AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 24 mar 2021, 20:07

Ja se samo nadam da u budućnosti nećemo dovoditi igrače grabežljivog debeljuce taman ih dobivali džaba.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 mar 2021, 20:09

ronaldo99 je napisao/la:
24 mar 2021, 19:30
Ma ne valja Hakan,nek ide bez odstete najbolje,tako nista izgubili ne bi :crazy:
Djecko, ti fakat iritiras u posljednje vrijeme tim proviciranjem. Nije ti ovo Seria A tema pa da se naprdjujes sa interovcima i onim glupim olujama pa ljudi ispred nas sad.
Odrasti bolan, ovdje pisemo o Milanu i iznosimo svoja misljenja, bez provociranja i tog mahalskog glupuranja. Svima nama je drago da nas Milan bude u vrhu i zelimo mu najbolje.

Bravo za Hakana (gol i asistencija), takav nam treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 mar 2021, 20:39

Tonali dobio crveni tako da se rahat može vratiti u Milano. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 mar 2021, 20:55

Beduin je napisao/la:
24 mar 2021, 20:09
ronaldo99 je napisao/la:
Ma ne valja Hakan,nek ide bez odstete najbolje,tako nista izgubili ne bi :crazy:
Djecko, ti fakat iritiras u posljednje vrijeme tim proviciranjem. Nije ti ovo Seria A tema pa da se naprdjujes sa interovcima i onim glupim olujama pa ljudi ispred nas sad.
Odrasti bolan, ovdje pisemo o Milanu i iznosimo svoja misljenja, bez provociranja i tog mahalskog glupuranja. Svima nama je drago da nas Milan bude u vrhu i zelimo mu najbolje.

Jel ti imas svoje misljenje,imas,imam li ja svoje,imam.

Haj zdrao

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 mar 2021, 20:59

rope11 je napisao/la:
24 mar 2021, 11:58
Jest ovaj golman iz Lila dobar, ali ne sviđa mi se ova situacija oko Donarume, prvenstveno zbog toga jer rizikuješ da izgubiš nekoga na kome možeš uzeti minimum 60 miliona.

Treba produžiti ugovor kako znaju i umiju, pa makar ga i precjenili, pa onda tu malu ljigu šutnuti i unovčiti. Nema mi mržeg igrača od njega, bljak. :puke:
Sve fino napisano i sročeno. Najskuplji eksponat da ode iz kluba zbog 2 miliona razlike.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 mar 2021, 21:01

OldFashioned je napisao/la:
24 mar 2021, 20:07
Ja se samo nadam da u budućnosti nećemo dovoditi igrače grabežljivog debeljuce taman ih dobivali džaba.
:thumbup:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 mar 2021, 21:34

ronaldo99 je napisao/la:
24 mar 2021, 20:55
Beduin je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:

Haj zdrao
Odrasti djecko, vrijeme ti je. I dalje mahalanje iz tebe viri, dokazujes to iznova i iznova (npr. Haj zdrao). 😘

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 mar 2021, 21:47

Beduin je napisao/la:
24 mar 2021, 21:34
ronaldo99 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Haj zdrao
Odrasti djecko, vrijeme ti je. I dalje mahalanje iz tebe viri, dokazujes to iznova i iznova (npr. Haj zdrao). 😘
Brate ne znam sta je problem. Nesto si nervozan u zadnje vrijeme. Ronaldo je napisao nesto i nikog nije prozvao, a ti ga napao. Kao sto je napisao svako ima svoje misljenje i moramo da postujemo jedni druge iako se nekad ne slazemo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 mar 2021, 21:52

Pusti ga bolan,frajer se nalazi prozvan vazda,kad pises nebuloze i kad te se demantuje onda ne zna sta bi pa ovako pise.

Iskreno jeb.e mi se

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 24 mar 2021, 22:34

Opustite se, šta ima veze, ne može se uvijek klimati glavom.
I ja sam napadan kada sam opravadano kritikovao Romagniolia još kada je većina govorila da je to samo prolazno loša forma. Kasnije i kad sam kritikovao partije Tonalija koji je sada malo bolji ali i dalje po meni nedovoljno za onaj novac koji plaćamo. Više baca na Gattuso/Ambrosini karijeru u najboljem slučaju nego blizu Pirla.

Forum je mjesto različitih mišljenja, do nas je da ih prihvatamo i argumentišemo bez ljutnje.
Prvi nisam za nikakvo klimanje glavom, ali isto tako postoji normalan način na koji osoba može reći ne slažem se sa tobom i to često nije onaj koji koristimo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 mar 2021, 22:44

OldFashioned je napisao/la:
24 mar 2021, 22:34
Opustite se, šta ima veze, ne može se uvijek klimati glavom.
I ja sam napadan kada sam opravadano kritikovao Romagniolia još kada je većina govorila da je to samo prolazno loša forma. Kasnije i kad sam kritikovao partije Tonalija koji je sada malo bolji ali i dalje po meni nedovoljno za onaj novac koji plaćamo. Više baca na Gattuso/Ambrosini karijeru u najboljem slučaju nego blizu Pirla.

