Penaltiky je napisao/la:Beduin je napisao/la:Koje jos klubove ima taj turcin pored Celika?
U Turskoj mu je zabranjen rad u sportu zbog namještanja.
To sam citao jos kada je dosao u Celik, al me bas zanima koje klubove vodi mimo Celika. Ako su to neki "lijevi" klubovi, onda koja je svrha dolaska u Celik, jer cisto sumnjam da ce kupovati najbolje igrace iz PL i osvajati titule sa Celikom, a onda te talente slati u neke klubove koji niti igraju Evropu niti ikakvog hajra od njih, osim pranja para na bilo koji nacin.
Na pocetku sam mislio da ce to biti situacija sa Sarajevom i zaista mi je bilo drago zbog toga, pisao sam to nekim forumasima na pp ili Fb, da ce Tan najvece talente kaliti u Sarajevu, a onda ih slati u Belgiju ili Englesku na usavrsavanje, a onda kao takve ih prodavati dalje ukoliko neki od njih se dokaze. Na kraju kurko jedan veliki i za Sarajevo i za nas fudbal. A mogla je to bili jedna lijepa bh prica, ulozis milion KM i dovedes najbolje iz nase lige, ujedno i akademiju forsiras, pa za 2-3 godine ces imati uigran tim i svake godine igrati barem 3. pretkolo, a sigurno bi kao takav i prosao dalje nekad. Put jeste dug, ali krajnji rezultat je obecavajuci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