FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Zdena04
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 22:24

Isnaf baš si mi malo naporan. Ili ti nije poznat pojam "igerencija" ili ne znam šta. Druga je situacija u Realu. Tamo se zna ko je "glava kluba", onaj koji ima pare. Nemam sad ni živaca ni vremena (gledam tekmu) da ti pojasnim statut Reala i raspodjelu vlasništva, pogledaj sam. U Bayernu, Höness ne ulaže svoje pare niti je većinski vlasnik toga kluba. Ako malo pogledaš prethodne postove, vidjet ćeš jedan malo duži članak o eventualnim pojačanjima Bayerna, omerbavarac je to postavio. Pogledaj dobro naslov tog članka i bit' će ti jasno to govori o potencijalnim pojačanjima.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 mar 2010, 22:26

Zdena04 je napisao/la:Isnaf baš si mi malo naporan. Ili ti nije poznat pojam "igerencija" ili ne znam šta. Druga je situacija u Realu. Tamo se zna ko je "glava kluba", onaj koji ima pare. Nemam sad ni živaca ni vremena (gledam tekmu) da ti pojasnim statut Reala i raspodjelu vlasništva, pogledaj sam. U Bayernu, Höness ne ulaže svoje pare niti je većinski vlasnik toga kluba. Ako malo pogledaš prethodne postove, vidjet ćeš jedan malo duži članak o eventualnim pojačanjima Bayerna, omerbavarac je to postavio. Pogledaj dobro naslov tog članka i bit' će ti jasno to govori o potencijalnim pojačanjima.
Najvise mrzim ljude koji se prave pametni a zapravo nisu... objasni nekom drugom pojam ingerencije, necu da kazem kome radi pristojnosti... i makar se udostoji da mi napises ime kako treba...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 mar 2010, 22:41

Isnar je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Isnaf baš si mi malo naporan. Ili ti nije poznat pojam "igerencija" ili ne znam šta. Druga je situacija u Realu. Tamo se zna ko je "glava kluba", onaj koji ima pare. Nemam sad ni živaca ni vremena (gledam tekmu) da ti pojasnim statut Reala i raspodjelu vlasništva, pogledaj sam. U Bayernu, Höness ne ulaže svoje pare niti je većinski vlasnik toga kluba. Ako malo pogledaš prethodne postove, vidjet ćeš jedan malo duži članak o eventualnim pojačanjima Bayerna, omerbavarac je to postavio. Pogledaj dobro naslov tog članka i bit' će ti jasno to govori o potencijalnim pojačanjima.
Najvise mrzim ljude koji se prave pametni a zapravo nisu... objasni nekom drugom pojam ingerencije, necu da kazem kome radi pristojnosti... i makar se udostoji da mi napises ime kako treba...
Ti sad ovu cjelu priču svodiš na lapsus calami. Svaka čast.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2010, 22:48

Talijanski mediji pisu da je Bayern stupio u kontakt sa Dieterom Henesom u vezi Dzeke 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 16 mar 2010, 22:50

Želim Inter u 1/4 finala pošto su nam Žabari ove godine redovne mušterije. :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 22:51

bistrikboy je napisao/la:Talijanski mediji pisu da je Bayern stupio u kontakt sa Dieterom Henesom u vezi Dzeke 8-)
Za.j.ebavas! :D :P :P
Idemo po Dzeku. :P :P
roy_makaay je napisao/la:Želim Inter u 1/4 finala pošto su nam Žabari ove godine redovne mušterije. :D
Ipak je bolje CSKA. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 23:07

Hoću Inter, da izbacimo sve Talijani redom. ;)

No ako bih mogao birati, onda bi uzeo svakako CSKA ili Bordeauxa .

Tek se sada vidi velika prilika koju su Vukovi propustili da su prošli. Sa Sevillom su se mogli komontno nositi, pa ko zna, sve je dalje moguće. Kasno je sada 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 23:17

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 23:18

Heh, ako vas Inter zapadne, hmm... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2010, 23:20

GunnerS je napisao/la:Heh, ako vas Inter zapadne, hmm... :)
Krenuli smo cistiti Italijansko tlo. Ako je sudeci prema dosadasnjim utakmicama Inter je slijedeci. :P 8-)
Englezi neka se spreme. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 mar 2010, 23:22

hehe, bit će zanimljivo u petak ;) Na izvlaćenju... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 mar 2010, 23:24

bayern neka spremi staklenoga negdje u riznicu u drustvo monalize i drugih vrijednih stvari. jer bez njega su jedna prosjecna ekipa u nivou aston vile

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2010, 23:25

bh hrvat je napisao/la:bayern neka spremi staklenoga negdje u riznicu u drustvo monalize i drugih vrijednih stvari. jer bez njega su jedna prosjecna ekipa u nivou aston vile
Vazi jugotalijan!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 mar 2010, 23:26

ok jugošvabo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 23:27

Svejedno je, da budem iskren, želimo biti najbolji, onda moramo najbolje pobijeđivati.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 mar 2010, 23:29

bh hrvat je napisao/la:ok jugošvabo
Ti ode po farmerke u Trst i zaglavi...

Sada je ne bitno koga nam daju,ionako je sve u 5 deka,ali ja bih licno volio Inter!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 mar 2010, 23:48

evo ovi zabari prosli odlicno zrijeb je pun lakih protivnika(ovo laih uslovno)
inter cska bordeux ocekujem bayern u semi final
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2010, 23:55

Neutral je napisao/la:Hoću Inter, da izbacimo sve Talijani redom. ;)

No ako bih mogao birati, onda bi uzeo svakako CSKA ili Bordeauxa .

Tek se sada vidi velika prilika koju su Vukovi propustili da su prošli. Sa Sevillom su se mogli komontno nositi, pa ko zna, sve je dalje moguće. Kasno je sada 8-)
Tek se sada vidi u kojoj su Vukovi ebenoj grupi bili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 mar 2010, 00:06

Moguće, no morali su ono proći ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2010, 02:24

Neutral je napisao/la:Moguće, no morali su ono proći ;)
Kako ih je Veh vodio dobro su ikako i evropsku ligu uhvatili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []