Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Rios » 16 sep 2013, 23:29

Igrac utakmice 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 17 sep 2013, 00:06

Rios je napisao/la:Igrac utakmice 8-)
zvanicno ili goal com ? XD

Rios

Post Postao/la Rios » 17 sep 2013, 00:32

grgr je napisao/la:
Whoscored.com :mrgreen:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 sep 2013, 02:37

Rios je napisao/la:
grgr je napisao/la:
Whoscored.com :mrgreen:
Isto sranje kao i goal.com
Celik!3,2,2.

Kolasinac6
Kontakt:

Post Postao/la Kolasinac6 » 17 sep 2013, 02:39

Takav nam trebaš 8-)

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 17 sep 2013, 05:06

Rios je napisao/la:Vrlo dobra partija Mireta,vrlo dobro kretanje i u ofanzivi i u defanzivi,i na kraju ona sjajna asistencija..Bas bi volio negdje vidjeti postotak tacnih dodavanja Pjanica veceras..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... ice/113853" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 17 sep 2013, 06:24

AllGunsBlazing je napisao/la: Isto sranje kao i goal.com
Bolji su ovi od goal.com

Goal.com ocjene su bas kao da neko dijete od 12-13 godina gledalo utakmicu i onda poslje daje ocjene po golovima i spektakularnim akcijama, a kompletno promasi manje ali isto vrlo vazne detalje koji je igrac radio na terenu. Isto tako imaju tendenciju da zvijezdama i poznatim igracima nikad ne daju skroz lose ocjene kada imaju vrlo lose igre. Evo na primjer veceras Totti dobio 4.5 zvijezde. Istina dao je gol, ali u prvom poluvremenu pogotovo je izgubio puno lopti. Nema sanse da zaraduje 4.5.

Miretova forma je vrlo visoka ovih dana. Podsjeca me na onaj period sredinom prosle sezone kada je bio mozda i najbolji igrac Rome, prije loseg kraja sezone. Samo da vako nastavi. Veceras sam mislio da mu je bila prva od njegovih godisnjih 5-6 povrijeda, ali sva sreca pa je usto.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 sep 2013, 07:20

Rios je napisao/la:Vrlo dobra partija Mireta,vrlo dobro kretanje i u ofanzivi i u defanzivi,i na kraju ona sjajna asistencija..Bas bi volio negdje vidjeti postotak tacnih dodavanja Pjanica veceras..
63 uspjesna pasa od 73 pokusaja tj 86%.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 sep 2013, 13:14

Bravo za Mireta. Uostalom, ovakve partije se od njega i ocekuju. Kada je potpuno spreman i ima slobodu u igri ovaj momak moze napraviti puno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Rios

Post Postao/la Rios » 17 sep 2013, 14:39

Evil Genius II je napisao/la:
63 uspjesna pasa od 73 pokusaja tj 86%.
U ovom linku iznad pise da je imao 66% tacnih dodavanja,sto mi nekako ne zvuci bas realno..Ovo tvoje mi je puno blize istini,jer nisam fakat primjetio puno Miretovih pogresnih pasova sinoc..
I da,po Goal-u je dobio 4 a Whoscored ga je uvrstio u tim kola Serije A :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 sep 2013, 19:16

Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."

Ko kaze da Totti ne valja ? :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 sep 2013, 20:31

Amar Dzeko je napisao/la:Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."

Sta Totti zna? Veci strucnjak Virtual(ne treba ni zaboraviti Gringa) . Treba reci Tottiju da se vise ne provaljuje.
Celik!3,2,2.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 sep 2013, 20:37

AllGunsBlazing je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."

Sta Totti zna? Veci strucnjak Virtual(ne treba ni zaboraviti Gringa) . Treba reci Tottiju da se vise ne provaljuje.
Virtual poznaje nase reprezentativce i ne treba njegov know-how ni pod razno podcjenjivati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2013, 22:31

DonCorleone je napisao/la:Virtual poznaje nase reprezentativce i ne treba njegov know-how ni pod razno podcjenjivati.
Ne znam. Kada je reprezentacija u pitanju vrlo rijetko sam griješio, a u pojedinim slučajevima bih volio da jesam. Eto, po pitanju Pjanića bih volio da griješim, volio bih da dečko postane dirigent naše igre, ali sudeći po njegovoj nekonstantnosti i sklonosti ka povredama - teško, vrlo teško...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2013, 22:40

Bernd Stange;Da sam ja trener Rome,obatrojica bi na klupi sjedili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 18 sep 2013, 00:52

Jel iko vidio onu situaciju u jucerasnjoj utakmici kad je Miralem htio da izvede jedan korner, polako Totti udje u sliku i samo preuzme korner, a Mire rep medju noge dade Tottiju da preuzme i ode.

Sve dok je Totti u ekipi Mire nece moc svoje sposobnosti skroz pokazat. Isto tako u drugom smislu je tesko reci kolko on uci od Tottija van terena, na treninzima itd.. Ali u glavnom, doslo je vrijeme da Mire pocne da preuzima ekipu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 sep 2013, 01:24

Ocito da ga gusi Miske u reprezentaciji zajedno sa Medunjaninom iako ovaj ne pegla toliko loptu..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2013, 07:14

Da, da, kao što smo rekli da Hajrović ne valja :lol: Kako ste ga ono zvali? Izmet?

Jadno je kritikovati, konstruktivno ukazivati na greške i nedostatke, a drugo je naše igrače zvati klocevima, izmetima i slično. U tome se mi razlikujemo ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 sep 2013, 10:20

Cartman je napisao/la:Niko njega ne gusi, Pjanic je odigrao odlicne kvalifikacije. Jedan od nasih najbojih igraca, daleko bolji od Misimovica na primjer.

Najveci pecat kvalitetu Pjanica nije izjava Tottia, nego to sto ga klocevi poput virtualnog i gringonje kritikuju. Ako ta dvojica kazu da ne valjas, igracina si.
Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...
Dobro znas ko ovdje nikada nije fulao 8-)
A to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
Potrebno je samo vratiti se na tvoje stare postove i usporediti, klasicni
slika

Kada Pjanic prvi put prelomi vaznu tekmu nase repke u nasu korist, tad ce dobiti i pohvale ;)
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 18 sep 2013, 10:38

Gringo ti ili si lod ili gledas neke druge utakmice a da za vas je pojedine samo dobar onaj ko da i namjesti go ostalo su buranija

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, FerdinandF, Google Adsense [Bot], jasmin10, lol89, Proximic, rishovski, UtdBiH21 i 50 gostiju.