Jbg i mrdiguzaFordinjo je napisao/la:ja cu ovako jedan probati ,Muguruza u strasnoj seriji u singlu sam na nju pobijedu odigro , jan-halep bi trebalo bez poteskoca u over da ode i na kraju mislim da sarapova veceras ispada i sinoc sam je gledo imala je problema kamaru u drugom setu je spasila par set lopti gdje je visila i da je otislo u treci mislim da bi donja bila , Cibulkova je usla u formu u pravo vrijeme zadnja dva puta je dobila sarapovu na hardu tako da ovaj Hendikep na setu bi moro lagano da dodze a inace i ovde sam singl odigro na pobijedu Cibulkove![]()
eto toliko od mene inace ne volim da piskaram ovako ali eto ko isprati SRETNO jel
![]()
Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G / Muguruza, G +1.5 Set @1.62
Jankovic, J - Halep, S Over 21.5 @1.72
Cibulkova, D - Sharapova, M / Cibulkova, D +1.5 Set @1.75
@4.88
Cibulkova, D - Sharapova, M 1 @3.15
Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G 2 @2.75
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
možda Makeda, ko ce ga znat višeSTEVEN je napisao/la:KO bi od ovih spanaca mogao u over ?
-
tribalhardcore
- Kontakt:
Kurbla drug kolko ti je siguran ovaj Liberec ? ? ? vidim zadnjih 5 su samo jednu dobili 
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Pozdrav drugovi,
Liberec-Ostrava, odbojka Češka liga, igraju 2. protiv 4. i kvota 1,20 na domaćina? Ne znam vala, ne mogu a da ne probam 2 po 3,60
Žao mi je Kurbla ako ti namalerišem 
Liberec-Ostrava, odbojka Češka liga, igraju 2. protiv 4. i kvota 1,20 na domaćina? Ne znam vala, ne mogu a da ne probam 2 po 3,60
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ode x laganopintol_TM87 je napisao/la:17:00 Pardubice - Kometa Brno 5+ @1.6
U njihovim medjusobnom uvijek bude puno golova i od zadnjih 10 samo 2 puta je doslo manje od 5 golova...S obzirom da je odlicna kvota na 5 golova ovo sam morao uzeti.
Kometa u zadnjih 9 ligaskih utakmica je presla ovu granicu.Nadam se da ce joj danas biti jubilarna 10 tekma.
Sretno
Probati Chikago - Boston x @4
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
GazijaKalesija je napisao/la:Pozdrav drugovi,
Liberec-Ostrava, odbojka Češka liga, igraju 2. protiv 4. i kvota 1,20 na domaćina? Ne znam vala, ne mogu a da ne probam 2 po 3,60Žao mi je Kurbla ako ti namalerišem
Ispratio i dodao glupana milosavljevica over
ceka li jos neko ove kartone u premieru??? izgleda da opet nesto mute.

Carter - Williams 14,5 Over
Henderson 15,5 Over
Nemam vremena za analizu, meni na obraz ako ne prodje
Henderson 15,5 Over
Nemam vremena za analizu, meni na obraz ako ne prodje
al su nas vile pronosale ko je igrao island preko hahah ccc
Cekam ja druze manje od 7 zutih, sinoc je pisalo da ih je palo 6, i jedan crveni. Maloprije gledam, pise da ih je 8, i to cak 4 u 90-toj minuti. Iskreno, gledao sam utakmicu i nisam vidio da ih dijeli u zadnjim minutama, jedino ako nije nesto bilo nakon tekme.premier je napisao/la:ceka li jos neko ove kartone u premieru??? izgleda da opet nesto mute.
Tako da...nemam pojma kad ce i koliko obracunati
ja cekam preko 6Fix1x2 je napisao/la:Cekam ja druze manje od 7 zutih, sinoc je pisalo da ih je palo 6, i jedan crveni. Maloprije gledam, pise da ih je 8, i to cak 4 u 90-toj minuti. Iskreno, gledao sam utakmicu i nisam vidio da ih dijeli u zadnjim minutama, jedino ako nije nesto bilo nakon tekme.premier je napisao/la:ceka li jos neko ove kartone u premieru??? izgleda da opet nesto mute.
Tako da...nemam pojma kad ce i koliko obracunati
evo iz bet-live-a

J.Lin 20,5 under 2,00
MaXBet
ovo je ocigledno neka greska, treba pozurit dok nisu blokirali.
MaXBet
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Jedva ali prosloPlanB je napisao/la:Makedonija - Island; Island over 28,5@1,75 WWin/HL
Island je napravio veliki posao pobjedom u prvom kolu drugog kruga protiv Austrije 33:27. Nametnuli su svoj ritam igre Austrijancima i pokazali da su ipak jos uvijek prejaki za simpaticne Austrijance. Danas moraju upisati jos jednu pobjedu protiv Makeodnaca kako bi im ostale neke sanse za lasman u polufinale o kojem ce odlucivati u zadnjem susretu protiv Danske. Makedonci su isto porazeni u prvom kolu drugog kruga od Madjara (25:31) i sa 2 boda ce tesko do polufianala a u slucaju danasnjeg poraza to ce biti nemoguce.
Island igra brz rukomet dok se Makedonci oslanjaju na sporije akcije i najvise se oslanjaju na Lazarova (kojeg su Madjari odlicno branili). Islandjani su dva puta isli preko ove margine, Norveskoj su zabili 31 a Austriji 33,dok su protiv Spanjolaca (28) i Madjara(27) ostali ispod ove margine. Makedonci su protiv Danske(29) i Madjrske(31) primili vise a od Austrije (21) i Ceske(24) manje golova od ove margine.