Forum je mjesto različitih mišljenja, do nas je da ih prihvatamo i argumentišemo bez ljutnje.
Prvi nisam za nikakvo klimanje glavom, ali isto tako postoji normalan način na koji osoba može reći ne slažem se sa tobom i to često nije onaj koji koristimo.
Lijepo sročeno brate :thumbup:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 mar 2021, 22:52

meepo je napisao/la:
24 mar 2021, 21:47
Beduin je napisao/la:
24 mar 2021, 21:34
ronaldo99 je napisao/la:

Haj zdrao
Brate ne znam sta je problem. Nesto si nervozan u zadnje vrijeme. Ronaldo je napisao nesto i nikog nije prozvao, a ti ga napao. Kao sto je napisao svako ima svoje misljenje i moramo da postujemo jedni druge iako se nekad ne slazemo.
Upravo je problem brate njegov hinjak i nacin prozivanja indirektno (procitaj par njegovih posljednjih postoa nakon pisanja o Hakanu npr.), ono Beduin napisao za Hakana sta misli i naveo svoje razloge, i onda dodje djeckic koji je jedva docekao da Hakan dadne gol za reprezentaciju i piskara onako i one uvrnute smajlice stavlja. Opasno me to iritira, narocito na mjestu gdje smo svi ko neka druzina, ekipa, ljubitelji isgot kluba, masu puta razlicitog misljenja (pa svako baci svoj razlog, argument...), ali bez provociranja i ismijavanja tudjeg razmisljanja i vidjenja neke situacije. Nek halali Memaga sto nekad se nasalimo sa njim jer kao u inat iskontrira nesto, no hard feelings.
Ok, ja rekao sta sam rekao za Hakana, on napokon dao gol za nas i za repku + assist i to je odlicno za Milan. Sta trebam ja sad ovog djecaka ismijavati ovdje sto se onoliko ofirao po pitanju Intera, naprdjivao oko oluje i tih djecijih gluposti kad mu niko nije ni replicirao jer je opasno smarao? Ne, ja ako necu braniti milanistu onda ga necu ni ofirati. To je to.

Daleko od toga da sam nervozan brate, meni je forum razonoda, malo ubijanje vremena, malo informisanje, malo zaj3bancija, nekad iz dosade se upustim u rasprave i podjebavanja i to je to. ;)

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 mar 2021, 22:58

Forum je mjesto gdje...sve si sam naveo,tako da no hard feelings.

I da jel i dalje tvrdis da Milan nije na gubitku ako Hakan ode dzabe??

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 mar 2021, 23:12

Smoriste brate
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 mar 2021, 23:54

Jel' ti i dalje tvrdis da vrijedi dati mu 7mil na racun svega pruzenog u Milanu, i mislis da ces ga lahko prodati kao takvog (cca. 25mil + minimum ista plata u novom klubu)?

Za formu nakon korona pauze i pocetak ove sezone gubimo. Sve ostale utakmice, ukljucujuci i ove nakon odlezane korone i povreda, ne gubimo. Jer mislim da, ovakvog ili onakvog do prije pauze, bismo ga tesko prodali za dobru cifru + ogromna plata za taj novi klub, a sigurno ga ne bi kupio Real, Barca, PSG, City ili Bayern. Dok kao slobodnom igracu mu nije problem dati dobru platu i daleko siromasniji klub od gore navedenih.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 mar 2021, 23:57

Beduin je napisao/la:
24 mar 2021, 23:54
Jel' ti i dalje tvrdis da vrijedi dati mu 7mil na racun svega pruzenog u Milanu, i mislis da ces ga lahko prodati kao takvog (cca. 25mil + minimum ista plata u novom klubu)?

Za formu nakon korona pauze i pocetak ove sezone gubimo. Sve ostale utakmice, ukljucujuci i ove nakon odlezane korone i povreda, ne gubimo. Jer mislim da, ovakvog ili onakvog do prije pauze, bismo ga tesko prodali za dobru cifru + ogromna plata za taj novi klub, a sigurno ga ne bi kupio Real, Barca, PSG, City ili Bayern. Dok kao slobodnom igracu mu nije problem dati dobru platu i daleko siromasniji klub od gore navedenih.
Ne trazi 7. Nego 5-6 miliona , a uprava nudi 4.5 miliona.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 mar 2021, 03:21

Ja bih mu lično dao 6 šaka u glavu.
Tip kojeg se čekalo godinama da proigra sada našao ucjenjivati klub koji ga je toliko čekao.
A nije da je baš Messi.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 mar 2021, 05:27

Beduin je napisao/la:
24 mar 2021, 23:54

Nigdje nema.info da trazi 7, nego je razlika ako mediji imaju tacan info u nekih milion,nasi daju 4 plus bonuse,njegov menager zahtjeva 5.

Zbog toga je besmisleno izg njega za dzabe,moras traziti drugog igraca,a to je dodatni trosak,plus jos ako uzmes u ozbir ako ce otkupiti Tomorija,pa Tonalija,tesko da ces naci tu neko kvalitetno rjesenje.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 mar 2021, 07:19

Haige odigrao 2. poluvrijeme za Norvesku.

075 ❤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 25 mar 2021, 13:01

Ma bih mu dao i 6m, lagano. Ne ide iz mog dzepa.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []