Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Igrac utakmice 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
zvanicno ili goal com ? XDRios je napisao/la:Igrac utakmice
Whoscored.comgrgr je napisao/la:zvanicno ili goal com ? XDRios je napisao/la:Igrac utakmice
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Isto sranje kao i goal.comRios je napisao/la:Whoscored.comgrgr je napisao/la:zvanicno ili goal com ? XDRios je napisao/la:Igrac utakmice
Celik!3,2,2.
- Kolasinac6
- Kontakt:
Takav nam trebaš 
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... ice/113853" onclick="window.open(this.href);return false;Rios je napisao/la:Vrlo dobra partija Mireta,vrlo dobro kretanje i u ofanzivi i u defanzivi,i na kraju ona sjajna asistencija..Bas bi volio negdje vidjeti postotak tacnih dodavanja Pjanica veceras..
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Bolji su ovi od goal.comAllGunsBlazing je napisao/la: Isto sranje kao i goal.com
Goal.com ocjene su bas kao da neko dijete od 12-13 godina gledalo utakmicu i onda poslje daje ocjene po golovima i spektakularnim akcijama, a kompletno promasi manje ali isto vrlo vazne detalje koji je igrac radio na terenu. Isto tako imaju tendenciju da zvijezdama i poznatim igracima nikad ne daju skroz lose ocjene kada imaju vrlo lose igre. Evo na primjer veceras Totti dobio 4.5 zvijezde. Istina dao je gol, ali u prvom poluvremenu pogotovo je izgubio puno lopti. Nema sanse da zaraduje 4.5.
Miretova forma je vrlo visoka ovih dana. Podsjeca me na onaj period sredinom prosle sezone kada je bio mozda i najbolji igrac Rome, prije loseg kraja sezone. Samo da vako nastavi. Veceras sam mislio da mu je bila prva od njegovih godisnjih 5-6 povrijeda, ali sva sreca pa je usto.
-
Evil Genius II
63 uspjesna pasa od 73 pokusaja tj 86%.Rios je napisao/la:Vrlo dobra partija Mireta,vrlo dobro kretanje i u ofanzivi i u defanzivi,i na kraju ona sjajna asistencija..Bas bi volio negdje vidjeti postotak tacnih dodavanja Pjanica veceras..
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo za Mireta. Uostalom, ovakve partije se od njega i ocekuju. Kada je potpuno spreman i ima slobodu u igri ovaj momak moze napraviti puno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
U ovom linku iznad pise da je imao 66% tacnih dodavanja,sto mi nekako ne zvuci bas realno..Ovo tvoje mi je puno blize istini,jer nisam fakat primjetio puno Miretovih pogresnih pasova sinoc..Evil Genius II je napisao/la:63 uspjesna pasa od 73 pokusaja tj 86%.Rios je napisao/la:Vrlo dobra partija Mireta,vrlo dobro kretanje i u ofanzivi i u defanzivi,i na kraju ona sjajna asistencija..Bas bi volio negdje vidjeti postotak tacnih dodavanja Pjanica veceras..
I da,po Goal-u je dobio 4 a Whoscored ga je uvrstio u tim kola Serije A
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."
Ko kaze da Totti ne valja ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta Totti zna? Veci strucnjak Virtual(ne treba ni zaboraviti Gringa) . Treba reci Tottiju da se vise ne provaljuje.Amar Dzeko je napisao/la:Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."
Celik!3,2,2.
- DonCorleone
- Kontakt:
Virtual poznaje nase reprezentativce i ne treba njegov know-how ni pod razno podcjenjivati.AllGunsBlazing je napisao/la:Sta Totti zna? Veci strucnjak Virtual(ne treba ni zaboraviti Gringa) . Treba reci Tottiju da se vise ne provaljuje.Amar Dzeko je napisao/la:Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne znam. Kada je reprezentacija u pitanju vrlo rijetko sam griješio, a u pojedinim slučajevima bih volio da jesam. Eto, po pitanju Pjanića bih volio da griješim, volio bih da dečko postane dirigent naše igre, ali sudeći po njegovoj nekonstantnosti i sklonosti ka povredama - teško, vrlo teško...DonCorleone je napisao/la:Virtual poznaje nase reprezentativce i ne treba njegov know-how ni pod razno podcjenjivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bernd Stange;Da sam ja trener Rome,obatrojica bi na klupi sjedili.Amar Dzeko je napisao/la:Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel iko vidio onu situaciju u jucerasnjoj utakmici kad je Miralem htio da izvede jedan korner, polako Totti udje u sliku i samo preuzme korner, a Mire rep medju noge dade Tottiju da preuzme i ode.Amar Dzeko je napisao/la:Francesco Totti: "Miralem je nevjerovatan, volio bih da on nastavi tamo gdje ja stanem."
Sve dok je Totti u ekipi Mire nece moc svoje sposobnosti skroz pokazat. Isto tako u drugom smislu je tesko reci kolko on uci od Tottija van terena, na treninzima itd.. Ali u glavnom, doslo je vrijeme da Mire pocne da preuzima ekipu.
Ocito da ga gusi Miske u reprezentaciji zajedno sa Medunjaninom iako ovaj ne pegla toliko loptu..
Da, da, kao što smo rekli da Hajrović ne valja
Kako ste ga ono zvali? Izmet?
Jadno je kritikovati, konstruktivno ukazivati na greške i nedostatke, a drugo je naše igrače zvati klocevima, izmetima i slično. U tome se mi razlikujemo
Jadno je kritikovati, konstruktivno ukazivati na greške i nedostatke, a drugo je naše igrače zvati klocevima, izmetima i slično. U tome se mi razlikujemo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...Cartman je napisao/la:Niko njega ne gusi, Pjanic je odigrao odlicne kvalifikacije. Jedan od nasih najbojih igraca, daleko bolji od Misimovica na primjer.
Najveci pecat kvalitetu Pjanica nije izjava Tottia, nego to sto ga klocevi poput virtualnog i gringonje kritikuju. Ako ta dvojica kazu da ne valjas, igracina si.
Dobro znas ko ovdje nikada nije fulao
A to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
Potrebno je samo vratiti se na tvoje stare postove i usporediti, klasicni
Kada Pjanic prvi put prelomi vaznu tekmu nase repke u nasu korist, tad ce dobiti i pohvale
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Gringo ti ili si lod ili gledas neke druge utakmice a da za vas je pojedine samo dobar onaj ko da i namjesti go ostalo su buranija