Mislim da je Široki gladniji trofeja i da ce to presuditi, iako se slazem da Zeljeznicar nije slucajno vec neko vrijeme najbolji u premijer ligi, ali isto tako smatram da je Široki tu odmah pored i da je rijec o nijansama i da smo mi neko vrijeme jednostavno zasiceni bili. I sad je to slucaj, vidljivo po tome kako igramo ''male'', a kako ''velike'' utakmice, ali ovo je ipak jedna prilika da se u jednoj utakmici ponovno napravi rezultat koji ce ostati zapisan u klupskoj povijesti i to je svakom igracu dovoljan motiv.MinjonKocka je napisao/la:Bar što se ovog foruma tiče, najkulturniji i najpismeniji forumaši su na ovoj temi. Iz tog razloga, želim vam sutra puno sreće i nadam se da će biti lijepa sportska noć. Što se štimanja tiče, ne vjerujem da Široki ima potrebe da nešto "plaća ili moli" Želju da mu pokloni. Konstantno ste u vrhu zadnjih godina, jeste Željo trenutno najbolji u državi ali gdje piše da najbolji osvaja sve...
Onaj koji bude više želio kup, sutra će ga osvojiti.
Na svom terenu, uz pozitivan rezultat, smatram da je ovo velika prilika pojedinim nasim igracima da zavrse karijeru na jedan lijep nacin, uz jos jedan trofej u klubu kojem su ostali vjerni, i zaista bi mi bilo jako drago vidjeti Silica, Wagnera da podignu taj pehar jer su ga zaista zasluzili!
A sto se ostalog tice, nadam se da ce sve biti korektno i fer, ili makar u granicama normale za ovu nasu ligu i drzavu.