Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Mogao je bolje odreagovati kod 3 gola, ništa strašno tho'. Dobra partija momčine. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kakva zvijer na lijevom beku BiH reprezentacije. To je strasno ljudi moji. Pregazio je jucer svaki milimetar terena. Bravo SEO
Jos da je Lulic igrao, lijeva strana bi bila puno bolja, ovako Hodzic se nije vidio tu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
svaka tebi cast, prvenstveno na pristupu tekmi, zalaganju, a naposlijetku i igri, mnogo stariji i iskusniji igraci mogli su stosta naucit' jucer od tebe, jer svaka tekma u drzavnom dresu je novi izazov i novo dokazivanje
vidi se da je momak rođen i odrastao u Njemackoj, rad, red i disciplina :salut:
vidi se da je momak rođen i odrastao u Njemackoj, rad, red i disciplina :salut:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Momak je legenda, svaka cast za jucerasnju partiju, najbolji definitivno 
Na Sea mislim
Na Sea mislim
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kakav post na fbu, aferim momak.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Šarni nam ovdje.Rokoko87 je napisao/la:Kakav post na fbu, aferim momak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dragi Bosanci i Hercegovci,
prije svega želim da vam se zahvalim na podršci koju ste nam jučer pružili u St. Gallenu na utakmici protiv Španije.
Neću lagati ako kažem da Bosna i Hercegovina ima najbolje navijače na svijetu i da ste svima nama iskreno najveći motiv za borbu na terenu.
Jučer možda stvari nisu najbolje išle od početka, ali smo željni dokazivanja i borbe u državnom dresu dali sve od sebe da u drugom dijelu igre popravimo situaciju.
Ja lično, a vjerujem i svi moji saigrači, uvijek će davati najviše u dresu reprezentacije i svaki poraz, pa i u prijateljskoj utakmici protiv prvaka Europe me jako boli, ukoliko ostane dojam da nismo dali sve od sebe na terenu.
Pred nama je turnir u Japanu koji jedva čekam za novo dokazivanje kvalitete reprezentacije BiH na svjetskoj razini, kao i za moj novi lični angažman i borbu u dresu reprezentacije.
Ovaj turnir igraćemo bez nekoliko naših standardnih igrača, ali ćemo ga iskoristiti da se što bolje uigramo i pripremimo za ono najvažnije - kvalifikacije za SP 2018.
Neće biti lako i na SP možemo samo ako damo za naš tim, navijače i državu svojih 200%.
To ne smije ostati na riječima, nego se mora pokazati na terenu!
Hvala još jednom na podršci i porukama kojima mi pokazujete da cijenite sve što radim za našu državu!
Sve vas pozdravlja,
Vaš Seo
prije svega želim da vam se zahvalim na podršci koju ste nam jučer pružili u St. Gallenu na utakmici protiv Španije.
Neću lagati ako kažem da Bosna i Hercegovina ima najbolje navijače na svijetu i da ste svima nama iskreno najveći motiv za borbu na terenu.
Jučer možda stvari nisu najbolje išle od početka, ali smo željni dokazivanja i borbe u državnom dresu dali sve od sebe da u drugom dijelu igre popravimo situaciju.
Ja lično, a vjerujem i svi moji saigrači, uvijek će davati najviše u dresu reprezentacije i svaki poraz, pa i u prijateljskoj utakmici protiv prvaka Europe me jako boli, ukoliko ostane dojam da nismo dali sve od sebe na terenu.
Pred nama je turnir u Japanu koji jedva čekam za novo dokazivanje kvalitete reprezentacije BiH na svjetskoj razini, kao i za moj novi lični angažman i borbu u dresu reprezentacije.
Ovaj turnir igraćemo bez nekoliko naših standardnih igrača, ali ćemo ga iskoristiti da se što bolje uigramo i pripremimo za ono najvažnije - kvalifikacije za SP 2018.
Neće biti lako i na SP možemo samo ako damo za naš tim, navijače i državu svojih 200%.
To ne smije ostati na riječima, nego se mora pokazati na terenu!
Hvala još jednom na podršci i porukama kojima mi pokazujete da cijenite sve što radim za našu državu!
Sve vas pozdravlja,
Vaš Seo
Ovaj momcina je institucija.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je legenda. Jučer je bilo dosta rušenja. Idemo i male Japance rušit 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
rasisticki komentar, al' imas pravo :kafa:Unofficialpage je napisao/la:Momak je legenda. Jučer je bilo dosta rušenja. Idemo i male Japance rušit :bih:
Svaki komentar u vezi s ovim momkom je suvisan...jos samo da malo vise ukljuci mozak u nekim situacijama kada se bezveze zaleti i ispadne bio bi masina u pravom smislu rijeci.
Seo je opet pokazao velicinu,poslije Pjanica i Dzeke je objektivno najbolji igrac reprezentacije a opet nije glumio nista nego ce ici u Japan.
Ali nece mu to puno pomoci,takve osobine su ovdje najmanje na cijeni.Bice jos klupa kao u Brazilu ili kao protiv Irske kad se bude trebalo promovisati stela igrace.
Jedan Zukanovic glumi zvijezdu ili jedan Medunjanin koji su mali za Sea i u igrackom i u ljudskom smislu.
Iskreno,ja na njegovom mjestu ne bih isao ali kako neko rece njemacka je to skola.
Ali nece mu to puno pomoci,takve osobine su ovdje najmanje na cijeni.Bice jos klupa kao u Brazilu ili kao protiv Irske kad se bude trebalo promovisati stela igrace.
Jedan Zukanovic glumi zvijezdu ili jedan Medunjanin koji su mali za Sea i u igrackom i u ljudskom smislu.
Iskreno,ja na njegovom mjestu ne bih isao ali kako neko rece njemacka je to skola.
Sta najbolji igrac u ove dvije utakmice radi na drugoj strani
na Sea mislim
najveceg rusioca i sina bosanskog 
opet najbolji, hoce da se proda sada na ljeto :kafa:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Al je beton bio
Nismo nikad imali ovakvog igrača, bravo muftijo, traktore, trafiko!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], kakarut, legendarnadruga, Normus90, Proximic i 46 gostiju.