo sloziti onda ne znam oko cega mozemo.
Ne moze igrac koji ima savrsen pas inace toliko grijesiti ako nije umoran.
Marić, da se razumijemo, ja sam isto da se promjeni al na kraju sezone, juce ne vidim neku nejgovu preveliku gresku, izuzev ovog sto je govorio simpatizer o motivaciji, definitvno nije nikakav motivator i prilicno je bezlican trener.
Medjutim pitanje je koliko se ekipa moze tako fizicki pala i napaliti narocito protiv druge ekipe rudara u situaciji kad vec vodis 1-0. Na kraju krajeva ne moze se reci da nisu pokusavali, jesu pokusavali su ali je bilo jalovo.
Ja mislim da je smjena Baje bila velika greska i to pisem otpocetka, ali ni baja nije bio neki motivator.
a taj negativizam sa borac-sporta sam vec nedavno komentarisao, kada su mnogi ovjde imali drugacije misljenje o takvim komentarima nego danas