NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobra ova lista gdje su Divac i Mutombo ispred Ginobilija.

Ocekivano.Kawhi je napisao/la:Nema Drazena hehe
Kawhi je napisao/la:Nema Drazena hehe
A ima ilgauskasa
NEZALAGANJE je napisao/la:Dobra ova lista gdje su Divac i Mutombo ispred Ginobilija.![]()
mutombo je 4 puta bio najbolji defanzivac lige,tako da to nije bas mozda pretjerano ali za divca je pretjerano, i smijesno je da je ilgauskas tu a nema petrovica
- PaskalHens
- Kontakt:
Evo i Pippen izjavi da Lebron još nije prestigao Kobaju na all-time listi, al' pretpostavljam da je i Pippen klasični nemač pojma. 
Viva la France, as they say in Rome.
Pippen je prije par godina rekao da je LBJ > MJ.PaskalHens je napisao/la:Evo i Pippen izjavi da Lebron još nije prestigao Kobaju na all-time listi, al' pretpostavljam da je i Pippen klasični nemač pojma.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Iako mi je Kobe bio drazi igrac, Lebron je bolji, dominantniji, korisniji za ekipu i najvjerovatnije ce biti uspjesniji igrac od Bryanta.PaskalHens je napisao/la:Evo i Pippen izjavi da Lebron još nije prestigao Kobaju na all-time listi, al' pretpostavljam da je i Pippen klasični nemač pojma.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jordan averaged 30.1 points, 6.2 rebounds, 5.3 assists, 2.3 steals, 0.8 blocks and 2.7 turnovers over 1,072 games and 15 seasons.
In 14 seasons, James has averaged 27.1 points, 7.3 rebounds, 7 assists, 1.6 steals, 0.8 blocks and 3.4 turnovers over 1,061 games.
Naletih na ove statistike,pa da se malo nadovezem na raspravu od prethodnih dana.
Za sve one,James je toliko kompletniji igrac od Jordana,moze ovo,moze ono,Jordan je bio samo scorer bla bla....
Samo 1 skok vise u prosjeku za svu fizicku dominaciju koju mu stalno pominju??
Isti broj blokada??
Da,2 ass vise Jamesa ali i vise izgubljenih lopti.
Jbt gotovo identicne statistike imaju,a da se nije ni pomenula najveca razlika,a to je mogucnost zabijanja koju je imao Jordan.
Dakle,prijatelji moji,Jordan je i pukom statistikom ispred njega,bez da se pominju titule.
In 14 seasons, James has averaged 27.1 points, 7.3 rebounds, 7 assists, 1.6 steals, 0.8 blocks and 3.4 turnovers over 1,061 games.
Naletih na ove statistike,pa da se malo nadovezem na raspravu od prethodnih dana.
Za sve one,James je toliko kompletniji igrac od Jordana,moze ovo,moze ono,Jordan je bio samo scorer bla bla....
Samo 1 skok vise u prosjeku za svu fizicku dominaciju koju mu stalno pominju??
Isti broj blokada??
Da,2 ass vise Jamesa ali i vise izgubljenih lopti.
Jbt gotovo identicne statistike imaju,a da se nije ni pomenula najveca razlika,a to je mogucnost zabijanja koju je imao Jordan.
Dakle,prijatelji moji,Jordan je i pukom statistikom ispred njega,bez da se pominju titule.
Ja bi bas volio da upres prstom u onog koji je napisao da je Jordan samo scorer da ga i ja malo ismijavam 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- TupacShakur
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Spominju vrlo cesto brojni analiticari da je Jordan samo scorer kad ga porede sa Jamesom.Kao on je bio samo bolji u tome,a ovaj je miljama ispred njega u svemu drugom.E pa te "milje" su 1 skok i 2 ass.vise u prosjeku.L-Train je napisao/la:Ja bi bas volio da upres prstom u onog koji je napisao da je Jordan samo scorer da ga i ja malo ismijavam
A Jordan je miljama ispred Jamesa u poenima.NEZALAGANJE je napisao/la:Spominju vrlo cesto brojni analiticari da je Jordan samo scorer kad ga porede sa Jamesom.Kao on je bio samo bolji u tome,a ovaj je miljama ispred njega u svemu drugom.E pa te "milje" su 1 skok i 2 ass.vise u prosjeku.L-Train je napisao/la:Ja bi bas volio da upres prstom u onog koji je napisao da je Jordan samo scorer da ga i ja malo ismijavam
Kawhi je napisao/la:Nema Drazena hehe
dobro oni gledju koliko si sezona odigrao a ne kakav si ucinak imao
Kawhi je napisao/la:Pippen je prije par godina rekao da je LBJ > MJ.PaskalHens je napisao/la:Evo i Pippen izjavi da Lebron još nije prestigao Kobaju na all-time listi, al' pretpostavljam da je i Pippen klasični nemač pojma.
Da,otprilike nesto tako je izjavio pa bi bilo pametno da skonta sam sa sobom sta i kako,ko zna
,mozda misli da je kobe bolji i od jamesa i od jordana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.