ko je ovak glup

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
naša prednost u odnosu na ostale timoveZagor je napisao/la:Gledam sad u avazu o transferima. Naše Sarajevo (od timova koje su prikazani Borac, Čelik, Laktaši, Široki, HŠKZ, FKŽ, Sloboda i još neki) je jedini tim na tom spisku koji je zadržao sve igrače (sem Emira) + Handžić. Možda tu ima i prednositi...
To Zeljo vise ne postojiharry_90 je napisao/la:Jbg janje je su kupilo,da se pohvale![]()
ko je ovak glup
Haman ste ga ukinuliFK Sarajevo je napisao/la:To Zeljo vise ne postojiharry_90 je napisao/la:Jbg janje je su kupilo,da se pohvale![]()
ko je ovak glupSarajevo kupilo i Zelju i njegove boje
![]()
bas danas mislim na to...nezz..tesko mi se sjetit svega...sigurno jedan od najtezih dana u mom zivotu a vjerujem i za ostale da je tako.....dovoljno je da pogledam samo neki snimak ili bilo koja druga asocijacija...jednostavno ne mogu to gledat...izbjegavamMirza_Hordas je napisao/la:sutra su 4 mjeseca otkako je naš brat tragično preminuo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ...NIKAD NEĆEŠ BITI ZABORAVLJEN...4.10.2009. - 4.02.2010.
i na onom svijetu tamo cut ce se tvoj glas...Vedran Puljic cijeli zivot bio je uz nasency_hz87 je napisao/la:SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE
Kada umrem i odem i kad me ne bude ja cu zaliti samo sto nisam uz tebe...
Nesto moje za ovo(moj proizvod)Mirza_Hordas je napisao/la:sutra su 4 mjeseca otkako je naš brat tragično preminuo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ...NIKAD NEĆEŠ BITI ZABORAVLJEN...4.10.2009. - 4.02.2010.
Husso ako nije problem da promjenis sliku na svom profilu , to je grb udruzenja navijaca a ti ne predstavljas te navijaceHusso97 je napisao/la:SJEVER TE PAMTI PULJIĆU VEDRANE
R.I.P Vedro Pulja![]()
![]()
TITULU ZA PULJU !!!!!!!!
Za bordo bjele za bordo bjele, samo za našu ljubav najveću!!!!!!!!!
A buraz ja sam mu slao i preko PM to, al momak ne odgovara !Dirk je napisao/la:Husso ako nije problem da promjenis sliku na svom profilu , to je grb udruzenja navijaca a ti ne predstavljas te navijaceHusso97 je napisao/la:SJEVER TE PAMTI PULJIĆU VEDRANE
R.I.P Vedro Pulja![]()
![]()
TITULU ZA PULJU !!!!!!!!
Za bordo bjele za bordo bjele, samo za našu ljubav najveću!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Anex, mosarajvosa83, Velaxsa i 70 gostiju.