Posto je Island dobra napadacka ekipa mislim da ce danas protiv Makedonaca upisati sigurnu pobjedu i ponovno biti blizu 30 postignutih golova.
Dobro je imati PlanB !
Pa jesi li ti uplatio, moze li ??ElLoco7 je napisao/la:J.Lin 20,5 under 2,00
MaXBet
-
kinder_jaje
- Kontakt:
ne moze jer je odavno blokiran 
Nije odavno. Otkucala listic moglo i dok sam joj rekao uplatu blokirase ga, znaci radilo se o sekundama. E **** ti kuratu srecu.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Nesto Snookera ostalo veceras, pa da se isprati, prosli put ova Championship liga je isla dosta dobro, vidjecemo veceras
Dott - Day 1 @ 1.75
Day ocajno usao u takmičenje, sigurno kandidat za zadnje dvije pozicije. Izgubio je od Trumpa 1:3, trenutno gubi 1:2 od Stevensa. Sa druge strane Dott je Stevensa lagano razbio 3-0, odlicno je igrao, prepustio je samo 24 poena Stevensu. Dott u boljoj formi, dobio je jedini medjusobni duel, trebao bi da dodje do pobjede koja ga ostavlja u borbi za play-off.
Murphy - Day 1 @ 1.60
I ovdje takodje tipujem protiv Daya, Murphy odlicno zapoceo turnir, igrao je do sada u svakoj grupi ove lige, veoma dobar snooker igrao do play-offa tamo se ipak malo gubio. Odigrao je i dobar Masters, dobio Davisa bez problema, vodio 2-1 protiv Robertsona, ispustio vodstvo ali ovakva igra bi trebala biti dovoljna za pobjedu protiv Daya.
Robertson (-1.5) - Davis 2 @ 1.61 ili 2 @ 2.20
Davis nevjerovatno los match-up za Robertsona koji puno bolje igra na ovom turniru, ali ovakav medjosobni omjer moram ispoštovati
http://prntscr.com/2l0s15" onclick="window.open(this.href);return false;
Dott - Day 1 @ 1.75
Day ocajno usao u takmičenje, sigurno kandidat za zadnje dvije pozicije. Izgubio je od Trumpa 1:3, trenutno gubi 1:2 od Stevensa. Sa druge strane Dott je Stevensa lagano razbio 3-0, odlicno je igrao, prepustio je samo 24 poena Stevensu. Dott u boljoj formi, dobio je jedini medjusobni duel, trebao bi da dodje do pobjede koja ga ostavlja u borbi za play-off.
Murphy - Day 1 @ 1.60
I ovdje takodje tipujem protiv Daya, Murphy odlicno zapoceo turnir, igrao je do sada u svakoj grupi ove lige, veoma dobar snooker igrao do play-offa tamo se ipak malo gubio. Odigrao je i dobar Masters, dobio Davisa bez problema, vodio 2-1 protiv Robertsona, ispustio vodstvo ali ovakva igra bi trebala biti dovoljna za pobjedu protiv Daya.
Robertson (-1.5) - Davis 2 @ 1.61 ili 2 @ 2.20
Davis nevjerovatno los match-up za Robertsona koji puno bolje igra na ovom turniru, ali ovakav medjosobni omjer moram ispoštovati
http://prntscr.com/2l0s15" onclick="window.open(this.href);return false;
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
A sta je to zbroj gemova jel kod mene izgleda moze taj par i granica je 20.5ElLoco7 je napisao/la:Nije odavno. Otkucala listic moglo i dok sam joj rekao uplatu blokirase ga, znaci radilo se o sekundama. E **** ti kuratu srecu.
Danas opet Nizozemci, ali ovaj put ne na golove.
Jong PSV-De Graafschap kp1 1,90
Gost danas igra bez 2 bitna defanzivca(Bakens i Will) i 2 napadača(Jansen i Parzyszek), sva 4 igrača su iz prve postave. Promijenili su i trenera u polusezoni, izgubili zadnje 2 utakmice u prvenstvu.
Mislim da su domaćini željni osvete nakon poraza u prvom dijelu sezone i da na svom terenu mogu do pobjede.
Igram kp1 jer kvota uopšte nije loša, dakle u slučaju neriješenog rezultata KV 1.
Gud lak maj frends
Jong PSV-De Graafschap kp1 1,90
Gost danas igra bez 2 bitna defanzivca(Bakens i Will) i 2 napadača(Jansen i Parzyszek), sva 4 igrača su iz prve postave. Promijenili su i trenera u polusezoni, izgubili zadnje 2 utakmice u prvenstvu.
Mislim da su domaćini željni osvete nakon poraza u prvom dijelu sezone i da na svom terenu mogu do pobjede.
Igram kp1 jer kvota uopšte nije loša, dakle u slučaju neriješenog rezultata KV 1.
Gud lak maj frends
Pustiću sunce da topi ljubav!
Nacional-Estoril oba daju i 3+ 2.35
Već je rečeno kako kada god se sastanu gost ne vidi ni boda pa koje god natjecanje je u pitanju, sasvim im je svejedno da li je to kup ili liga i moglo bi biti kuhinju tu i večeras pa ću zavrtiti prelaze 1/2 i 2/1 na nekom neozbiljnom listiću, a ovo ću singlirati jer očekujem da obje ekipe zabiju i da će biti bar tri gola
Već je rečeno kako kada god se sastanu gost ne vidi ni boda pa koje god natjecanje je u pitanju, sasvim im je svejedno da li je to kup ili liga i moglo bi biti kuhinju tu i večeras pa ću zavrtiti prelaze 1/2 i 2/1 na nekom neozbiljnom listiću, a ovo ću singlirati jer očekujem da obje ekipe zabiju i da će biti bar tri gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.