Neki spominju promjenu Vusljanin/Puric, vrlo moguce, ali znat cemo sutra
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Plaho cemo se nasekiratiDzoleZeljo je napisao/la:Kako ne mozete da svatite bit price?
Covjek Vam je to upakovao na gospodski nacin!
U prevodu, NE ZELIMO NIKAKAV VID KONTAKTA SA VAMA VISE!
Travancic rijetko dobija priliku od početka, vjerujem da ce i sad tako biti.DzoleZeljo je napisao/la:Sta je sa onim malim iz Celika? Travancic ako ne ne varam?
Kako je moguce da njega nema u prvih 11?
To pitanje trebas sam sebi postaviti (a ne nama) koje bi te trebalo dodatno navesti da jos vise porazmislis ko nam to sjedi na klupi,a ko igra,pa da od dva "zla" (prvih 11 i klupa) izaberes ono manje..DzoleZeljo je napisao/la:Sta je sa onim malim iz Celika? Travancic ako ne ne varam?
Rijetko u prve dvije utakmice prvenstva. Pripremne utakmice je vecinom igrao.hilmo je napisao/la:Travancic rijetko dobija priliku od početka, vjerujem da ce i sad tako biti.DzoleZeljo je napisao/la:Sta je sa onim malim iz Celika? Travancic ako ne ne varam?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drugi trener bio.hilmo je napisao/la:Ni u prvom dijelu sezone se nije bas naigrao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prema informacijama do sad nece, ali je moguce da padne dogovor par sati prije utakmice...Sabinho je napisao/la:Jel to nece biti yebeni prenos????![]()
Dzole Zeljo @ Kao navijac Zelje ti kazem da si fuj , poremecen i umobolan ! Jesi li ti svjestan sta pises ?! Jesi li ti svjestan da je velika vecina navijaca Sarajeva moji , tvoji , nasi prijatelji , familija , poznanici u najmanju ruku ?! Stidi se u najmanju ruku , djubre glupo !!!rammstein je napisao/la:ahahhahah e cuj za kosevoDzoleZeljo je napisao/la:Nemojte se sikirati za sudenje, bice to korektno. Ja se samo nadam da nece sjeckati igru. Mada iskreno, treba vam vratiti za Kosevo i onog sudiju.![]()
Sikirajte se vise kako da izvucete zivu glavu sa Grbavice dusmani.![]()
jos uvijek tu mitologiju širite?
provociranje je oke, al' u odredjenoj mjeri, dijelimo grad i sasvim je logicno... A ti nekome reci da pazi kako ce zivu glavu izvuci je sasvim van svake pameti... Ne znam kako to mozes izjaviti, napisati... I kad pisu treba nas pobiti i tako slicno, i sramota ovog grada, a sto su moji najblizi dali zivot za ovaj grad, to se ne broji, da bi mi sada uzivali... Stvarno mi nikada necete biti jasni...DzoleZeljo je napisao/la:@harisfcb - Vidis kako izgleda kada provocirate nekoga sistematski.
Istom mjerom vam se vraca. Pa vi nastavite provocirati....
Eh ti bi sad i dobru utakmicu i 0-0, nek bude 2-2 to je dobra utakmica.BernardBarnjak je napisao/la:Ma polako ba, nije rat!
Utakmica ko' utakmica. Jel nam treba mrtva glava sta li?! Kakve tenzije?
Neka bude dobra i kvalitetna utakmica pa da nam svima zajedno ne bude zao para za onu ulaznicu.
I nek ne bude 0:0...
Da. Bolje 2:2 nego 0:0hilmo je napisao/la:Eh ti bi sad i dobru utakmicu i 0-0, nek bude 2-2 to je dobra utakmica.BernardBarnjak je napisao/la:Ma polako ba, nije rat!
Utakmica ko' utakmica. Jel nam treba mrtva glava sta li?! Kakve tenzije?
Neka bude dobra i kvalitetna utakmica pa da nam svima zajedno ne bude zao para za onu ulaznicu.
I nek ne bude 0:0...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.