ev ima ovdjeOmerbavarac je napisao/la:Ima u 2h Amerika - Brazil, prijateljska, ali ne znam ko ce prenositi?
http://www.atdhe.net/22300/watch-usa-vs-brazil
Valjalo bi to gledati,da vidimo kako ce brazil igrati. Dunga je ubio brazilski stil
Moderator/ica: insider
ev ima ovdjeOmerbavarac je napisao/la:Ima u 2h Amerika - Brazil, prijateljska, ali ne znam ko ce prenositi?
dobro je,mene vec hladan znoj oblioFaraon iz Visokog je napisao/la:Pa jest zato i kaze da mu je gledati "novi" brazil
Upravo tako. Igrate li bilijara preko facebooka??Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa jest zato i kaze da mu je gledati "novi" brazil
Ja sa nekom iz Libije igram. Dobra je zenska,svaki dan sve bolja XDT-MAC je napisao/la:ja sam prije igrao,nesto slabo u zadnje vrijem,jednom me neka indijka rasturila,nisam poteza odigrao,pa od tad slabije igram...
Daj samo nek se tekme cesto igrajumajestic24 je napisao/la:Ja sa nekom iz Libije igram. Dobra je zenska,svaki dan sve bolja XDT-MAC je napisao/la:ja sam prije igrao,nesto slabo u zadnje vrijem,jednom me neka indijka rasturila,nisam poteza odigrao,pa od tad slabije igram...
De mi recite jeste li zainteresirani za jedan online menadzer?? Kosarkasi menadzer je u pitanju
Rano je jos,ima vremena. Hajd igraj ponovo,barem se prijavi. Zelimo da dobijemo 5 div pa nam treba sto vise korisnika. I molim te naglasi da sam te ja pozvao (ime mog tima - Tree Hill)T-MAC je napisao/la:a znam to,nekad sam ja to krenuo igrati pa stao,ne mogu se sjetit zbog cega...
joj ochi su mi ured ispale,ubio sam vrijeme na bilijaru,majestic hvala sto me napomenu a sad lagano se idem pripremit za sehur...
Sto se tice jela, ja sam svoje obavio - sve sam pomeo sa stola, sad kol'ko cu izdrzati sutra vise nije do meneAmar Dzeko je napisao/la:Sehure li moji formuasi ?
Ja gotov. Oprao sam zube i ode u krevet. Sad neustajem do 12. Nadam se kad se probudim da ce me docekati kakve lijepe novosti poput "Susic dobio otkaz", "Ozil potpisao za Manchester United" ili "Chuck Noris banovao Admina"Amar Dzeko je napisao/la:Sehure li moji formuasi ?
Sta kazes da promjenis avatar dok je ramazan???The Game je napisao/la:Sto se tice jela, ja sam svoje obavio - sve sam pomeo sa stola, sad kol'ko cu izdrzati sutra vise nije do meneAmar Dzeko je napisao/la:Sehure li moji formuasi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.